Μαγειρας Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ναι οκ ξερω πως ειναι το stand out.Αλλα τα γραφικά του fallout δεν εχουν καμια σχεση,απλα το πηγα πιο μακρια..Νομιζω μονο μεγάλες εταιρίες θα μας δοσουν τετοιο αποτέλεσμα!Φανταστείτε τον κοσμο του fallout που ειναι τεράστιος σε πολεμικό ύφος τύπου anward!θα ηταν το απόλυτο για μενα η φανταστείτε το Arma 3 αποκλειστικά σε vr!!ε τι αλλο θες.. Δεν νομιζω να αργήσουν σε τέτοιες υλοποιήσεις..το ευχομαι δηλαδη. Είδη το fallout και το skyrim ειναι μια μεγάλη αρχη ..
Μαγειρας Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασα το stand out.. Οκ καλο,θελει πολυ δουλεια ακομα κατα την άποψη μου.Διασκεδαστικό πολυ.
vfragos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Στις 12/13/2017 στις 6:39 ΜΜ, kgian είπε ... Στην ουσία unplayable δηλαδή για ενα παιχνίδι όπως το fallout εκτός και τα νεύρα σου θέλεις να γίνουν κορδέλες. Αν ήταν τόσο απλό να φτιαχτεί ο χειρισμός θα το είχαν κάνει τα σαίνια που κυκλοφορούν εκεί έξω ήδη.
aliakas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 αυτο που λέει ο Kgian είναι στην ουσία mod για το κανονικό fallout 4 και όχι για το νέο fallout 4 vr
kgian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που λέω είναι το νέο fallout. Η διαφορά τους είναι ένα .exe και 50mb γραφικά που έχουν τα κουμπιά κλπ.
mastixas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Άρα από εμάς δεν παίρνουν φράγκο εν ολίγης;
aliakas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 θες να πεις ότι ενάμιση χρόνο τώρα η εταιρία δούλευε πάνω στον τίτλο και αυτο που κατάφερε είναι ένα .exe και 50mb γραφικά που έχουν τα κουμπιά ? φίλε αν ήταν έτσι θα είχαν πέσει κεφάλια τώρα
kgian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 θες να πεις ότι ενάμιση χρόνο τώρα η εταιρία δούλευε πάνω στον τίτλο και αυτο που κατάφερε είναι ένα .exe και 50mb γραφικά που έχουν τα κουμπιά ? φίλε αν ήταν έτσι θα είχαν πέσει κεφάλια τώρα Δοκίμασέ το και πες μου. Δες και εδώ http://steamcommunity.com/app/611660/discussions/0/1618346571418631008/
mastixas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Boys δηλαδή με τα λίγα extra αυτά αρχεία θα μπορεί να παίξει κάποιος το legit FO4 σε vr αλλά κ με όλα achievements; Πήρα πριν καιρό την GOTY κ δεν την έχω αγγίξει ακόμη.
aliakas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 χμμ μάλιστα απ ότι φαίνεται θέλουν να κάνουν μια σούπερ αρπαχτή με το όνομα του fallout,κρίμα
kgian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν, αφού έκανα τις δοκιμές μου κατέληξα να βάλω στα Α και Χ κουμπιά το πάνω-κάτω. Αυτό το έκανα με το autohotkey που είχα χρησιμοποιήσει και για το doom. Ξεκίνησα νέο παιχνίδι και έφτιαξα τον χαρακτήρα μου όπως τον ήθελα. Βγήκα από το vault, πήγα στο red rocket και την concord. Μέχρι τώρα είναι αρκετά Playable. Οι κινήσεις δεξιά-αριστερά στο pipboy είναι προβληματικές αλλά γίνονται. Το πάνω κάτω στις λίστες με τα κουμπιά κανένα πρόβλημα. Έκανα και ένα hacking, κανένα πρόβλημα. Δεν έχω δοκιμάσει lockpicking ακόμα. Είχα και ένα crash to dekstop. Απόδοση ικανοποιητική με SS 1.2. Κάποιες φορές πέφτει σε ASW για λίγο, αλλά κυρίως 90fps. Έχει και κάποιο pop in στην περιφερειακή όραση. Έπαιξα πάντως 1 ώρα κανονικά και απορροφημένος. Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό. Μέχρι να φτιάξουν τον χειρισμό κανονικά δεν πρόκειται να πάρουν τα χρήματά μου. Μετά θα το αγοράσω πρώτος. Το ίδιο και το doom.
kgian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το Talos principle VR 50% στο steam, Βγαίνει στα 18,5€, μόλις το τσίμπησα. http://store.steampowered.com/app/552440/The_Talos_Principle_VR/
vfragos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπόν, αφού έκανα τις δοκιμές μου κατέληξα να βάλω στα Α και Χ κουμπιά το πάνω-κάτω. Αυτό το έκανα με το autohotkey που είχα χρησιμοποιήσει και για το doom. Ξεκίνησα νέο παιχνίδι και έφτιαξα τον χαρακτήρα μου όπως τον ήθελα. Βγήκα από το vault, πήγα στο red rocket και την concord. Μέχρι τώρα είναι αρκετά Playable. Οι κινήσεις δεξιά-αριστερά στο pipboy είναι προβληματικές αλλά γίνονται. Το πάνω κάτω στις λίστες με τα κουμπιά κανένα πρόβλημα. Έκανα και ένα hacking, κανένα πρόβλημα. Δεν έχω δοκιμάσει lockpicking ακόμα. Είχα και ένα crash to dekstop. Απόδοση ικανοποιητική με SS 1.2. Κάποιες φορές πέφτει σε ASW για λίγο, αλλά κυρίως 90fps. Έχει και κάποιο pop in στην περιφερειακή όραση. Έπαιξα πάντως 1 ώρα κανονικά και απορροφημένος. Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό. Μέχρι να φτιάξουν τον χειρισμό κανονικά δεν πρόκειται να πάρουν τα χρήματά μου. Μετά θα το αγοράσω πρώτος. Το ίδιο και το doom. Παρακολούθησε αυτό αν θέλεις για πιθανό workaround. https://www.reddit.com/r/oculus/comments/7jnzdr/need_help_testing_a_possible_fix_for_fo4vr/?st=jb65ajg7&sh=fb4d549e
kgian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Παρακολούθησε αυτό αν θέλεις για πιθανό workaround. https://www.reddit.com/r/oculus/comments/7jnzdr/need_help_testing_a_possible_fix_for_fo4vr/?st=jb65ajg7&sh=fb4d549e Μόλις το διάβαζα και ήμουν έτοιμος να το ποστάρω.
vfragos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις το διάβαζα και ήμουν έτοιμος να το ποστάρω. Απ' ότι διάβασα ο τύπος έχει δημιουργήσει το OSVR advanced, κάποιο tool φαντάζομαι το οποίο δεν ξέρω. Ωραίος πάντως δεν έχει Oculus και προσπαθεί για λύση. Η έλλειψη του Oculus θα τον δυσκολέψει όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα