kgian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ που έχω 3 μου βγάζει ότι ο πίσω είναι πολύ μακριά αλλά κάνω skip και συνεχίζει χωρίς πρόβλημα. Μάλλον και εσυ τους έχεις πολύ μακριά μεταξύ τους. Για αποσυνδέσεις και μαύρη οθόνη δεν ξέρω να σου πω. Σίγουρα πατάει καλά το καλώδιο στην μάσκα; Εμένα στην αρχή ήταν χαλαρό και έκανε αποσυνδέσεις. Όταν μια φορά το κάθισα καλά δεν μου ξαναέκανε τίποτα. 1
giorgos147 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ που έχω 3 μου βγάζει ότι ο πίσω είναι πολύ μακριά αλλά κάνω skip και συνεχίζει χωρίς πρόβλημα. Μάλλον και εσυ τους έχεις πολύ μακριά μεταξύ τους. Για αποσυνδέσεις και μαύρη οθόνη δεν ξέρω να σου πω. Σίγουρα πατάει καλά το καλώδιο στην μάσκα; Εμένα στην αρχή ήταν χαλαρό και έκανε αποσυνδέσεις. Όταν μια φορά το κάθισα καλά δεν μου ξαναέκανε τίποτα. Ίσως με την παρακάτω εικόνα να γίνει πλήρως κατανοητό τι ρωτάω, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι. Όπως είπα, το tracking λειτουργεί μία χαρά, αλλά μου κάνει εντύπωση που κάτα το set up, όταν είμαι στην κόκκινη περιοχή, ο δεξιά σένσορας δε βλέπει τα touch (δεν εμφανίζει κάποιο σφάλμα, όπως π.χ. ότι είναι μακρυά, αλλά απλά δεν βλέπει ότι έχει touch μπροστά του), ενώ αντιθέτως, ο αριστερά τα βλέπει σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο κίτρινο και αν τα πάω. Αυτό δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Τώρα τα θεματάκια με τις αποσυνδέσεις, έφτιαξαν. Ευχαριστώ kgian για τη συμμετοχή.
kgian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Όταν είσαι στην δεξιά περιοχή και "ζωγραφίζεις" τον χώρο παιχνιδιού γράφει ή όχι; Δοκίμασε ίσως μόνο με τον "προβληματικό"¨αισθητήρα να δεις αν δουλεύει (αλλά με έναν δεν δουλεύουν τα touch), μόνο η μάσκα.
kgian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Οι πρώτες εντυπώσεις από το Fallout VR με το rift από το reddit: Δουλέυει μια χαρά. Εκεί που γράφεις το όνομα του χαρακτήρα σου έχει ένα on screen keyboard το οποίο δεν δουλευει. Αλλά αν βάλεις το steamVR stable (όχι το beta) δουλεύει μια χαρά και προχωράει. Να δούμε περισσότερες εντυπώσεις.
kgian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασα το Stand Out Παιχνίδι αντίστοιχο με το PUBG. Έχει αρκετούς παίκτες ήδη. Η πίστα είναι πολύ μεγάλη. Ο χειρισμός των όπλων αρκετά καλός, χωρίς βέβαια να φτάνει το επίπεδο του onward αλλά πιστεύω θα το φτάσει. Παίζεται άνετα και έφτασα στους 2-3 επιζώντες σχετικά εύκολα. Πήρα και kills. Ωραίο είναι και θα γίνει ακόμα καλύτερο.
vfragos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Οι πρώτες εντυπώσεις από το Fallout VR με το rift από το reddit: Δουλέυει μια χαρά. Εκεί που γράφεις το όνομα του χαρακτήρα σου έχει ένα on screen keyboard το οποίο δεν δουλευει. Αλλά αν βάλεις το steamVR stable (όχι το beta) δουλεύει μια χαρά και προχωράει. Να δούμε περισσότερες εντυπώσεις. Αν διαβάσεις υπάρχουν θέματα με τον χειρισμό στα menu, γιατί τα βλέπει σαν χειριστήρια του steam που έχουν touchpad και όχι sticks. "Firstly, upon booting up Fallout 4 VR you’ll notice that the menus are incredibly hard to navigate with Touch. The game still recognizes the controllers as Vive’s wands and so, when you push the analog sticks to navigate the menu, it reads this as you dragging your thumb along the Vive’s trackpad. This slides the selector along but, when your stick moves back to the center of your controller, the game again reads this as a drag of the thumb, thus moving the selector again, likely away from the option you want to select. It’s incredibly frustrating to try and navigate the game’s UI with this flaw, and somewhat impossible to accurately apply your character’s stats at the start of the game. However, I found a somewhat inconvenient workaround by using a traditional gamepad to navigate the game’s menus. While it doesn’t look like gamepad support is included in the full game, it does at least register the flicks of the analog stick and the confirm button. You may have also seen reports that the game comes to a halt on Rift when you have to enter your name and the SteamVR keyboard doesn’t communicate with the Touch controllers. We encountered this issue too, but only when we were running the beta version of SteamVR. Once we switched back to the stable build, the Touch controllers worked fine here. But, even then, the controls aren’t perfect; it takes multiple clicks of the thumbstick to interact with objects, for example, and it seems impossible to effectively manipulate the in-game map."
kgian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Τα διάβασα. Αύριο που θα το πάρει πολύς κόσμος στα χέρια του θα αρχίσουν να βγαίνουν τίποτα mods για τα χειριστήρια. Μου φαίνεται και αυτό θα το πειρατεψω. Κρίμα, και σκόπευα να το αγοράσω.
vfragos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τα διάβασα. Αύριο που θα το πάρει πολύς κόσμος στα χέρια του θα αρχίσουν να βγαίνουν τίποτα mods για τα χειριστήρια. Μου φαίνεται και αυτό θα το πειρατεψω. Κρίμα, και σκόπευα να το αγοράσω. Δεν ξερω ποσες χιλιαδες ευρω εχω δωσει για παινιδια, πολλες παντως. Το τραβάει ο οργανισμος τους όμως. Αφου την εχουν δει καπως με το Oculus, το μονο σιγουρο, αν ασχοληθώ θα είναι πειρατικο...
vfragos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Fallout 4 VR συνέχεια..Διαβάζω ότι τα sniper rifles δεν έχουν scope. Δηλαδή έχουν one handed (γιατί κανένα όπλο two handed δεν δουλεύει και με τα δύο χέρια) sniper rifle χωρίς scope.....φοβερή δουλεία έχουν κάνει, τι να πώ.....
kgian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Θα παίξει μονόφθαλμος. Ετοιμάζω τον γάντζο και τον παπαγάλο.
vfragos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Θα παίξει μονόφθαλμος. Ετοιμάζω τον γάντζο και τον παπαγάλο. Και ακρωτηριασμένος σε παρακαλώ...
Μαγειρας Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Φανταστείτε το onward στον χάρτη του fallout!!
kgian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Φανταστείτε το onward στον χάρτη του fallout!! To stand out έχει μεγάλο χάρτη και οχήματα! Ωραίο παιχνιδάκι και είναι του στυλ "πάμε άλλη μια φορά".
pentraks Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Kgian τελικά ψωνίζουμε stand out? BTW εχει κανείς θέμα να κατεβάζει από oculus υλικό? έχω τρελαθεί στις αποσυνδέσεις και στα κρασαρισματα απο τότε που έγινε το update.
kgian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Kgian τελικά ψωνίζουμε stand out? BTW εχει κανείς θέμα να κατεβάζει από oculus υλικό? έχω τρελαθεί στις αποσυνδέσεις και στα κρασαρισματα απο τότε που έγινε το update. Εγώ μια χαρά είμαι. Σφαίρα πάνε όλα. Το stand out είναι ωραίο αν και ακόμα είναι αδρό. Πάντως για παρέα δεν ξέρω αν λέει γιατί ο καθένας είναι μόνος του και η πίστα τεράστια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα