kgian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το έχω απευθείας στο HDMI και την οθόνη την έχω με DVI. Είναι beta, σιγά σιγά θα διορθωθούν τα προβλήματα. Το βράδυ λογικά θα είμαι ελεύθερος να μπούμε bigscreen ή να παίξουμε κανα μπιλιάρδο. Τα λέμε τότε vfragos.
vfragos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το έχω απευθείας στο HDMI και την οθόνη την έχω με DVI. Είναι beta, σιγά σιγά θα διορθωθούν τα προβλήματα. Το βράδυ λογικά θα είμαι ελεύθερος να μπούμε bigscreen ή να παίξουμε κανα μπιλιάρδο. Τα λέμε τότε vfragos. Μπιλιάρδο, να σκίσω καμιά τσόχα....χεχεχε.
kgian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία περάσαμε πάλι χτες βράδυ. Ο vfraggos πάλευε με τον υπολογιστή του γιατί του έγινε μπέρδεμα με το update. Εγώ με τον Pentraks πήγαμε στο sportsbar. Εντωμεταξύ με το oculus dash update είχα καρφιτσωμένο πίσω μου μέσα στο sportsbar το παράθυρο του chat για να είμαι σε επαφή με τον vfraggos. Αφού παίξαμε τα μπιλιάρδα μας πήγαμε στο σινεμά όπου βρήκαμε έναν χαρωπο (και μεθυσμένο) Γερμανό. Ήρθε και ο vfraggos, είδαμε και λίγο παντρεμένοι με παιδιά και τα είπαμε. Μια παρέα.
demmian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 ρε παιδια αλλη εμπειρια το vr.. αν ειχα και λιγο χρονο παραπανω να παιξω θα ηταν σουπερ, αλλα real life > games.. προλαβα και επαιξα το robo recall, ενω εχω παρει το dead effect 2 vr apo steam, πως παιζεται co op αυτο ρε παιδια? το εχει κανεις? εχω φτασει στην 2η αποστολη αν θυμαμαι καλα και επιλογη για co op δεν εχω δει.. αγορασα superhot με εκτπωση, ενω dead and burried μου φανηκε πολυ μουφα.. εχω κατεβασει project cars, αλλα ποτε δεν ημουν φαν των racing και αυτο συνεχιζεται στο vr αποτι φαινεται.. ημουν 4 μερες σπιτι και προλαβα να παιξω σκαρτα 1 ωρα... θελω να βρω τπτ σε στυλ ace combat αν υπαρχει και περιμενω να βγει skyrim kai kana marvel.. αν εχετε καμμια προταση, ριχτε την
kgian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 ρε παιδια αλλη εμπειρια το vr.. αν ειχα και λιγο χρονο παραπανω να παιξω θα ηταν σουπερ, αλλα real life > games.. προλαβα και επαιξα το robo recall, ενω εχω παρει το dead effect 2 vr apo steam, πως παιζεται co op αυτο ρε παιδια? το εχει κανεις? εχω φτασει στην 2η αποστολη αν θυμαμαι καλα και επιλογη για co op δεν εχω δει.. αγορασα superhot με εκτπωση, ενω dead and burried μου φανηκε πολυ μουφα.. εχω κατεβασει project cars, αλλα ποτε δεν ημουν φαν των racing και αυτο συνεχιζεται στο vr αποτι φαινεται.. ημουν 4 μερες σπιτι και προλαβα να παιξω σκαρτα 1 ωρα... θελω να βρω τπτ σε στυλ ace combat αν υπαρχει και περιμενω να βγει skyrim kai kana marvel.. αν εχετε καμμια προταση, ριχτε την Θύμισε μου, έχουμε γίνει φίλοι στο Oculus και το steam? Εγώ είμαι ο kgian76 και στα δυο. Το έχω το dead effect, μπορούμε να παίξουμε μαζί coop. Το dead n buried είναι ωραίο με παρέα. Τώρα βέβαια έχουν βγει πολύ καλύτερα παιχνίδια. Το project cars θέλει τιμονιερα. Εγώ δεν είχα ιδέα από racing και είχα δοκιμάσει και το project cars και δεν ξετρελαθηκα. Κάποια στιγμή αγόρασα μια τιμονιερα μεταχειρισμένη κα ξετρελαθηκα. Έμαθα να παίζω racing και το κατά ευχαριστήθηκα. Skyrim άγνωστο ποτέ θα βγει αλλά την Δευτέρα αν θυμάμαι βγαίνει το fallout 4. Σε στυλ ace combat δεν μου έρχεται κάτι τώρα. Αν θέλεις να παίξουμε dead effect ή κάποιο άλλο παιχνίδι ή γενικώς να σου εξηγήσω διαφορά στείλε μου ΠΜ ή μήνυμα στο steam. Αυτά!
demmian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 στο steam ναι εχουμε γινει, απο δευτερα που θα ειμαι σπιτι, αν με αφησει ο μικρος ταλιμπαν, θα σου στειλω αν σε δω μεσα. επισης απο οσα εχω δει απο εσας, και απο κριτικες που διαβσα, ψηθηκα για το onward, αλλα θα περιμενω μηπως το βρω σε καμμια χριστουγεννιατικη εκπτωση. θελω να παρω κ ενα κουτι τωρα, εχω ματιασει το http://www.e-shop.gr/case-nzxt-s340-elite-matte-black-p-PER.817616, αν και ειναι τσιμπημενο.. τωρα εχω ενα 6ετιας RAIJINTEK . το εχει κανεις να μου πει τη γνωμη του?
kgian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 To onward είναι καλό και η τιμή δεν πέφτει πολύ γενικώς. Και μέσα να μην με δεις στείλε μου μήνυμα στο steam ή/και στο insomnia και θα το δω. Τις Δευτέρες γενικώς μπαίνω. Κατεβάζω titanic VR και scanner sombre και γραφω μεσα απο το dash! Το desktop ειναι αρκετά ευχρηστο πλέον και η δυνατότητα να καρφώνεις τα παράθυρα όπου θελεις καταπληκτική !
aliakas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να το update ? γιατί εμένα δεν μου ήρθε και είμαι με το παλιό, α ναι και πόσο μεγάλο είναι γιατί η σύνδεση μου δεν βοηθάει
giorgos147 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να το update ? γιατί εμένα δεν μου ήρθε και είμαι με το παλιό, α ναι και πόσο μεγάλο είναι γιατί η σύνδεση μου δεν βοηθάει Πρέπει να ενεργοποιήσεις το Public Test Channel.
aliakas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 πολύ όμορφο το 2.0 τελικά η θέα από το μπαλκόνι από ψηλά με φόντο τις μεσαιωνικές γαλέρες στην καραϊβική (?) είναι θαυμάσια και άραξα εκεί για ώρα παρόλα αυτά την έκανα την βλακεία μου... πέταξα από το μπαλκόνι τα περισσότερα πράγματα και γενικά έχω κάνει το δωμάτιο στάβλο και δυστυχώς απ ότι φαίνεται το έκανα και save ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω reset σε default όπως το είχαν οι devs ? γιατί όταν ξαναμπαίνω πάλι έχω το μπάχαλο που έκανα κατά τα άλλα στο desktop δεν φαίνεται ο corsorας του ποντικιού παρά μόνο η ακτίνα και κάποιες φορές δεν πατάει το ποντίκι και είναι super βαρύ και ασήκωτο για την κάρτα μου αλλά έστω και έτσι είναι πανέμορφο και δεν σκέφτομαι να πάω στο παλιό
kgian Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 πολύ όμορφο το 2.0 τελικά η θέα από το μπαλκόνι από ψηλά με φόντο τις μεσαιωνικές γαλέρες στην καραϊβική (?) είναι θαυμάσια και άραξα εκεί για ώρα παρόλα αυτά την έκανα την βλακεία μου... πέταξα από το μπαλκόνι τα περισσότερα πράγματα και γενικά έχω κάνει το δωμάτιο στάβλο και δυστυχώς απ ότι φαίνεται το έκανα και save ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω reset σε default όπως το είχαν οι devs ? γιατί όταν ξαναμπαίνω πάλι έχω το μπάχαλο που έκανα κατά τα άλλα στο desktop δεν φαίνεται ο corsorας του ποντικιού παρά μόνο η ακτίνα και κάποιες φορές δεν πατάει το ποντίκι και είναι super βαρύ και ασήκωτο για την κάρτα μου αλλά έστω και έτσι είναι πανέμορφο και δεν σκέφτομαι να πάω στο παλιό Για να φαίνεται ο κερσορας ενεργοποίησε το ίχνος απο τις ρυθμίσεις του ποντικιού (των windows).
giorgos147 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αντιμετωπίζω περίεργο πρόβλημα. Είπα απόψε να ασχοληθώ λίγο με το Oculus. Προχθές είχα περάσει και το update + upgrade στους drivers της κάρτας, και δεν είχα καταλάβει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια, ήταν και αργά όταν το δοκίμαζα.... και μάλλον δεν κατάλαβα ότι ήμουν με έναν σένσορα. Ίσως όμως να ήμουν και με τους 2. Και εξηγώ. Πήγα τώρα να κάνω ξανά ένα setup στο rift (bοundaries κ.λπ.), αλλά, ενώ βλέπει κανονικά και τους 2 tracking σένσορες, ο ένας εκ των δύο δε βλέπει τα Touch. Έκανα μέχρι και επανεγκατάσταση όλη τη σουίτα της Oculus, αλλά πάλι τα ίδια. Στο device manager όλα φαίνονται φυσιολογικά. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχει πέσει κανείς σε παρόμοιο θέμα σε κάνα reddit/oculus forums κ.λπ.; Τέλος, να αναφέρω επιπλέον ότι έτρωγα και αποσυνδέσεις (μαύρισμα όλων των οθονών + oculus) από την κάρτα γραφικών. Τσέκαρα το καλώδιο στο Oculus, όλα οκ. Edit: Βασικά, επειδή το tracking του λειτουργεί (αν και έχω κάποια σπασίματα), μήπως έτσι γίνεται το set up και τόσο καιρό δεν το είχα καταλάβει; Θέλω να πω, αν έχω 2 σένσορες, τότε κάτα το set-up των touch, μόνο όταν το βλέπει ο ένας εκ των δύο, βγαίνει η πράσινη κουκίδα; Αν θέλει ας το τσεκάρει κάποιος, μην ψάχνω άδικα τόση ώρα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2017 από giorgos147
kgian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Αντιμετωπίζω περίεργο πρόβλημα. Είπα απόψε να ασχοληθώ λίγο με το Oculus. Προχθές είχα περάσει και το update + upgrade στους drivers της κάρτας, και δεν είχα καταλάβει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια, ήταν και αργά όταν το δοκίμαζα.... και μάλλον δεν κατάλαβα ότι ήμουν με έναν σένσορα. Ίσως όμως να ήμουν και με τους 2. Και εξηγώ. Πήγα τώρα να κάνω ξανά ένα setup στο rift (bοundaries κ.λπ.), αλλά, ενώ βλέπει κανονικά και τους 2 tracking σένσορες, ο ένας εκ των δύο δε βλέπει τα Touch. Έκανα μέχρι και επανεγκατάσταση όλη τη σουίτα της Oculus, αλλά πάλι τα ίδια. Στο device manager όλα φαίνονται φυσιολογικά. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχει πέσει κανείς σε παρόμοιο θέμα σε κάνα reddit/oculus forums κ.λπ.; Τέλος, να αναφέρω επιπλέον ότι έτρωγα και αποσυνδέσεις (μαύρισμα όλων των οθονών + oculus) από την κάρτα γραφικών. Τσέκαρα το καλώδιο στο Oculus, όλα οκ. Edit: Βασικά, επειδή το tracking του λειτουργεί (αν και έχω κάποια σπασίματα), μήπως έτσι γίνεται το set up και τόσο καιρό δεν το είχα καταλάβει; Θέλω να πω, αν έχω 2 σένσορες, τότε κάτα το set-up των touch, μόνο όταν το βλέπει ο ένας εκ των δύο, βγαίνει η πράσινη κουκίδα; Αν θέλει ας το τσεκάρει κάποιος, μην ψάχνω άδικα τόση ώρα. Προφανώς έχεις 2 αισθητήρες. Τους έχεις μπροστά ή διαγώνια; Όταν ξεκινάς το setup και τους ψάχνει σου τους βρίσκει συνδεδεμένους σε usb 2/3; Στην συνέχεια όταν ολοκληρώσει το setup αν πας στο devices του oculus σου τους βρίσκει και τους 2 με πράσινη κουκίδα και χωρίς errors;
giorgos147 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς έχεις 2 αισθητήρες. Τους έχεις μπροστά ή διαγώνια; Όταν ξεκινάς το setup και τους ψάχνει σου τους βρίσκει συνδεδεμένους σε usb 2/3; Στην συνέχεια όταν ολοκληρώσει το setup αν πας στο devices του oculus σου τους βρίσκει και τους 2 με πράσινη κουκίδα και χωρίς errors; Ναι, 2 αισθητήρες έχω. Το tracking λειτουργεί, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, όταν το touch πήγαινε σε "νεκρή περιοχή" για τον έναν αισθητήρα, αλλά ο άλλος το έβλεπε, δε μπορούσα να κάνω set up. Όταν όμως γίνεται το αντίστροφο (δηλαδή νεκρή περιοχή για τον δεύτερο, αλλά το βλέπει μόνο ο άλλος), δουλεύει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όλα τα βρίσκει κομπλέ (usb 3 κ.λπ.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα