Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε το Doom VFR. Στην αρχή δεν έπαιζε σε oculus. Τώρα εσκεμμένα ή απο bug, άγνωστο. Μέσα σε 5 ώρες βγήκε update για το steamVR από την  Valve και παίζει μια χαρά τώρα. Για το αν είναι καλό το παιχνίδι δεν ξέρω, δεν έχω κοιτάξει ακόμα εντυπώσεις και reviews. 

• Like 1
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε το Doom VFR. Στην αρχή δεν έπαιζε σε oculus. Τώρα εσκεμμένα ή απο bug, άγνωστο. Μέσα σε 5 ώρες βγήκε update για το steamVR από την  Valve και παίζει μια χαρά τώρα. Για το αν είναι καλό το παιχνίδι δεν ξέρω, δεν έχω κοιτάξει ακόμα εντυπώσεις και reviews. 

Διατηρούσα επιφυλάξεις για το αν θα παίξει και τόσο άμεσα. Ευτυχώς είχες δίκιο. Άντε να έρθει το Fallout 4 τώρα. Τελικά θα το ευχαριστηθώ σε VR αφού στο ps4 που το έχω, δεν είχα παίξει και πολύ.

Δημοσ.

τι ρωτάς teleport only σε fps game αυτό τα λέει όλα για το πόσο ασχολήθηκαν με το game,

απλά θέλουν με το vr σκέλος να πάρουν μερικές παραπάνω πωλήσεις και αυτό είναι όλο 

μακάρι να κάνω λάθος αλλά ήδη στο steam υπάρχουν πολλά αρνητικά reviews

αν είναι στην ίδια φάση και το fallout 4 vr (αρπαχτή δηλ) τι να πω αίσχος για τα ονοματα και την καταντια τους

με κάθε επιφυλάξει να κάνω λάθος πάντα :P

Δημοσ.

τι ρωτάς teleport only σε fps game αυτό τα λέει όλα για το πόσο ασχολήθηκαν με το game,

απλά θέλουν με το vr σκέλος να πάρουν μερικές παραπάνω πωλήσεις και αυτό είναι όλο 

μακάρι να κάνω λάθος αλλά ήδη στο steam υπάρχουν πολλά αρνητικά reviews

αν είναι στην ίδια φάση και το fallout 4 vr (αρπαχτή δηλ) τι να πω αίσχος για τα ονοματα και την καταντια τους

με κάθε επιφυλάξει να κάνω λάθος πάντα :P

Είναι spin off του doom και όχι καλό γενικότερα, επίσης μικρό σε διάρκεια, γι' αυτό άλλωστε το δίνουν και 30 ευρώ. Αν ήταν πλήρες το παιχνίδι θα το έδιναν ένα 60αρι, όσο θα έχει και το fallout 4 VR που θα είναι το κανονικό fallout. Με το locomotion τώρα στο doom spin off έχουν κάνει την πατάτα και κανονική κίνηση υποστηρίζουν μόνο στο gamepad, ελπίζω να το βάλουν και στα motion, όχι ότι με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο doom βέβαια, εάν ήταν η κανονική περσινή έκδοση του doom, τότε ναι.

Δημοσ.

Παίζω Alien Isolation σε vr και το απολαμβανω πολύ! Άλλη φάση η εικονικη πραγματικοτητα, επίσης σε παιχνίδια τρόμου τα κανει απίστευτα σε σημειο να νομιζεις οτι θα μεινεις απο καρδιά στο τελος :)

Δημοσ.

Δοκίμασα το doomVFR. Ο χειρισμός είναι για κουλούς. Έβαλα το smooth locomotion mod. 1000% βελτίωση. Το παιχνίδι τώρα πάιζεται. Δεν με ενοχλεί καθόλου η γωνία του όπλου, θα έλεγα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Το παιχνίδι μου το έστειλε ο θείος μου. Όταν βάλουν κανονικά smooth locomotion θα το συζητήσω να το αγοράσω και εγώ. 

Επίσης αγόρασα με τον pentraks (φρανκ) to sportsbarVR για να παίζουμε κανένα μπιλιάρδο. Ίσως σήμερα να δοκιμάσουμε παρεούλα. Το παιχνίδι στο steam υποστηρίζει crossplatform oculus/steam/psvr και φυσικά oculus SDK. 

Δημοσ.

Δοκίμασα το doomVFR. Ο χειρισμός είναι για κουλούς. Έβαλα το smooth locomotion mod. 1000% βελτίωση. Το παιχνίδι τώρα πάιζεται. Δεν με ενοχλεί καθόλου η γωνία του όπλου, θα έλεγα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. 

Το παιχνίδι μου το έστειλε ο θείος μου. Όταν βάλουν κανονικά smooth locomotion θα το συζητήσω να το αγοράσω και εγώ. 

Επίσης αγόρασα με τον pentraks (φρανκ) to sportsbarVR για να παίζουμε κανένα μπιλιάρδο. Ίσως σήμερα να δοκιμάσουμε παρεούλα. Το παιχνίδι στο steam υποστηρίζει crossplatform oculus/steam/psvr και φυσικά oculus SDK. 

Ωραίο δείχνει και από ότι βλέπω δεν έχει μόνο μπιλιάρδο. Μάλλον θα το πάρω να σας κάνω παρέα αν και πολύ άσχετος στο μπιλιάρδο. Έχει και έκπτωση μέχρι τις 8 Δεκέμβρη άπ' ότι βλέπω.

Μόλις είδα ότι έχει και Air Hockey που πιτσιρίκι το γούσταρα πολύ.

Δημοσ.

Παίξαμε σήμερα όλα τα παιχνίδια με τον Φρανκ. Το μπιλιάρδο είναι το καλύτερο. Και το σκάκι εξαιρετικό. Παίξαμε μια παρτίδα καταπληκτική. Τα υπόλοιπα παιχνίδια συμπαθητικά, αλλά όπως είπα το μπιλιάρδο είναι τ9 καλύτερο. Και το air hockey έχει καλά physics αλλά είναι γρήγορο και δεν προλαβαίνεις να πιάσεις κουβέντα.

Η όλη ιδέα του sportsbar VR είναι ότι είναι ένα στέκι για να μαζευτεί η παρέα. Μπορούν 2 να παίζουν μπιλιάρδο και ο τρίτος να κοιτάζει και να συζητάνε όλοι μαζί. Για 13,4€ που έχει αξίζει αν κάποιος έχει παρέα να παίζει.

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο kgian είναι

το Sports bar εχει την πλάκα του. πολλά κλασσικά games σε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 
Θέλει κόσμο όμως για να εχει την πλάκα του και εναλλαγές για να εχει ενδιαφέρον. 

Τα παιχνίδια τα βρήκα αρκετά ρεαλιστικά και σίγουρα κάποια ξεχωρίζουν!

kgian στο Airhockey θέλω ρεβανς! :P

Δημοσ.

Σήμερα το βράδυ ξεκίνησα να παίζω το doom VFR και...το τελείωσα. Μου πήρε γύρω στις 2:30 ώρες χωρίς να βιάζομαι και ψάχνοντας αρκετά για μυστικά, χωρίς όμως να τα βρω όλα. Στην συνέχεια έπαιξα και 1 ώρα ακόμα διάφορες επαναλήψεις και classic doom maps. Το παιχνίδι έχει replay value. Θέλω να ξαναπάιξω, για να τελειώσω όλες τις κλασσικές πίστες και να βρω όλα τα μυστικά. Και μετά να το τελειώσω και στο ultra violence. 

Έπαιξα αποκλειστικά με το full locomotion mod. Μόνο με τηλεμεταφορά είναι τραγικό, τουλάχιστον για εμένα. Θέλει roomscale γιατί γυρίζεις συνεχώς γύρω γύρω. Το μπιστολίδι είναι εξαιρετικό. Τα όπλα ωραία. Έχουν πιάσει ακριβώς το νόημα του doom 2016 και το εχουν μεταφέρει σε VR. 

Όταν θα βάλουν full locomotion κανονικά θα το αγοράσω οπωσδήποτε.

ΥΓ. Το απόγευμα στην δουλειά προσπάθησα να παίξω doom 2016, στο οποίο έχω γράψει 80 ώρες περίπου πριν αγοράσω το VR. Αδύνατον. Απλά εντελώς αδιάφορο πλέον. 

Δημοσ.

Εκπτώσεις για την επέτειο 1 έτους με τα touch controllers. Για 21 ώρες ακόμα. Έχει μερικές καλές προσφορές, ανάμεσά τους και το sportsbarVR που πήραμε με τον pentraks προχτες στα 13,5Ε και έχει ωραίο μπιλιάρδο. Είναι και crossplay με steam και psvr και έχει πάντα κόσμο. 

https://www.oculus.com/experiences/section/rift/1991025587838900/

EDIT: Τσίμπησα το arktika 1 και το Form. 

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.0 του Oculus software με τεράστιες αλλαγές. Το doom δεν λειτουργεί και πρέπει να γυρίσει σε λειτουργία συμβατότητας το Oculus software, δηλαδή με το παλιό στυλ.

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε η έκδοση 2.0 του Oculus software με τεράστιες αλλαγές. Το doom δεν λειτουργεί και πρέπει να γυρίσει σε λειτουργία συμβατότητας το Oculus software, δηλαδή με το παλιό στυλ.

Δυστυχώς έχει πολλά προβλήματα ακόμα, εμένα έπαψε να δουλεύει το oculus μέσω της σύνδεσης που είχα με DVI-D το HDMI adapter. H μόνη hdmi που έχει η κάρτα γραφικών μου χρησιμοποιείτε για την σύνδεση με την τηλεόραση που είναι 4Κ HDR. Εσύ πώς το έχει συνδέσει το oculus. Τσίμπησα το SportsBar VR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...