SPANK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το μόνο που με προβληματίζει με την αγορά του oculus ειναι αν αξίζει τώρα απο την στιγμή που ισως μεσα στο 2018 να δούμε και την wireless έκδοση του ( και δεν αναφέρομαι στο go ) .... αν το βρώ πάντως ελλάδα στα 400 οπως εχει γίνει μείωση και στην τιμή του στο εξωτερικό μαλλον θα το αγοράσω , και το σημαντικότερο ειναι οτι με την συγκεκριμένη κάρτα που εχω ειμαι οκ 1
kgian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Το μόνο που με προβληματίζει με την αγορά του oculus ειναι αν αξίζει τώρα απο την στιγμή που ισως μεσα στο 2018 να δούμε και την wireless έκδοση του ( και δεν αναφέρομαι στο go ) .... αν το βρώ πάντως ελλάδα στα 400 οπως εχει γίνει μείωση και στην τιμή του στο εξωτερικό μαλλον θα το αγοράσω , και το σημαντικότερο ειναι οτι με την συγκεκριμένη κάρτα που εχω ειμαι οκ Στην Ελλάδα δύσκολο πολύ να το βρεις στα 400Ε. Η τιμή του στην Ευρώπη αυτή την στιγμή είναι 400Ε και τα μεταφορικά του αμαζον βγαίνει γύρω στα 430Ε. Σε λίγες ημέρες που θα τελειώσει η cyber monday/week πιθανότατα θα ανέβει ξανά στα 450Ε+ μεταφορικά. Στην Ελλάδα δεν βλέπω να πουλιέται πουθενα το Bundle ριφτ+χειριστήρια και όπου πουλιέται το ριφτ είναι 700Ε. Μέσα στο 2018 δεν θα δούμε καινούρια έκδοση ριφτ. Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, δεν έχουν δείξει τίποτα. Ααααααν εμφανιστεί τίποτα θα είναι για χριστούγεννα του 18, δηλαδή σε 1 χρόνο απο τώρα και αν. Και επίσης έχουν πει πως δεν είναι προτεραιότητα το ασύρματο. Μάλλον μπερδεύεις το santa cruz, το οποίο όμως είναι mobile headset και όχι pc based όπως το rift. Γενικώς θα σου πρότεινα σε αυτή την τιμή που είναι τώρα να το τσιμπήσεις, θα κάνεις στον εαυτό σου ένα καταπληκτικό δώρο για τις γιορτές. φιλε ,ειμαι 30αρης και παλιος gamer, τα τελευταια χρονια δεν επαιζα, λογω δουλειας, ειχα φυγει εξωτερικο και δεν εχια παρει μαζι μου το πισι μου, τωρα με μωρακι , δεν εχω σχεδον καθολου χρονο. ωστοσο, σκεφτηκα οτι αν εχω ελαχιστες ωρες να παιζω μεσα στη βδομαδα, θα ηθελα αυτες οι ωρες να αξιζουν. ασχοληθηκα με το ριφτ λιγοτερο απο 2 ωρες, αλλα ενα εχω να σου πω... η εμπειρια δεν υπαρχει... εγω που βλεπω ταινιες τρομου και δεν με αγγιζουν με τα ντεμο χεστηκα πανω μου που λεει ο λογος η αισθηση που εχεις με echo arena , η να βλεπεις οτι εισαι ο spider man πχ.. αλλο πραγμα.. απο δω και περα το μονιτορ θα ειναι μονο διακοσμητικο, αυτο ειναι το μονο σιγουρο Γιάυτό είπα, μην πάθουμε καμια καρδιά. Και που να δοκιμάσεις onward. 2
kgian Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μερικές εμπειρίες τρόμου: 1) Don't knock twice Demo https://www.oculus.com/experiences/rift/1117543115034064/ Full game https://www.oculus.com/experiences/rift/1245549338900612/ To βρήκα πολύ τρομακτικό 2) The bellows http://store.steampowered.com/app/529670/The_Bellows/ σε λίγες ημέρες θα στοιχίζει πλέον 4€. Τώρα είναι δωρεάν. Είναι στοιχειωμένο σπίτι, εγώ το δείχνω σε όποιον έρχεται σπίτι. Κατεβάστε το, δεν είναι πολύ βαρύ για καρδιακούς. 1
takjar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μερικές εμπειρίες τρόμου: 1) Don't knock twice Demo https://www.oculus.com/experiences/rift/1117543115034064/ Full game https://www.oculus.com/experiences/rift/1245549338900612/ To βρήκα πολύ τρομακτικό 2) The bellows http://store.steampowered.com/app/529670/The_Bellows/ σε λίγες ημέρες θα στοιχίζει πλέον 4€. Τώρα είναι δωρεάν. Είναι στοιχειωμένο σπίτι, εγώ το δείχνω σε όποιον έρχεται σπίτι. Κατεβάστε το, δεν είναι πολύ βαρύ για καρδιακούς. Ευχαριστώ πολύ kgian για τις προτάσεις, τις τίμησα!
kgian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ kgian για τις προτάσεις, τις τίμησα! Γράψε εντυπώσεις! Παιδιά, δείτε΄αυτό το παιχνίδι. Είναι τυπου battle royalle και δίνουν δωρεάν κλειδιά για την alpha version τα οποία μετά νομίζω μετατρέπονται στην κανονική έκδοση. https://www.reddit.com/r/oculus/comments/7fprtl/stand_out_vr_battle_royale_is_the_pubg_of_vr/?st=jajbmodq&sh=2a3facf2 Κάτω κάτω έχει το λινκ για το discord. Πηγαίνετε εκεί και στέλνετε ΠΜ στον χρήστη "STAND OUT Keymaker" ζητώντας (ευγενικά) κελιδί. Μετά από λίγη ώρα το δίνει. Βάλτε να δούμε! Εγώ πάντως πήρα το κλειδάκι μου!
kgian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 To βράδυ εκτός απροόπτου θα παίξω το Terminator 2 3D στο bigscreen κατά τις 10:00. Όποιος ενδιαφέρεται ας απαντήσει ή ας μπεί απευθείας.
SPANK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει καμία κατάσταση να μπορέσω να παραγείλω απευθείας απο oculus για ελλάδα ?
kgian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει καμία κατάσταση να μπορέσω να παραγείλω απευθείας απο oculus για ελλάδα ? Καμία. (Εκτός αν έχεις φίλο/συγγενή σε χώρα που στέλνει και πάει εκεί και σου το φέρει, τότε μπορείς να κάνεις την παραγγελία εσύ και να την πληρώσεις ).
mastixas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παιχνίδια όπως το don't knock twice και paranormal activity μου αρέσουν πολύ στο vr. Υπάρχουν αντίστοιχα να μου προτείνετε; Κατά προτίμηση ελεύθερη κίνηση κ όχι teleport. Resident evil 7 στο pc πότε με το καλό να περιμένουμε; Άντε να βγει κ fallout να καούμε, μήπως μπορείτε να προβλέψετε πότε θα είναι playable για το Oculus λόγω συμβατότητας; Άμεσα; Για πείτε.
kgian Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Παιχνίδια όπως το don't knock twice και paranormal activity μου αρέσουν πολύ στο vr. Υπάρχουν αντίστοιχα να μου προτείνετε; Κατά προτίμηση ελεύθερη κίνηση κ όχι teleport. Resident evil 7 στο pc πότε με το καλό να περιμένουμε; Άντε να βγει κ fallout να καούμε, μήπως μπορείτε να προβλέψετε πότε θα είναι playable για το Oculus λόγω συμβατότητας; Άμεσα; Για πείτε. Το dont knock το έπαιξες; Δες και το dreadhalls. Το resident evil έχει αποκλειστικότητα PSVR για έναν χρόνο που τελειώνει τον Ιανουάριο. Ακόμα όμως δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα για κυκλοφορία σε PC. To fallout θα παίζει σε oculus απο απευθείας μέχρι 2-3 ώρες. Την Παρασκευή βγαίνει το doom και θα λυθεί μια και καλή αυτή η παρεξήγηση του δήθεν "vive exclusive". 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ωραια πραγματα διαβαζω συνεχιστε παιδια να δινετε feedback.. Να δουμε πως θα παει ο μηνας και ισως το τιμησω και εγω πλεον..
kgian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ωραία και σήμερα! Βρέθηκα με έναν (κανονικό) φίλο που είναι μακριά, παίξαμε onward. Μετά πήγα στο bigscreen που εχει εξελιχθεί σε κανονικό στέκι. Βρήκα κάποιους που τους έχω ξαναπετύχει και είπαμε τα νέα μας, είδαμε φωτογραφίες. Γνωρίσαμε έναν VR developer που μας έδειξε το project πάνω στο οποίο δουλεύει και μας μίλησε για τις ιδέες του. Ένα virtual στέκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα! 1
stonestef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Συντομα θα είναι διαθέσιμη η beta εκδοση του rift core 2. Για οσους δεν γνωριζουν, με αυτο ανανεωνεται πληρως το home και θα μπορουμε να κανουμε customize τον χωρο μας οπως θελουμε και επισης εχει το dash με το οποιο θα εχουμε προσβαση στον υπολογιστη μας μεσα απο το rift, κατι σαν το bigscreen δηλαδη αλλα ενσωματωμενο στο rift να τρεχει συνεχεια. Για την εγγραφή στην beta: Open the Oculus app on your PC computer. Select Settings. Click “Beta” in the left menu. Click on the switch next to Public Test Channel. Once you’ve enrolled in the Public Test Channel, you can choose to leave at any time by returning to the Beta section of the Oculus app and clicking next to Public Test Channel. Περισσοτερα στο https://www.oculus.com/blog/rift-core-20-updates-beta-coming-soon-plus-redesigned-desktop-app-experience/ 2
vfragos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Συντομα θα είναι διαθέσιμη η beta εκδοση του rift core 2. Για οσους δεν γνωριζουν, με αυτο ανανεωνεται πληρως το home και θα μπορουμε να κανουμε customize τον χωρο μας οπως θελουμε και επισης εχει το dash με το οποιο θα εχουμε προσβαση στον υπολογιστη μας μεσα απο το rift, κατι σαν το bigscreen δηλαδη αλλα ενσωματωμενο στο rift να τρεχει συνεχεια. Για την εγγραφή στην beta: Open the Oculus app on your PC computer. Select Settings. Click “Beta” in the left menu. Click on the switch next to Public Test Channel. Once you’ve enrolled in the Public Test Channel, you can choose to leave at any time by returning to the Beta section of the Oculus app and clicking next to Public Test Channel. Περισσοτερα στο https://www.oculus.com/blog/rift-core-20-updates-beta-coming-soon-plus-redesigned-desktop-app-experience/ Αυτά είναι νέα! Το περίμενα πως και πως και αναρωτιόμουν πότε θα πάρουμε την beta και εάν είναι τελικά μέσα στον Δεκέμβριο. Φοβερή λειτουργία να είσαι π.χ. στο elite dangerous ή στο euro track simulator και να έχεις ανοιχτό κάπου στο cockpit το youtube π.χ.
kgian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα το Mage's Tale. Ακολουθεί mini review Το παιχνίδι είναι action RPG. Έχεις 4 spells, φωτιά, αέρα, πάγο και ηλεκτρισμό στα οποία μπορείς να βάλεις διάφορα εφέ όπως seeking κλπ. Ακόμα έχεις μια ασπίδα που μπορεί να αποκρούει τις επιθέσεις των αντιπάλων. Υπάρχουν αρκετές "πίστες" αλλά αν και διαφέρουν σε γενικές γραμμές φαίνεται να μοιάζουν λόγω της χρωματικής παλέτας. Οι καλλιτέχνες πάντως έχουν βάλει τα δυνατά τους. Έχουν εξαιρετικά ευρηματικό σχεδιασμό. Όλα τα περιβάλλοντα είναι κατα βάση εσωτερικά. Οι εχθροί εμφανίζονται κατά κύματα. Η ποικιλία είναι μικρή. Οι μάχες στην αρχή είναι λίγο βαρετές. Μετά γίνονται εθιστικές, χωρίς να κουράζουν. Εμένα τελικά με κέρδισαν. Τα παζλ είναι από απλά μεχρι αρκετά challenging. Θα έλεγα πως έχουν και μια old school φάση. Θα ήταν ωραίο να πάιζει ο ένας και να έχει κάποιον φίλο να κοιτάζει την οθόνη και να δίνει ιδέες. Ο χειρισμός είναι ωραίος. Έπαιξα με έναν συνδυασμό ελεύθερης κίνησης και dash. Υπάρχει και κλασσική τηλεμεταφορά νομίζω. Μου πήρε γύρω στις 8 ώρες να το τελειώσω, έχει ενσωματωμένο χρονομετρητή. Παρ'ολα αυτά μου φάνηκε σαν να διάρκεσε παραπάνω, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια όπως το robinson Και το lone echo που τα τελείωσα σε 2-3 συνεδρίες. Αυτό μου φάνηκε πως το έπαιζα καιρό. Δεν βρήκα bugs, δεν είχα κολλήματα, η απόδοση ήταν άψογη (αν και έχω δυνατό υπολογιστή). Το παιχνίδι το είχα πάρει στις εκπτώσεις γύρω στα 20Ε αν θυμάμαι καλά. Σε αυτή την τιμή αξίζει για όποιον θέλει ένα ωραίο single player. Πάντως δεν έχει replay value. Συμπερασματικά: Εξαιρετική single player εμπειρία, μεγάλη σχετικά διάρκεια, ευρηματικός σχεδιασμός, αξίζει πραγματικά στην σωστή τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα