Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή για το Bundle έχει πάει επίσημα στα 399€ (βάλανε μυαλό επιτέλους).

Άρα ψάξε να το βρεις τόσο.

Τώρα για το 50αρικο θεωρώ δεν αξίζει απλά για τα μεταφορικά, εκτός αν στο φέρουν σφαίρα, περίμενε και το Black friday, αλλιώς χτύπα το.

Αν την βρεις αυτή την τιμή πουθενά, πες το και σε μας να πάρουμε 2ερο ζευγάρι για multiplayer in house...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η τιμή για το Bundle έχει πάει επίσημα στα 399€ (βάλανε μυαλό επιτέλους).

Άρα ψάξε να το βρεις τόσο.

Τώρα για το 50αρικο θεωρώ δεν αξίζει απλά για τα μεταφορικά, εκτός αν στο φέρουν σφαίρα, περίμενε και το Black friday, αλλιώς χτύπα το.

Η τιμή για το bundle έχει παει επίσημα στα 449€. Πήγαινε στο site της oculus, διάλεξε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και κοίτα την τιμή. Μην μπερδεύεσαι με δολάρια και τιμές στην αμερική χωρίς sales tax. 

• Like 1
Δημοσ.

Το oculus rift στα 413Ε απο amazon.com με τα μεταφορικά και τα έξοδα τελωνείου. Στην ευρώπη, αμαζον κλπ θα παίξει 399Ε για black friday και τα μεταφορικά, δηλαδή κανα 420-430Ε (ακόμα δεν έχει εμφανιστεί). 

• Like 1
Δημοσ.

επιτελους και το  rift και το καθισμα του μωρου ξεκολλησανε απο αθηνα και ισως αυριο η μεθαυριο θα τα εχω στα χερια μου..

βεβαια αυριο φευγω για δουλεια, οποτε απο δευτερα θα τα χαρω,  αλλα οκ  :)

σχετικα με καποια πρωτα παιχνιδια που ειδα κ σκεφτομαι να παρω , θα ηθελα τη γνωμη σας.

τα παιχινιδια ειναι σε προσφορα και ειναι τα πιο κατω :

Δημοσ.

επιτελους και το  rift και το καθισμα του μωρου ξεκολλησανε απο αθηνα και ισως αυριο η μεθαυριο θα τα εχω στα χερια μου..

βεβαια αυριο φευγω για δουλεια, οποτε απο δευτερα θα τα χαρω,  αλλα οκ  :)

σχετικα με καποια πρωτα παιχνιδια που ειδα κ σκεφτομαι να παρω , θα ηθελα τη γνωμη σας.

τα παιχινιδια ειναι σε προσφορα και ειναι τα πιο κατω :

Επιτέλους!!!

Για τα παιχνίδια τώρα:

Το exorcist δεν το ξέρω, φαντάζομαι θα είναι τέζα τρομακτικό, δεν ξέρω αν τα αντέχεις.

Το starseed το δοκίμασα αλλά δεν ηξερα τι να κάνω,είναι στυλ μυστ αλλά μου φάνηκε λίγο hardcore, δεν ξέρω αν είναι το στυλ σου.

Το dead effect το εχω, είναι στυλ doom 3 bfg. Δεν είναι άσχημο.

Εγώ θα πρότεινα lone echo, superhot VR, arizona sunshine. Για multiplayer το onward. 

• Like 1
Δημοσ.

Το lone echo το είδα κ φαίνεται πολύ καλο, θα είναι σίγουρα αγορά σύντομα.αυτα τα 3 που είδα κ ειδικά το dead effect έχει πολύ καλές κριτικές. Εντ μεταξύ και τα 3 η μαζί βγαίνουν λιγότερο από 30€, γι'αυτό σκέφτηκα να τα χτυπήσω τώρα που ναι σε προσφορά. Το star seed δε σου άρεσε;

Το myst μου φάνηκε καλό αλλά πολύ αργό κ το παράτησα , ίδιο στυλ είναι ακριβώς;

Δημοσ.

Το lone echo το είδα κ φαίνεται πολύ καλο, θα είναι σίγουρα αγορά σύντομα.αυτα τα 3 που είδα κ ειδικά το dead effect έχει πολύ καλές κριτικές. Εντ μεταξύ και τα 3 η μαζί βγαίνουν λιγότερο από 30€, γι'αυτό σκέφτηκα να τα χτυπήσω τώρα που ναι σε προσφορά. Το star seed δε σου άρεσε;

Το myst μου φάνηκε καλό αλλά πολύ αργό κ το παράτησα , ίδιο στυλ είναι ακριβώς;

Για το dead effect ψηνομαι και εγω, αν το παρουμε τελικα να το δοκιμάσουμε και coop. Κανε με add αν θέλεις, steam id: flyawaygr στο oculus home: vfragos Με το καλό να παραλάβεις το "εργαλείο" :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το dead effect ψηνομαι και εγω, αν το παρουμε τελικα να το δοκιμάσουμε και coop. Κανε με add αν θέλεις, steam id: flyawaygr στο oculus home: vfragos Με το καλό να παραλάβεις το "εργαλείο" :-)

Ωραία , θα σε κάνω add να το δούμε. Ανυπομονώ να το σεταρω..

παιδια το παρελαβα κ το εστησα.. προλαβα να δω 3 demo , spiderman kai κατι τρομου,dont knock twice και αλλο ενα..

ηταν αρκετο για να μου αλλαξει τη γνωμη για το παιχινιδι exorcist... ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια.. μην παθουμε τπτ

ωστοσο, ειχα ενα προβλημα, ειχα παραγγειλει  extensions για τους σενσορες και τη μασκα, ωστοσο θεωρω οτι εχω θεμα με το ρευμα του τροφοδοτικου , γτ δεν δεχοταν τις προεκτασεις κατα το set up..

δεν εβλεπε τον ενα σενσορα για την ακριβεια.. βγαζω τις προεκτασεις και εχω αφησει μονο προεκταση usb και hdmi για τη μασκα. 

οποτε ξεκιναει το set up  και υποτιθεται πρεπει να δω μεσα απο τη μασκα.. ωστοσο εγω βλεπω μονο μαυριλα κ ακουω μονο ηχο..

στο τελος, εβγαλα κ αυτες τις προεκτασεις και επαιξε κανονικα..

ειναι θεμα τροφοδοτικου λετε? δεν δινει αρκετο ρευμα στα usb?

εχω i5 6600k 

msi z170 tomahawk

kai 1060 6 gb 

τροφοδοτικο ειναι ocz 525w, ειναι αρκετα παλιο η αληθεια ειναι

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα στην παρέα

Τον τελευταίο καιρό και με την μείωση του oculus με ψήνει να προβώ στην αγορά του , αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω ομως ειναι αν με το υπάρχων σύστημα της υπογραφής θα εχω smooth εμπειρία η πρέπει αναγκαστικά να παω σε καλύτερη κάρτα γραφικών σε σχέση με την 970

Η αγορά απο ελλάδα ειναι πανάκριβη αλλα απο αγγλία η και αμερική πλέον βγαίνει γύρω στα 433 euro , αν βρεί κανένας την καινούργια τιμή στην ελλάδα ας κάνει μια νίξη :)

Δημοσ.

παιδια το παρελαβα κ το εστησα.. προλαβα να δω 3 demo , spiderman kai κατι τρομου,dont knock twice και αλλο ενα..

ηταν αρκετο για να μου αλλαξει τη γνωμη για το παιχινιδι exorcist... ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια.. μην παθουμε τπτ

ωστοσο, ειχα ενα προβλημα, ειχα παραγγειλει  extensions για τους σενσορες και τη μασκα, ωστοσο θεωρω οτι εχω θεμα με το ρευμα του τροφοδοτικου , γτ δεν δεχοταν τις προεκτασεις κατα το set up..

δεν εβλεπε τον ενα σενσορα για την ακριβεια.. βγαζω τις προεκτασεις και εχω αφησει μονο προεκταση usb και hdmi για τη μασκα. 

οποτε ξεκιναει το set up  και υποτιθεται πρεπει να δω μεσα απο τη μασκα.. ωστοσο εγω βλεπω μονο μαυριλα κ ακουω μονο ηχο..

εχω i5 6600k 

msi z170 tomahawk

kai 1060 6 gb 

Θέμα προεκτάσεων είναι, είχα και εγώ θέματα με κάποια καλώδια καθώς και αντάπτορες, γενικά είναι λίγο δύστροπο  το oculus στο κομμάτι προεκτάσεων

Τον τελευταίο καιρό και με την μείωση του oculus με ψήνει να προβώ στην αγορά του , αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω ομως ειναι αν με το υπάρχων σύστημα της υπογραφής θα εχω smooth εμπειρία η πρέπει αναγκαστικά να παω σε καλύτερη κάρτα γραφικών σε σχέση με την 970

Η αγορά απο ελλάδα ειναι πανάκριβη αλλα απο αγγλία η και αμερική πλέον βγαίνει γύρω στα 433 euro , αν βρεί κανένας την καινούργια τιμή στην ελλάδα ας κάνει μια νίξη :)

Ήμουν καιρό με 970 g1, δεν είχα θέμα καλά έπαιζε.

• Like 1
Δημοσ.

Θέμα προεκτάσεων είναι, είχα και εγώ θέματα με κάποια καλώδια καθώς και αντάπτορες, γενικά είναι λίγο δύστροπο  το oculus στο κομμάτι προεκτάσεων

Ήμουν καιρό με 970 g1, δεν είχα θέμα καλά έπαιζε.

καλημερα, σιωπησατε εδω μεσα τις τελευταιες μερες..

αγορασα τα καλωδια που προτεινατε απο δω μεσα και τα οποια ειναι συμβατα με το oculus, τα ειδα σε διαφορα forum, μου στοιχισανε ενα 50ρικο ακομα.. δεν ειναι τπτ μαπα δλδ..

παρηγγειλα και ενα τροφοδοτικο καινουριο τωρα αλλα 140.. γενικα ξεφραγκιαστηκα με την ολη φαση..

να πω την αληθεια το τροφοδοτικο ηθελα αν το αλαξω γτ μετα απο  μια 5-6 χρονακια, και δεν ειναι καν bronze κατηγορια, το φοβαμαι μην μου κανει κανα μπαμ κ παρει και τπτ αλλο μαζι..

τεσπα, ισα ισα που προλαβα και ειδα αξιζει ομως

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01FQ88CE6/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NH12O5I/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B013ICNBYS/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

φιλε ,ειμαι 30αρης και παλιος gamer, τα τελευταια χρονια δεν επαιζα, λογω δουλειας, ειχα φυγει εξωτερικο και δεν εχια παρει μαζι μου το πισι μου, τωρα με μωρακι , δεν εχω σχεδον καθολου χρονο.

ωστοσο, σκεφτηκα οτι αν εχω ελαχιστες ωρες να παιζω μεσα στη βδομαδα, θα ηθελα αυτες οι ωρες να αξιζουν.

ασχοληθηκα με το ριφτ λιγοτερο απο 2 ωρες, αλλα ενα εχω να σου πω...

η εμπειρια δεν υπαρχει... εγω που βλεπω ταινιες τρομου και δεν με αγγιζουν με τα ντεμο χεστηκα πανω μου που λεει ο λογος

η αισθηση που εχεις με echo arena , η να βλεπεις οτι εισαι ο spider man πχ.. αλλο πραγμα..

απο δω και περα το μονιτορ θα ειναι μονο διακοσμητικο, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Δημοσ.

Και εγώ με 970 gigabyte G1 έπαιζα καιρό, μια χαρά είναι. Αγορά από αμαζον ευρώπης όπου το βρεις φτηνότερα. 

εχω i5 6600k 

msi z170 tomahawk

kai 1060 6 gb 

Καθαρά θέμα καλωδίων. Αν δεν βγάλεις άκρη μου λες. 

Δημοσ.

Και εγώ με 970 gigabyte G1 έπαιζα καιρό, μια χαρά είναι. Αγορά από αμαζον ευρώπης όπου το βρεις φτηνότερα. 

Καθαρά θέμα καλωδίων. Αν δεν βγάλεις άκρη μου λες. 

ωχχχ λες?? κ μπηκα σε τοσα εξοδα χωρις λογο?? τσεκαρες τα καλωδια απο τα λινκ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...