Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το psvr ισάξια με το rift? Εγώ νόμιζα ότι λόγω καλύτερου hardware στο pc , θα είναι αρκετά καλύτερη η εικόνα.

Περισσότερο ανυπομονώ για το immersion και την ελεύθερη κίνηση πάντως. στον τομέα της εικόνας είμαι κάπως ενημερωμένος, αν κ περιμενα καλύτερη απόδοση από το psvr.

Δημοσ.

Ερώτηση: 

Έχω πάει μόνο μια φορά σ' ενα ωραίο VR cafe που άνοιξε στη σαλονίκη και δεν γνωρίζω, 

πως κινήστε στα παιχνίδια; Με χειριστήριο;

ή με κουμπάκι, τσακ εδώ, τσακ 5 μέτρα πιο εκεί;

Δημοσ.

Ερώτηση: 

Έχω πάει μόνο μια φορά σ' ενα ωραίο VR cafe που άνοιξε στη σαλονίκη και δεν γνωρίζω, 

• Και με τα δύο είδη.
  • Ο λόγος που υπάρχει το δεύτερο (με το κουμπάκι), είναι επειδή ο πρώτος -υπάρχει περίπτωση να- ζαλίζει.
  • Δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια και τους δύο τρόπους ταυτόχρονα. 
Δημοσ.

Το psvr ισάξια με το rift? Εγώ νόμιζα ότι λόγω καλύτερου hardware στο pc , θα είναι αρκετά καλύτερη η εικόνα.

Περισσότερο ανυπομονώ για το immersion και την ελεύθερη κίνηση πάντως. στον τομέα της εικόνας είμαι κάπως ενημερωμένος, αν κ περιμενα καλύτερη απόδοση από το psvr.

Δεν έχω δοκιμάσει το psvr. Το pc vr έχει καλύτερη ανάλυση. Και μόνο η δύναμη που έχουν τα pc σηκώνει καλύτερα textures-εφέ. Να μην μιλήσω για supersampling. Απο τα reviews που διαβάζω γενκώς τα γραφικά σε pc vr είναι ανώτερα. Στον τομέα του tracking απλά δεν υπαρχει σύγκριση. 

Ερώτηση: 

Υπάρχουν 3 τρόποι:

• Δεν κινείσαι καθόλου τεχνητά, μόνο στον χώρο που έχει το δωμάτιο, όπως πχ στο space pirate trainer και το superhot
  • Κινείσαι με τηλεμεταφορά, δηλαδή τσακ εδώ τσακ εκεί, όπως το the invisible hours και το payday 2
  • Κινείσαι με smooth locomotion οπως στα παραδοσιακά fps, βλέπε serious sam, talos principle VR κλπ.

Ο τρίτος τρόπος είχε δαιμονοποιηθεί γιατί έφερνε ναυτία. Τελικώς έχει βρεθεί πως έχει σχέση με τη επιτάχυνση της κίνησης και τις περιστροφικές κινήσεις. Στα καινούρια παιχνίδια η αίσθηση ναυτίας έχει εξαλειφθεί. Μιλάμε για καινούριους χρήστες, γιατί ακόμα και η πιο σοβαρή ναυτία με τον καιρό ξεπερνιέται. Κάποια παιχνίδια έχουν και τηλεμεταφορά και smooth locomotion αλλά συνήθως η τηλεμεταφορά, ειδικά σε fps είναι unplayable. 

Δημοσ.

Ρε παιδια το ξερω οτι δεν ειναι και ο πιο καταλληλος χωρος για να ρωτησω αλλα στα 449+ μεταφορικα απο amazon.de θεωρειται οτι αξιζει να το παρω το occulus + touch bundle? 

Και αν ναι κατι ειχα ακουσει οτι καλο θα ειναι να παρω και ενα εξτρα sensor για καλυτερη εμπειρια και καλυψη ισχυει (δεν ειναι και φθηνος 200αριζει) ; 

Ευχαριστω και σορρυ για το ot..

Δημοσ.

Ρε παιδια το ξερω οτι δεν ειναι και ο πιο καταλληλος χωρος για να ρωτησω αλλα στα 449+ μεταφορικα απο amazon.de θεωρειται οτι αξιζει να το παρω το occulus + touch bundle?

Και αν ναι κατι ειχα ακουσει οτι καλο θα ειναι να παρω και ενα εξτρα sensor για καλυτερη εμπειρια και καλυψη ισχυει (δεν ειναι και φθηνος 200αριζει) ;

Ευχαριστω και σορρυ για το ot..

Ρωτάς εμάς που το πήραμε 500+ μόνο την μάσκα και 200+ τα χειριστήρια; Φυσικά και αξίζει!

Ο τρίτος sensor έχει 90€ σκέτος ή 130 μαζί με έξτρα ζευγάρι χειριστήρια touch. Που το βρήκες 200 δεν ξέρω. Και γενικώς περνεις πρώτα το πακέτο και αν δεν σε καλύπτει χτυπάς και έναν τρίτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτάς εμάς που το πήραμε 500+ μόνο την μάσκα και 200+ τα χειριστήρια; Φυσικά και αξίζει!

Ο τρίτος sensor έχει 90€ σκέτος ή 130 μαζί με έξτρα ζευγάρι χειριστήρια touch. Που το βρήκες 200 δεν ξέρω. Και γενικώς περνεις πρώτα το πακέτο και αν δεν σε καλύπτει χτυπάς και έναν τρίτο.

Eιδα μια απατη τιμη εντελως στο Amazon.de για το sensor οπως τσεκαρα για το bundle και λεω wtf δεν το ειχα ψαξει να ξερω τιμη, στο amazon.com το εχει 60 αρα οκ καλα ειμαστε και να χρειαστει..Το vive ειναι ακομη ακριβο..

Not bad οκ απλα ειπα μηπως εχει τσεκαρει κανεις καμια καλυτερη τιμη.. Θα περιμενω black friday να δω αν θα παιξει καμια τρελλη προσφορα αλλιως θα τσιμπησω αυτο απο το amazon.de

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο kgian είναι! Χτυπα το!

Πάντα όμως συνιστώ να το δοκιμάσετε κάπου. Υπάρχουν κάποιοι που δε το αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο. Δε μιλάμε για απλή ναυτία που ΙΣΩΣ σε κάποιους παρουσιαστεί (αναμενόμενο είναι και ανάλογα τον τίτλο που τρέχει βεβαία) και αντιμετωπιζεται/ συνηθίζεται.
Αν μόλις το φορέσετε δε το αντέξετε πάνω από 5 λεπτά με ΠΟΛΥ έντονη ζάλη και πόνο στο στομάχι, τότε ΔΕΝ είναι για σας! Συμβαίνει δυστυχώς σε ορισμένους.

btw το ΜΟΝΟ καλύτερο που εχει το PS VR έναντι oculus/vive είναι στο θέμα του SDΕ...

τα amazon.co.uk και .de εχουν μια χαρά τιμές αρκεί να προσέξεις από ποιον reseller ψωνίζεις. Χωρια τις κατά καιρούς προσφορές τους.  Ναι κάποιος το δινει 199€, όμως αλλού δίνουν τα touch (με σενσορα πάντα) 119, και σου μένουν και τα χειριστήρια xtra (σε περίπτωση που σπάσεις κάποιο σε κανένα τοίχο! χαχαχαχα).

amazon.com.... .τελωνείο.... δε το συνιστώ

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε όσους το έχω δείξει στο σπίτι μου, κανένας δεν παρουσίασε τετοια συμπτώματα. Τώρα βέβαια αν τους βάλεις κανένα rollercoaster αλαλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε όσους το έχω δείξει στο σπίτι μου, κανένας δεν παρουσίασε τετοια συμπτώματα. Τώρα βέβαια αν τους βάλεις κανένα rollercoaster αλαλάζει το πράγμα.

Είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά συμβαίνει. Πχ ο αδερφός μ δεν αντέχει δευτερόλεπτο. Αδύνατη κάθε προσπάθεια για συνήθεια. Είναι κακό να επενδύσεις και να ανακαλύψεις εκ των υστέρων ότι είσαι η εξαίρεση στον κανόνα που δε το δέχεται ο οργανισμός σου (προς το παρόν)

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο kgian είναι! Χτυπα το!

Πάντα όμως συνιστώ να το δοκιμάσετε κάπου. Υπάρχουν κάποιοι που δε το αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο. Δε μιλάμε για απλή ναυτία που ΙΣΩΣ σε κάποιους παρουσιαστεί (αναμενόμενο είναι και ανάλογα τον τίτλο που τρέχει βεβαία) και αντιμετωπιζεται/ συνηθίζεται.

Αν μόλις το φορέσετε δε το αντέξετε πάνω από 5 λεπτά με ΠΟΛΥ έντονη ζάλη και πόνο στο στομάχι, τότε ΔΕΝ είναι για σας! Συμβαίνει δυστυχώς σε ορισμένους.

btw το ΜΟΝΟ καλύτερο που εχει το PS VR έναντι oculus/vive είναι στο θέμα του SDΕ...

τα amazon.co.uk και .de εχουν μια χαρά τιμές αρκεί να προσέξεις από ποιον reseller ψωνίζεις. Χωρια τις κατά καιρούς προσφορές τους.  Ναι κάποιος το δινει 199€, όμως αλλού δίνουν τα touch (με σενσορα πάντα) 119, και σου μένουν και τα χειριστήρια xtra (σε περίπτωση που σπάσεις κάποιο σε κανένα τοίχο! χαχαχαχα).

amazon.com.... .τελωνείο.... δε το συνιστώ

Ναι σωστο απλα ανεφερα τιμη που ειδα..

Οχι εχω παιξει αρκετες φορες δεν εχω τετοιο θεμα και το Vive το εχω δει απο κοντα.. Απλα ρωτησα για την τιμη γιατι δεν εχω παρακολουθησει το θεμα..

• Like 1
Δημοσ.

Eιδα μια απατη τιμη εντελως στο Amazon.de για το sensor οπως τσεκαρα για το bundle και λεω wtf δεν το ειχα ψαξει να ξερω τιμη, στο amazon.com το εχει 60 αρα οκ καλα ειμαστε και να χρειαστει..Το vive ειναι ακομη ακριβο..

Not bad οκ απλα ειπα μηπως εχει τσεκαρει κανεις καμια καλυτερη τιμη.. Θα περιμενω black friday να δω αν θα παιξει καμια τρελλη προσφορα αλλιως θα τσιμπησω αυτο απο το amazon.de

κ γω το ειχα δει αυτο κ τρελαθηκα.. λεω 200ε για το σενσορα.. 

εντωμεταξυ σας εχω ζαλισει ρε παιδια, αλλα οσοι το πηρατε απο εξωτερικο κ ειδικα αμαζον γερμανιας, ποσες μερες περιμενατε για να ερθει?

εχε χαρη που ειμαι επαρχια, γτ αν ημουν αθηνα θα ειχα παει εξω απο το τελωνειο κ θα τους εριχνα καντηλια..

Δημοσ.

Η τιμή για το Bundle έχει πάει επίσημα στα 399€ (βάλανε μυαλό επιτέλους).

Άρα ψάξε να το βρεις τόσο.

Τώρα για το 50αρικο θεωρώ δεν αξίζει απλά για τα μεταφορικά, εκτός αν στο φέρουν σφαίρα, περίμενε και το Black friday, αλλιώς χτύπα το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...