kgian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Α, δοκίμασα και το payday 2 VR. Δεν ξετρελάθηκα. Δεν καταλάβαινα κίολας πολύ τι γίνεται. Τα γραφικά αρκετά καλά αλλά ο χειρισμό κάπως μου φάνηκε. Για να μην μιλήσω για την τηλεμεταφορά που είναι πισωγύρισμα για παιχνίδια τέτοιου τύπου.
demmian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ακόμα περιμένουμε το ριφτ εδώ.. Αυτοί οι άχρηστοι στα ΕΛΤΑ, το είχαν ξεφορτώσει στις 10/11 και ενημέρωσαν το σύστημα στις 17/11 το απόγευμα και εγώ μια βδομάδα έψαχνα το δέμα κ κανείς δεν ήξερε τι είχε γίνει.. Ο καθένας να λέει το μακρύ κ το κοντό του, για εκτελωνισμους κ.α.. Θα πάρω αύριο στα ΕΛΤΑ της πόλης να δω μπας κ το έχουν παραλάβει κ δεν έχουν ενημερώσει το σύστημα πάλι... Από δω κ πέρα express και ας δώσουμε κατι παραπάνω.. Μόλις το πάρουμε θα γράψουμε εντυπώσεις
kgian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και μόλις πριν 5 λεπτά σκεφτόμουν τι εχει γίνει με την περίπτωσή σου και ετοιμαζόμουν να γράψω θέμα. Κατά τα λοιπά, βγήκε full locomotion mod για το payday 2. Θα το βάλω να δω. Και το eleven table tennis έρχεται στο oculus home. Είμαι ήδη στην beta. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα. 1
Μαγειρας Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Full locomotion pay day 2!!!κατεβαζω demo τωρα!!
vfragos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ωραια το payday 2 το εχω αγορασμενο, να κανονίσουμε να παμε για καμια καλη "δουλειτσα"!
Μαγειρας Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πως παίζεται ρε παιδια στο oculus;γιατι δεν μπορω;(payday2)
kgian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Πρέπει να κάνεις opt in στην beta από το steam. Right click στο payday 2 sto steam-->Properties-->betas-->select the beta you would like Και διαλεγεις open_vr beta . 1
Μαγειρας Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 out of all betas pregrams μου γραφει στην επιλογη betas Δεν εχει vr το demo...(το demo κατέβασα...) Εντυπώσεις του payday vr στο oculus;αξίζει;;
kgian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ίσως το demo δεν έχει vr beta έκδοση. Δεν είχα παίξει ποτέ το payday 2 (ούτε το 1). Ούτε καν το ήξερα σαν παιχνίδι. Κατ'αρχάς, με την τηλεμεταφορά που έχει κανονικά, για εμένα τουλάχιστον είναι ελεεινό. Τουλάχιστον ένας χρήστης έφτιαξε unofficial full locomotion mod που δουλεύει καταπληκτικά. Απο εκεί και ύστερα, το παιχνίδι είναι αυτό που είναι. Συνεχώς γίνονται spawn αστυνομικοί, χιλιάδες μιλάμε. Ο χαρακτήρας είναι bullet sponge, δηλαδή μπορεί να φάει καμια 1000άρα σφαίρες μέχρι να τελειώσει η ενέργεια και πρέπει να κάνεις κάποια απλά Tasks. Προσωπικά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, ειδικά για 50GB που πιάνει. Τώρα, αν κάποιος το έπαιζε και του άρεσε πάω πάσο, αλλά μάλλον θα το σβήσω.
vfragos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχει παίξει κανείς το From other suns; Φαίνεται καλό για coop, το single player δεν ξέρω κατά πόσο θα σε κρατάει.
kgian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Έχει παίξει κανείς το From other suns; Φαίνεται καλό για coop, το single player δεν ξέρω κατά πόσο θα σε κρατάει. Είχα πάιξει το open beta. Καλούτσικο αλλά δεν είχα ξετρελαθεί κιόλας. Ίσως τώρα να είναι καλύτερο βέβαια. Δεν έχω διαβάσει reviews. Σίγουρα με παρέα θα είναι 1000 φορές καλύτερο. 1
vfragos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ίσως το demo δεν έχει vr beta έκδοση. Δεν είχα παίξει ποτέ το payday 2 (ούτε το 1). Ούτε καν το ήξερα σαν παιχνίδι. Κατ'αρχάς, με την τηλεμεταφορά που έχει κανονικά, για εμένα τουλάχιστον είναι ελεεινό. Τουλάχιστον ένας χρήστης έφτιαξε unofficial full locomotion mod που δουλεύει καταπληκτικά. Απο εκεί και ύστερα, το παιχνίδι είναι αυτό που είναι. Συνεχώς γίνονται spawn αστυνομικοί, χιλιάδες μιλάμε. Ο χαρακτήρας είναι bullet sponge, δηλαδή μπορεί να φάει καμια 1000άρα σφαίρες μέχρι να τελειώσει η ενέργεια και πρέπει να κάνεις κάποια απλά Tasks. Προσωπικά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, ειδικά για 50GB που πιάνει. Τώρα, αν κάποιος το έπαιζε και του άρεσε πάω πάσο, αλλά μάλλον θα το σβήσω. Όσο προχωράει η beta πιστεύω ότι αυτό θα μπεί καθώς και διάφορα άλλα. Δεν το έχω παίξει και εγώ, πιστεύω ότι για να το ευχαριστηθείς πρέπει να το παίξεις με φίλους και να μάθεις τα mechanics και των σχεδιασμό των heists. Αν το παίζεις μόνο σαν run & gun χωρίς να ξέρεις τι γίνεται από τα objectives και πώς λειτουργούν δεν λέει και κάτι.
kgian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Όσο προχωράει η beta πιστεύω ότι αυτό θα μπεί καθώς και διάφορα άλλα. Δεν το έχω παίξει και εγώ, πιστεύω ότι για να το ευχαριστηθείς πρέπει να το παίξεις με φίλους και να μάθεις τα mechanics και των σχεδιασμό των heists. Αν το παίζεις μόνο σαν run & gun χωρίς να ξέρεις τι γίνεται από τα objectives και πώς λειτουργούν δεν λέει και κάτι. Συμφωνώ! Όπως έγραψα όμως και παραπάνω, έχω φτάσει σε ένα σημείο που το backlog μου σε VR είναι μεγαλύτερο από τα παιχνίδια που βγαίνουν και έτσι σε κάποια που δεν με τραβάνε με την πρώτη πάω πάσο. Για τον φίλο που περιμένει το rift απο amazon σήμερα-αύριο, είμαι σίγουρος πως θα έχει απογειωσει το hype. Πρόσεξε να μην απογοητευτείς. Το προιον είναι καταπληκτικό και θα το απολαύσεις αλλά η πρώτη εικόνα μπορεί να είναι απογοητευτική. Επίσης να ξέρεις ότι αν ζαλιστείς, με τον καιρό η ναυτία ξεπερνιέται. Συμβαίνει και στους καλύτερους (αστροναύτες). 1
demmian Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα - αύριο χλωμό το βλέπω.. μάλλον θα τη φάμε κ αυτή τη βδομάδα.. ακόμα κολλημένο στην Αθήνα στο τελωνείο κ κανείς δεν ξέρει γιατί αργεί τόσο.. Ίσως φταίει που παρήγγειλα κ ένα κάθισμα αυτοκινήτου για τον μικρό και αυτό πρέπει να είναι μεγαλο κ βαρύ.. Όσο για hype..κοντεύω να τρελαθώ.. έχω κατεβάσει ντέμο, παιχνίδια, έκανα φορμάτ να ναι όλα κομπλέ κ ... Τεσπά.. Είχα δει psvr σε φίλο μου κ έμεινα έκπληκτος με την εμπειρία.. φαντάζομαι στο pc θα έχει πολυ καλύτερη εικόνα κ gameplay
giorgos147 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 φαντάζομαι στο pc θα έχει πολυ καλύτερη εικόνα κ gameplay Πρόσεξε να μην απογοητευτείς. Το προιον είναι καταπληκτικό και θα το απολαύσεις αλλά η πρώτη εικόνα μπορεί να είναι απογοητευτική. Σίγουρα το δυνατό σημείο του Rift (και του κάθε Rift αυτής της γενιάς), δεν είναι η εικόνα (=οθόνη). Χωρίς να το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου, αλλά μόνο από αυτά που είχα διαβάσει, το PSVR αποδίδει ισάξια (ίσως και ελάχιστα καλύτερα όσον αφορά την εικόνα του; ), λόγω του ότι το SDE του δεν είναι τόσο υπαρκτό (=> χρησιμοποιεί άλλου τύπου οθόνη). Σίγουρα θα το χαρείς, αλλά σε καμία περίπτωση μην περιμένεις κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που είδες στου φίλου σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα