Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερωτηση, γιατί οποτε κανω smooth turn στα games στραβωνομαι; Κ τελικα καταληγω στη λειτουργία snap ή πως αλλιως την λενε όπου γυριζει συγκεκριμενες μοιρες στιγμιαια; Δεν το περίμενα η αλήθεια γενικοτερα τα παω καλα, δεν εχω ναυτιες κτλ αλλα οταν στεκεσαι ακινητος και απλα στριβεις δεξια αριστερα άστα να πάνε. Ποια ειναι η εμπειρία σας;

Δημοσ.

Ερωτηση, γιατί οποτε κανω smooth turn στα games στραβωνομαι; Κ τελικα καταληγω στη λειτουργία snap ή πως αλλιως την λενε όπου γυριζει συγκεκριμενες μοιρες στιγμιαια; Δεν το περίμενα η αλήθεια γενικοτερα τα παω καλα, δεν εχω ναυτιες κτλ αλλα οταν στεκεσαι ακινητος και απλα στριβεις δεξια αριστερα άστα να πάνε. Ποια ειναι η εμπειρία σας;

Γενικώς το smooth turning θεωρείται το χειρότερο από άποψη άνεσης. Εγώ βέβαια τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά θυμάμαι στην αρχή λίγο με ενοχλούσε. Πάντως τώρα εφαρμόζω τι σύστημα σε όλα τα παιχνίδια να στρίβω με το σώμα μου κανονικά και μπρος πίσω κα strafe με το χειριστήριο.

Κατέβασα χτες το watch dogs που το δίνει δωρεάν το uplay. Δεν ξέρω αν έφταιγε το παιχνίδι αλλά πραγματικά δεν μπορώ να παίξω πλέον σε οθόνη. Οκ, ιστορία, ολόκληρη πόλη, ΑΑΑ τίτλος αλλά αυτό το τόσο ξεκομμένο πλέον δεν μου λέει τίποτα.

Δημοσ.

Με το στραβώνομαι δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Η δική μου εμπειρία στην αρχή ήταν ναυτία, σιγά σιγά σε λίγες μέρες σταμάτησα να έχω, προφανώς το συνήθισα, ο οργανισμός προσαρμόστηκε στην καινούργια εμπειρία.

Δημοσ.

και γω το ίδιο θέμα έχω και απ ότι φαίνεται είμαι πολύ ποιο ευαίσθητος από σας γιατί δεν μπορώ να το συνηθίσω με τπτ 

με το που θα πάω να στρίψω χάνω εντελώς την ισορροπία μου και με χτυπάει στο στομάχι 

γιαυτό και παίζω μόνο racing games που δεν υπαρχει τέτοιο θέμα 

Δημοσ.

Με το στραβώνομαι δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς. Η δική μου εμπειρία στην αρχή ήταν ναυτία, σιγά σιγά σε λίγες μέρες σταμάτησα να έχω, προφανώς το συνήθισα, ο οργανισμός προσαρμόστηκε στην καινούργια εμπειρία.

Εννοώ ότι τα μάτια τείνουν να αλληθωρίσουν. Σαν να χάνουν την εστίαση κ πολύ γρήγορα την ξαναβρίσκουν.

Δημοσ.

Εννοώ ότι τα μάτια τείνουν να αλληθωρίσουν. Σαν να χάνουν την εστίαση κ πολύ γρήγορα την ξαναβρίσκουν.

Κατάλαβα, κάτι τέτοιο δεν έχω νιώσει.

Δημοσ.

Το onward μπήκε στο Oculus home. Τον Δεκέμβρη έρχονται la noire, fallout και doom. Να δούμε τι θα πρώτο αγοράσουμε και τι θα πρώτο παίξουμε.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα παιχνίδι με ελεύθερη κίνηση ή είναι όλα με στυλ teleport? Εντ μεταξύ, το rift κάπου έχει κολλήσει στη Γερμανία εδώ και 6 μέρες κ δεν λέει να κουνηθεί..θα μας βγει η πίστη μέχρι να παραλαβουμε

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα παιχνίδι με ελεύθερη κίνηση ή είναι όλα με στυλ teleport? Εντ μεταξύ, το rift κάπου έχει κολλήσει στη Γερμανία εδώ και 6 μέρες κ δεν λέει να κουνηθεί..θα μας βγει η πίστη μέχρι να παραλαβουμε

Πλέον σχεδόν όλα τα παιχνίδια έχουν ελεύθερη κίνηση. Το onward και το fallout έχουν σίγουρα από τα παραπάνω. Νομίζω και το la noire. To doom σίγουρα ΔΕΝ έχει ελεύθερη κίνηση.

Δημοσ.

Το onward μπήκε στο Oculus home. Τον Δεκέμβρη έρχονται la noire, fallout και doom. Να δούμε τι θα πρώτο αγοράσουμε και τι θα πρώτο παίξουμε.

το skyrim vr το πήρε η sony exclusive για ένα χρόνο αν άκουσα καλά  

Δημοσ.

το skyrim vr το πήρε η sony exclusive για ένα χρόνο αν άκουσα καλά

Το skyrim το πήρε η Sony exclusive αλλά άγνωστο για πόσο. Λογικά λιγότερο από χρόνο.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια για το θέμα αρχικά και την ωραία κουβέντα που κάνετε :)

Μια ερώτηση, πόση σχέση έχει το φτηνό vr των κινητών με το «κανονικό»; Σαν μια σύγκριση δηλαδή, αλλά με κάποιο κατανοητό παράδειγμα αν γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...