demmian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παίζω room scale με δυο αισθητήρες, μια χαρά όλα. Ο χώρος που έχω εγώ είναι περίπου 3χ3 τοσο χωρο εχω και εγω περιπου , οποτε καλο να ξερουμε οτι δουλευει αλλη 1 ερωτηση, με λεπτα γυαλια μπορει καποιος να φορεσει το rift? αλλου διαβζω οτι δεν υπαρχει προβλημα και αλλου οτι δε γινεται να φορας γυαλια, γτ θα χαλασουν οι φακοι του rift. γνωμες απο κατοχους? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2017 από demmian
mastixas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Έπαιξα paranormal activity με το Oculus. Ποτέ μα ποτέ δεν ξανάένιωσα έτσι. Υπήρξε στιγμή που νόμιζα ότι θα πάθω καρδιά. Δεν υπάρχει η εμπειρία. Πέρα από τα jump scares, το να νιώθεις ότι είσαι μέσα σε όλο το σκηνικό, όταν σκύβεις κ βλέπεις ένα κουφάρι σαν να το έχεις μπροστά σου, όταν σε περιβάλλει όλους αυτος ο κόσμος.. δεν υπάρχει! Επίσης μου άρεσε πολύ από steam το lab που έχει διάφορες δραστηριότητες μέσα κυρίως η τοξοβολία κ τρελή διασκέδαση το robo recall. Χθες ηταν πρώτη μου πολύ πολύωρη ενασχόληση με το vr. Όρθιος σχεδόν πάντα με κινήσεις του σώματος αισθάνθηκα ότι γυμνάζομαι κ λίγο. Γενικότερα Πολύ καλές εντυπώσεις μόνο αυτή η ανάλυση να ήταν καλύτερη.. (πως βάζουμε antialiasing πάνω σε ότι βλέπουμε να στρώσει λίγο; )
kgian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 τοσο χωρο εχω και εγω περιπου , οποτε καλο να ξερουμε οτι δουλευει αλλη 1 ερωτηση, με λεπτα γυαλια μπορει καποιος να φορεσει το rift? αλλου διαβζω οτι δεν υπαρχει προβλημα και αλλου οτι δε γινεται να φορας γυαλια, γτ θα χαλασουν οι φακοι του rift. γνωμες απο κατοχους? Εγώ έχω λεπτά γυαλιά και το φοράω πάντα με αυτά. Μάλιστα το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που το μπαινοβγαζω στο φτερό. Όταν ΔΕΝ έχεις γυαλιά το βάζεις από πίσω προς τα εμπρος, σαν καπέλο. Με τα γυαλιά το βάζεις πρώτα από μπροστά και μετά πίσω. Έτσι το κάνω και φάνε δω ποτέ πρόβλημα. Έπαιξα paranormal activity με το Oculus. Ποτέ μα ποτέ δεν ξανάένιωσα έτσι. Υπήρξε στιγμή που νόμιζα ότι θα πάθω καρδιά. Δεν υπάρχει η εμπειρία. Πέρα από τα jump scares, το να νιώθεις ότι είσαι μέσα σε όλο το σκηνικό, όταν σκύβεις κ βλέπεις ένα κουφάρι σαν να το έχεις μπροστά σου, όταν σε περιβάλλει όλους αυτος ο κόσμος.. δεν υπάρχει! Επίσης μου άρεσε πολύ από steam το lab που έχει διάφορες δραστηριότητες μέσα κυρίως η τοξοβολία κ τρελή διασκέδαση το robo recall. Χθες ηταν πρώτη μου πολύ πολύωρη ενασχόληση με το vr. Όρθιος σχεδόν πάντα με κινήσεις του σώματος αισθάνθηκα ότι γυμνάζομαι κ λίγο. Γενικότερα Πολύ καλές εντυπώσεις μόνο αυτή η ανάλυση να ήταν καλύτερη.. (πως βάζουμε antialiasing πάνω σε ότι βλέπουμε να στρώσει λίγο; ) Από ζαλάδα πως είσαι; Ενδιαφέρεσαι να μπεις στην παρέα για multiplayer; Για ΑΑ ψάξε στο google oculus tray tool. 1
mastixas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Από ζαλάδα πως είσαι; Ενδιαφέρεσαι να μπεις στην παρέα για multiplayer; Για ΑΑ ψάξε στο google oculus tray tool. Από ζαλάδα κομπλέ αλλά για μουλτι δύσκολο λόγω υποχρεώσεων έτσι δεν θα είμαι σωστός στην ομάδα. Το oculus tray είναι αυτό που έψαχνα καιρό έχει πολλά χρήσιμα καλουδια μέσα.
kgian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Καλά, όταν στρώσεις από χρόνο εδώ είμαστε. Δοκίμασε και το bigscreen, ιδιαίτερο είναι. 1
proteus3000uk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 εχει πεσει παραγγελια oculus και ψαχνουμε μια 1060 6 gb , ειμαστε πολυ κοντα! παιδες ερωτηση, για οσους εχουν oculus, εχετε ολοι τον 3 αισθητηρα? τα παιχνιδια που λενε για 360 μοιρες tracking method, παιζονται με τους 2 που ερχονται στο πακετο και αν ναι, πως ειναι η εμπειρια? μεχρι να παρουμε και τον 3ο αισθητηρα. παιχνιδια οπως το onward ή to arktika 1, παιζονται με τους 2 αισθητηρες ή οχι? Καλημέρα! Σκέφτομαι καιρο να παω σε κατι δυνατότερο απο την gigabyte g1 gaming 6gb που εχω εδω και κανενα 8μηνο. Ενδιαφέρεσαι μήπως?? Αν ναι PM και τα λεμε απο εκει! Να πω κ εγω οτι ειχα κανενα 10αρι χρονια να κατσω να παιξω πανω απο 30 λεπτα κανονικο παιχνιδι αν και ειμαι gamer απο εποχης amstrad! Με το oculus περναω κατι 2ωρα και δεν καταλαβαινω πως περασε η ωρα! Τελευταίο που με ενθουσιασε το edge of nowhere. Το Arktika 1 το εχει παρει κανεις?
kgian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Το edge of nowhere είναι πραγματικά καταπληκτικό. Δοκίμασε αν δεν το έχεις κάνει ήδη το chronos, το βρήκα απίστευτη εμπειρία. Το arktika δεν το έχω παρει, περιμένω τις εκπτώσεις. Θέλω επίσης οπωσδήποτε το talos principle VR αλλά κοιτάζω να παίξω λίγο το backlog μου. ΥΓ. Χτες είχα πάει σινεμά και εκεί που είχα απορροφηθεί, ξαφνικά εμφανίστηκε ένας τύπος δίπλα μου. Μετά συνειδητοποίησα πως ήμουν στο bigscreen! χαχαχαχαχα. Πραγματικά όταν είδα τον άλλο ξαφνιάστηκα. Και ακόμα δεν έχω δει ολόκληρη ταινία, με σειρές την βγάζω. ΥΓ2. Ψήνεται κανείς να κάνουμε το πείραμα, να δούμε ολόκληρη ταινία παρέα;
proteus3000uk Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Εσεις με τις 1080 (!!) βλεπετε σημαντικη βελτιωση στα γραφικα με anti aliasing? Σκέφτομαι να παω σε 1080 απο 1060 για το λογο αυτό και μόνο αλλα η διαφορά στην τιμη δεν ξερω αν το δικαιολογει. Δεν παιζω αλλα games εκτος vr και αν παιξω δεν ειναι πανω απο 1080p
demmian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά έχει παραλάβει κανείς από amazon.de το rift? Από ξημερώματα είναι Αθήνα, πόσο λέτε να κάνει να έρθει; Με απλό dhl εστάλη. Μέχρι τώρα μπορούσα να το βρω με tracking number, αλλά από σήμερα που μπήκε Ελλάδα..άφαντο το δέμα. Έχω πάρει κ ένα κάθισμα για το μωρό κ φοβάμαι μην έχουν χαθεί..
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά έχει παραλάβει κανείς από amazon.de το rift? Από ξημερώματα είναι Αθήνα, πόσο λέτε να κάνει να έρθει; Με απλό dhl εστάλη. Μέχρι τώρα μπορούσα να το βρω με tracking number, αλλά από σήμερα που μπήκε Ελλάδα..άφαντο το δέμα. Έχω πάρει κ ένα κάθισμα για το μωρό κ φοβάμαι μην έχουν χαθεί.. Αφού ήταν με DHL απλό, τότε θα σου έρθει με ΕΛΤΑ.
kgian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά έχει παραλάβει κανείς από amazon.de το rift? Από ξημερώματα είναι Αθήνα, πόσο λέτε να κάνει να έρθει; Με απλό dhl εστάλη. Μέχρι τώρα μπορούσα να το βρω με tracking number, αλλά από σήμερα που μπήκε Ελλάδα..άφαντο το δέμα. Έχω πάρει κ ένα κάθισμα για το μωρό κ φοβάμαι μην έχουν χαθεί.. Χαθούν δεν χαθούν, τα πράγματα στην τελική δεν χάνονται και το amazon θα σου τα ξαναστείλει. Αλλά μην ανησυχείς. Εσεις με τις 1080 (!!) βλεπετε σημαντικη βελτιωση στα γραφικα με anti aliasing? Σκέφτομαι να παω σε 1080 απο 1060 για το λογο αυτό και μόνο αλλα η διαφορά στην τιμη δεν ξερω αν το δικαιολογει. Δεν παιζω αλλα games εκτος vr και αν παιξω δεν ειναι πανω απο 1080p Σε κάποια παιχνίδια οι νορμάλ κάρτες δεν τραβάνε. Όπως πχ project cars, elite κλπ. Επίσης ναι, σε κάποια άλλα όταν ανεβάζεις supersampling, ειδικά σε αυτά που αλλάζουν on the fly, η διαφορά είναι αισθητή. Για κάτι τέτοια και λόγω της ηλικίας που έχω βαρεθεί να ψάχνω, χτύπησα το πακέτο 7700Κ και 1080ΤΙ. Παρ'ολα αυτά και πριν με τον i5 3ης γενιάς και την 970 καλά έπαιζα VR. Άποψή μου, αν έχεις χρήματα και δεν θα σου λείψουν, χτύπα την. Αν πρέπει να ζοριστείς κάτσε εκεί που είσαι. Α, και κάπου είχα διαβάσει πως για να έχει νόημα η αναβάθμιση κάρτας πρέπει να ανέβεις 3 σκαλάκια τουλάχιστον. Στην περίπτωσή σου 1060-->1070-->1080-->1080ΤΙ είναι το 3ο σκαλάκι! Δεν υπολογίζω την 1070ΤI που βγήκε για λόγους marketing.
demmian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αφού ήταν με DHL απλό, τότε θα σου έρθει με ΕΛΤΑ. ξερουμε ποσο καιρο περιπου κανουν να ερθουν με ελτα? καμμια βδομαδα η παραπανω?
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Θα σε γελάσω. Δεν είμαι σίγουρος αν έρχεται από ΕΛΤΑ ως συστημένο. Βέβαια, εσύ είχες ακριβό πακέτο, οπότε θεωρητικά πρέπει. Κάνε ένα τηλέφωνο στην DHL και ρώτησε τους τι γίνεται με το δέμα. Βέβαια, πρόκειται για το απλό τους ταχυδρομείο και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσουν, αλλά λογικά θα γνωρίζουν.
demmian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Θα σε γελάσω. Δεν είμαι σίγουρος αν έρχεται από ΕΛΤΑ ως συστημένο. Βέβαια, εσύ είχες ακριβό πακέτο, οπότε θεωρητικά πρέπει. Κάνε ένα τηλέφωνο στην DHL και ρώτησε τους τι γίνεται με το δέμα. Βέβαια, πρόκειται για το απλό τους ταχυδρομείο και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσουν, αλλά λογικά θα γνωρίζουν. ευχαριστω! 1
kgian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα τράβηξα για δοκιμή ένα vr βιντεάκι από το onward. Χρησιμοποιώ και το 3D printed όπλο που έχω φτιάξει. Παίρνω 2 Kills. https://photos.app.goo.gl/kYUp6syoieSAbidG3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα