mastixas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχω στο Riva tuner πάντα ταβανι στα 60fps λόγω οθόνης. Επηρεάζει το Oculus; Να το πάω 90fps ή λέω ανοησίες; Γιατί χθες έπαιξα παιχνίδι που δεν είναι vr μέσα στο cinema environment κ λαγκαρε πολυ
kgian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έχω στο Riva tuner πάντα ταβανι στα 60fps λόγω οθόνης. Επηρεάζει το Oculus; Να το πάω 90fps ή λέω ανοησίες; Γιατί χθες έπαιξα παιχνίδι που δεν είναι vr μέσα στο cinema environment κ λαγκαρε πολυ Εννοείς στο steam cinema environment ή στο bigscreen; Γενικώς σε κάποιες περιπτώσεις το rivatuner κάνει προβλήματα και ρίχνει πολύ τις επιδόσεις. Από την άλλη το rendering του κινηματογραφικού περιβάλλοντος επιβαρύνει γιατί όσο απλό και αν σου φαίνεται είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση από 1080 και 90fps. Για πες πρώτες εντυπώσεις από oculus και τι παιχνίδια σου αρέσουν να σου προτείνουμε. 1
kgian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κατεβάζω ιδέα: σήμερα το βράδυ να δούμε (ολόκληρη) ταινία στο σινεμά παρέα 2-4 άτομα. Έχω πολλές ταινίες απλές και 3D και 50/5 σύνδεση. Οποίος ενδιαφέρεται ας δηλώσει συμμετοχή. Κατά τις 10 λέω. Εναλλακτικά και πιο συμβατικά αν δεν μαζευτούμε παίζω και κανα onward.
pentraks Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ολόκληρη ταινία θα είναι κουραστικό νομίζω, άσε που είμαστε και λίγο ψειρες με ποιότητα ήχου εικόνας. Θα έλεγα κανένα δυο επεισοδεια παντρεμένοι με παιδιά (SD να μην "σπάει" εμείς με αργές συνδέσεις, μέχρι να μαζευτούμε όλοι σιγά σιγά) η άλλη σειρά κωμωδία να γελάσουμε και μετά κάψιμο onward \m/. Κατεβάζω ιδέα: σήμερα το βράδυ να δούμε (ολόκληρη) ταινία στο σινεμά παρέα 2-4 άτομα. Έχω πολλές ταινίες απλές και 3D και 50/5 σύνδεση. Οποίος ενδιαφέρεται ας δηλώσει συμμετοχή. Κατά τις 10 λέω.Εναλλακτικά και πιο συμβατικά αν δεν μαζευτούμε παίζω και κανα onward
Μαγειρας Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Θα προτιμούσα onward κατα της 10 ειναι τελεια
kgian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ωραία, θα ενημερώσω αργότερα, θα δώσουμε ραντεβου στο σινεμά στο κανάλι greece και θα βρεθούμε εκεί με "παντρεμενοι με παιδιά" και μετά πάμε onward όλοι μαζί. Θα ενημερώσω. 1
kgian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στις 10 στο bigscreen να βρεθούμε και μετά πάμε onward όλοι μαζι! Αν κάποιος δεν χωράει στο Bigscreen κάντε party ή ΠΜ.
Μαγειρας Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μαγεία!!!Onward σε ιδιο team με Kgian και Frankie!Δε εχω λόγια για να το περιγράψω..αντε αλλους δυο θελουμε να φτιαξουμε πεντάδα ελληνική!! 1
kgian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πραγματικά ήταν εξαιρετικό. Ένιωθες δέσιμο με την ομάδα και τρομερή αίσθηση παρουσίας.
pentraks Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Εγώ κλαίω τα χρήματα που έδωσα για το PUΒG..... Η ρεαλιστικοτητα του VR gaming είναι σε άλλο επίπεδο ειδικα με φιλους.. στα 419€ το oculus + μεταφορικά.
demmian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 εχει πεσει παραγγελια oculus και ψαχνουμε μια 1060 6 gb , ειμαστε πολυ κοντα! παιδες ερωτηση, για οσους εχουν oculus, εχετε ολοι τον 3 αισθητηρα? τα παιχνιδια που λενε για 360 μοιρες tracking method, παιζονται με τους 2 που ερχονται στο πακετο και αν ναι, πως ειναι η εμπειρια? μεχρι να παρουμε και τον 3ο αισθητηρα. παιχνιδια οπως το onward ή to arktika 1, παιζονται με τους 2 αισθητηρες ή οχι?
kgian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 360 μοίρες μπορείς να κάνεις και με τους 2 αισθητήρες τοποθετημένους διαγώνια. Τα παιχνίδια στο oculus store γράφουν αν υποστηρίζουν 2 αισθητήρες front facing. Στο steam κάνεις μια αναζήτηση στο google και βλέπεις ανάλογα το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά έχω 3 αισθητήρες. 1
kgian Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Έβαλα στον υπολογιστή μου (7700Κ, 1080ΤΙ) το Call of duty Infinite Warfare που αγόρασε ο ανηψιός μου. Απίστευτα γραφικά, φωτορεαλιστικά. Έβαλα το campaign και το multiplayer. Κανένα ενδιαφέρον. Ανούσιο και εντελώς ξεκομμένο. Το VR με έχει χαλάσει για τα καλά, δεν μπορώ να παίξω πια επίπεδο. Στο καπάκι έβαλα onward, στήθηκα δίπλα σε έναν συμπαίκτη με το όπλο στα χέρια και έκανα 2 kills προστατεύοντας το Uplink. Μοναδική, απίστευτη εμπειρία. Όταν θα φτάσουν και τα γραφικά να είναι φωτορεαλιστικά και το FOV μεγάλο, κυριολεκτικά πιστεύω θα δυσκολευεσαι να ξεχωρίσεις το VR απο την πραγματικότητα
vfragos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 εχει πεσει παραγγελια oculus και ψαχνουμε μια 1060 6 gb , ειμαστε πολυ κοντα! παιδες ερωτηση, για οσους εχουν oculus, εχετε ολοι τον 3 αισθητηρα? τα παιχνιδια που λενε για 360 μοιρες tracking method, παιζονται με τους 2 που ερχονται στο πακετο και αν ναι, πως ειναι η εμπειρια? μεχρι να παρουμε και τον 3ο αισθητηρα. παιχνιδια οπως το onward ή to arktika 1, παιζονται με τους 2 αισθητηρες ή οχι? Παίζω room scale με δυο αισθητήρες, μια χαρά όλα. Ο χώρος που έχω εγώ είναι περίπου 3χ3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα