suffocater Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το ping pong το ειχα αγοράσει,αλλα με απογοήτευσε.Ισως φταιει που το χερι μου κινουνταν μηχανικα οπως θα επαιζα πραγματικά.
kgian Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το ping pong το ειχα αγοράσει,αλλα με απογοήτευσε. Ισως φταιει που το χερι μου κινουνταν μηχανικα οπως θα επαιζα πραγματικά. Αν θέλεις μπορούμε να το δοκιμάσουμε. Φαντάζομαι ξέρεις ότι μπορείς να αλλάξεις την θέση της ρακέτας σε σχέση με το χέρι σου.
suffocater Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Eιχα προσπαθησει αρκετα να το "κανω να δουλεψει οπως θα ηθελα",δοκιμαζοντας οτι μπορουσα να αλλαξω,αλλα δεν..-ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ,αλλα έχει λιγο καιρο που δεν ειμαι πλεον κάτοχος.Το οτι δεν μπορω να σταματήσω να μπαινω στο τοπικ παντως,λεει πολλα για την εμπειρία
kgian Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως μια χαρά τα καταφέρνω με το eleven. Μάλιστα παίζω και κανονικό ping pong στα ανήψια μου. Επίσης τα ανήψια μου όταν παίζουν στο oculus τα καταφέρνουν μια χαρά.
giorgos147 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αν γνωρίζει κανείς, ας δώσει καμία ιδέα. Φόρτωσα το ETS2 και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω πάρα πολλά "application frames dropped". Από πίσω δεν τρέχω τίποτα σοβαρό, εκτός από afterburner+rivatuner. (Ούτε f.lux κ.λπ. προγράμματα) Έβλεπα το rivatuner να δείχνει κάτι 30ρια frames και, αφού μου μπήκε η ιδέα ότι κάτι δεν πάει καλά, φόρτωσα το debug του Oculus*. Να προσθέσω ότι στο "Oculus Home" ή όπως λέγεται, είμαι 90ρι σταθερό. Κάνοντας κάτι αλλαγές, είδα 45ρι, όμως δεν ανέβαινε παραπάνω. Headroom δίνει ~80%. Δοκίμασα να βάλω, για δοκιμή, το scaling σε 20%, όμως ούτε αυτό ανέβασε τα frames (πράγμα πολύ περίεργο). Κολλημένο στο 45ρι, με μάλιστα μερικές φορές να πέφτει στα 42. Έκλεισα το ASW, όμως πάλι, καμία διαφορά. Το Mirroring είναι κλειστό. Καμία ιδέα; //Τελευταία drivers στην κάρτα (AMD 390) *Το περίεργο είναι ότι το tracking είναι ομαλότατο, και γενικά δε διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Μέχρι να δω ότι υπάρχει θέμα, έβγαλα αποστολή χωρίς ζάλη κ.λπ. με... 28-30ρι framerate.
aliakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 δεν νομίζω να δεις κάτι καλύτερο με αυτήν την κάρτα γραφικών 45 fps αν δείχνει νομίζω είναι μια χαρά δεν πιστεύω να έχεις ανεβάσει τπτ super sampling ? ή ακόμα χειρότερα να έχεις βάλει κανένα κακογραμμένο mod για το ETS2 ?
kgian Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το miroring στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι χάλια, σου ρίχνει τις επιδόσεις, αλλά είπες είναι κλειστό. Δηλαδή σου δείχνει μαυρη οθόνη στο Monitor όταν οδηγείς, σωστά; Επίσης δοκίμασε να κλείσεις εντελώς το afterburber και rivatuner. Στο altspace πχ όταν ήταν ανοιχτό σερνόταν. Νομίζω και στο quill συνέβαινε το ίδιο.
kgian Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το eleven table tennis σε έκπτωση 9,99€ από 19,99€. Αξίζει. http://store.steampowered.com/app/488310/Eleven_Table_Tennis_VR/
vfragos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το eleven table tennis σε έκπτωση 9,99€ από 19,99€. Αξίζει. http://store.steampowered.com/app/488310/Eleven_Table_Tennis_VR/ Κοίτα που θα με ψήσει στο τέλος...
kgian Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Και αν δεν σου κάνει σε 2 ώρες παιχνιδιού και 15 ημέρες μπορείς να πάρεις refund. Ψήθηκες ή ακόμα;
giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ή ακόμα χειρότερα να έχεις βάλει κανένα κακογραμμένο mod για το ETS2 ? Νομίζω δοκίμασα να κάνω disable όλα τα mods. Θα δοκιμάσω αύριο πάλι. Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που έχει ταβάνι τα 45. Ούτε frame παραπάνω. //Βέβαια, εντάξει, παρά τα χρόνια της, η 390 κρατάει σχετικά καλά. Ειδικά σε μη-VR παιχνίδια, δεν έχω κανένα παράπονο. Δηλαδή σου δείχνει μαυρη οθόνη στο Monitor όταν οδηγείς, σωστά; Επίσης δοκίμασε να κλείσεις εντελώς το afterburber και rivatuner. Στο altspace πχ όταν ήταν ανοιχτό σερνόταν. Νομίζω και στο quill συνέβαινε το ίδιο. Σωστά. Είχα δοκιμάσει και με afterburner/rivatuner κλειστά. Νομίζω το ανέφερα στο post, αλλά μετά πρέπει να έκανα edit και να το διέγραψα. Κακώς. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις^
kgian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Χτες το βράδυ μπήκα με τον Pentraks και παίζαμε onward. To παιχνίδι είναι απίθανο, αλλά όταν παίζεις με φίλους πάει σε άλλο επίπεδο. Σε μια πίστα ήμασταν σε πόλη. Καπνοί, φωτιές, ερείπια. Ακούγαμε πυροβολισμούς από μακριά. Και κάποια στιγμή άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες. Ανατριχιαστικό! Άλλη στιγμή βρισκόμασταν στη ζούγκλα και κρυβόμασταν πίσω από τα φυτά. Ψιθυρίζαμε μην μας ακούσουν οι αντίπαλοι. Κυριολεκτικά νόμιζα πως βρισκόμουν στο Predator. Ότι και να συζητάμε για SDE, ανάλυση, ΑΑΑ και τέτοια, απλά ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ.
mastixas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ήρθε στα χέρια μου επιτέλους το Oculus μετά από δώδεκα ημέρες αρκετά καλές εντυπώσεις αλλά ακόμη δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα. Ωραία εμπειρία κ ανυπομονώ να παίξω τρομαχτικά παιχνίδια. Για πείτε κανένα
kgian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ξεκινά με το don’t knock twice demo από Oculus store να πάρεις μια ιδέα. Κατέβασε και το the bellows από steam. Ε, μετά παίζουν paranormal activity, Brookhaven experiment και δεν ξέρω τι άλλο μια και δεν παίζω τρομακτικά. Μάζεψε τις απορίες σου και ρωτά εδώ ότι θέλεις. Απλά για τα πολύ απλά κάνε ένα google search νωρίτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα