Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε αυτό, jump scares σε VR

Ενδιαφέρεται κανείς να τον κάνουμε add στο friends list για το VR; Να παίζουμε κανένα multiplayer, να βρισκόμαστε στο bigscreen κλπ. Στείλτε PM ή γράψτε εδώ στο φορουμ. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να σου πω, δεν το έχω αγοράσει ακόμα οπότε όταν το δοκίμασα δεν είχε τα τελευταία patches και έπαιζε και μέσω steamVR (όχι oculus SDK), αλλά με 1080ΤΙ και 7700Κ και όλα φουλ, σε αγώνα έμπαινε ASW. 

Δεν γνωρίζω εάν μπαίνει σε ASW εγώ μιλάω για αυτό που βλέπω και παίζω άνετα χωρίς σπασίματα και frame drops, τώρα εαν μου έχει τύχει κανένα frame drop μια στο τόσο οκ, και σε κανονικά παιχνίδια μη vr μπορεί να συμβεί και μάλιστα σε παιχνίδια που δεν το δικαιολογούν κιόλας

Δείτε αυτό, jump scares σε VR

Ενδιαφέρεται κανείς να τον κάνουμε add στο friends list για το VR; Να παίζουμε κανένα multiplayer, να βρισκόμαστε στο bigscreen κλπ. Στείλτε PM ή γράψτε εδώ στο φορουμ. 

Μεσα...Oculus home: vfragos, steam id: flyawaygr

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω εάν μπαίνει σε ASW εγώ μιλάω για αυτό που βλέπω και παίζω άνετα χωρίς σπασίματα και frame drops, τώρα εαν μου έχει τύχει κανένα frame drop μια στο τόσο οκ, και σε κανονικά παιχνίδια μη vr μπορεί να συμβεί και μάλιστα σε παιχνίδια που δεν το δικαιολογούν κιόλας

Μεσα...Oculus home: vfragos, steam id: flyawaygr

Σε έκανα add στο steam, όταν μπω και στο Oculus θα σε κάνω και εκεί. Πρέπει να με κάνεις accept. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ξεκινήσει; Έχεις tracking number; 

Κατέβασα το blade runner experience απο το oculus store. Δωρεάν. Καλά γραφικά αλλά πολύ σύντομο. Για δωρεάν καλό είναι.

Δημοσ.

παιδια ερωτηση, το vive για full scale εμπειρια, θελει 4 sensors, σωστα? στο πακετο εχει μονο 2 ? τα αλλα πρεπει να τα αγορασεις μονος σου?

επισης, ερωτηση για οσους εχουν rift, ο extra αισθητηρας χρρειαζεται? ειδα κατι τρελες τιμες, πανω απο 100ε.. το πηρε καποιoς αλλος απο καπου πιο φτηνα?

ευχαριστω :)

Δημοσ.

Το Vive είναι της HTC και έχει 2 αισθητήρες μόνο.

Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουμε το oculus rift. Το rift στην συσκευασία έχει 2 αισθητήρες αλλά μπορεί να πάρει μέχρι 4. Για μικρούς χώρους καλοί είναι οι 2. Για πιο μεσαίους χώρους χρειάζεται και 3ος. Για μέγιστο αποτέλεσμα και αρκετά μεγάλο χώρο χρειάζεται και τέταρτος.

Πρακτικά για τους περισσότερους χρειάζεται ένας τρίτος αισθητήρας. Για να πάρεις 3ο αισθητήρα υπάρχουν οι εξής 3 περιπτώσεις:

1) παίρνεις αισθητήρα μόνο από amazon.us με τα μεταφορικά και τα τελωνεία στα 95Ε

2) παιρνεις αισθητήρα με touch controllers από amazon.uk 113Ε περίπου με τα μεταφορικά.

3) βρίσκεις έναν φίλο/γνωστό/συγγενή που είναι σε μια ευρωπαική χώρα που στέλνει απευθείας η oculus και ο οποίος πρόκειται να έρθει σύντομα σχετικά Ελλάδα. Κάνεις την παραγγελία εσύ, χρεώνεσαι εσύ και βάζεις διεύθυνση δικιά του, απευθείας στην oculus. Δεν χρειάζεται να κάνει αυτός την παραγγελία, ούτε να φτιάξει λογαριασμό, ούτε να χρησιμοποιήσει την κάρτα του. Σε 3 ημέρες του έχει πάει. Τον βάζει στην βαλίτσα και σου τον φέρνει.

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει την 3η μέθοδο.

Δημοσ.

Το Vive είναι της HTC και έχει 2 αισθητήρες μόνο.

Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουμε το oculus rift. Το rift στην συσκευασία έχει 2 αισθητήρες αλλά μπορεί να πάρει μέχρι 4. Για μικρούς χώρους καλοί είναι οι 2. Για πιο μεσαίους χώρους χρειάζεται και 3ος. Για μέγιστο αποτέλεσμα και αρκετά μεγάλο χώρο χρειάζεται και τέταρτος.

Πρακτικά για τους περισσότερους χρειάζεται ένας τρίτος αισθητήρας. Για να πάρεις 3ο αισθητήρα υπάρχουν οι εξής 3 περιπτώσεις:

1) παίρνεις αισθητήρα μόνο από amazon.us με τα μεταφορικά και τα τελωνεία στα 95Ε

2) παιρνεις αισθητήρα με touch controllers από amazon.uk 113Ε περίπου με τα μεταφορικά.

3) βρίσκεις έναν φίλο/γνωστό/συγγενή που είναι σε μια ευρωπαική χώρα που στέλνει απευθείας η oculus και ο οποίος πρόκειται να έρθει σύντομα σχετικά Ελλάδα. Κάνεις την παραγγελία εσύ, χρεώνεσαι εσύ και βάζεις διεύθυνση δικιά του, απευθείας στην oculus. Δεν χρειάζεται να κάνει αυτός την παραγγελία, ούτε να φτιάξει λογαριασμό, ούτε να χρησιμοποιήσει την κάρτα του. Σε 3 ημέρες του έχει πάει. Τον βάζει στην βαλίτσα και σου τον φέρνει.

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει την 3η μέθοδο.

ευχαριστω , λογικα και εμεις ετσι θα το κανουμε.. θα περιμενουμε να παει 14-17 (κοντα στο black friday) ο μηνας μπας κ βαλουν καμμια επιπλεον προσφορα για το oculus ή για καμμια καρτα γραφικων, διαφορετικα θα παραγγειλουμε μια 1060 6 gb και θα δουμε πως θα παει..

@kgian ειδα τη φωτο σου για το cable managment και εχεις τους σενσορες στους τοιχους. ωραιο φαινεται, αλλα στο νεο διαφημιστικο της oculus που ειναι και φοβερο, ολοι οι τυποι εχουν τους σενσορες σε μικρα τραπεζακια σε μικρο υψος απο το εδαφος.

https://www.youtube.com/watch?v=5q6BcQq_yhw

νομιζω οτι θα μας βολευε κ εμας στο δωματιο να τα βαλουμε ετσι απο το να κρεμονται στοτς τοιχους. θα εχει θεμα να πιανουν τις κινησεις?

Δημοσ.

Το δοκιμάζετε και βλέπετε. Πάντως πρέπει να μην μετακινούνται κατα λάθος οι αισθητήρες. Το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσει κανείς δια΄φορες θέσεις. 

Δημοσ.

Σήμερα μπήκα στο bigscreen να δω στο προσωπικό μου σινεμά μια σειρά που βλέπω. Μετά από κανένα μισάωρο μπήκε και ο Φρανκ. Είδαμε τα τελευταία 5 λεπτά μαζί και μετά παίξαμε το arizona sunshine coop μέχρι τέλους. 

Λες και ήμουν στο στέκι μου και πέρασε βόλτα ο φίλος και κάναμε κάτι μαζί. Τώρα που το σκεφτομαι πρέπει να δοκιμάσουμε να βρούμε κάποιο μπιλιάρδο ή το άλλο με τα διάφορα επιτραπέζια  (δεν θυμάμαι πως το λένε). 

Δημοσ.

Σήμερα μπήκα στο bigscreen να δω στο προσωπικό μου σινεμά μια σειρά που βλέπω. Μετά από κανένα μισάωρο μπήκε και ο Φρανκ. Είδαμε τα τελευταία 5 λεπτά μαζί και μετά παίξαμε το arizona sunshine coop μέχρι τέλους. 

Λες και ήμουν στο στέκι μου και πέρασε βόλτα ο φίλος και κάναμε κάτι μαζί. Τώρα που το σκεφτομαι πρέπει να δοκιμάσουμε να βρούμε κάποιο μπιλιάρδο ή το άλλο με τα διάφορα επιτραπέζια  (δεν θυμάμαι πως το λένε). 

Καλά το τερματίσαμε χθες, κοντέψαμε στο τέλος να κοιμηθούμε εκεί στις αναπαυτικές καρέκλες στο σινεμά!

Arizona Sunshine , τα σπααει!  

ΥΣ την επόμενη φορά στο hard!

ΥΣ2 monitor gaming is dead for me...

Δημοσ.

Αυτό το έχει κανείς;

http://store.steampowered.com/app/269170/Sports_Bar_VR/

Μπιλιάρδο αλλά είναι λίγο ακριβούτσικο.

Αυτό πάντως το ping pong το έχω και το προτείνω με 1000, είναι καταπληκτικό και φτηνό. Πάρτε να παιζουμε!

http://store.steampowered.com/app/488310/Eleven_Table_Tennis_VR/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...