mastixas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολλή δυνατή η παρέα εδω σας ευχαριστώ πολύ!! Ποσες μερες θα κανει να μου ερθει απο caseking? Εχετε εμπειρια; Γιατι δεν ειδα στην αποδειξη του mail να λεει κατι. \ ερωτηση εχω την founders 1070 evga και διαθετει μονο μια hdmi θυρα την οποια και την χρειαζομαι στην κυρια οθονη. Οι υπολοιπες ειναι μια dvi και τρεις displayport. Να παρω ανταπτορα displayport to hdmi; Χρειαζεται η υπαρξη κυριας οθονης περα απο την αρχικη εγκατασταση; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2017 από mastixas
kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι, χρειάζεται η κύρια οθόνη, υπάρχουν κάποιες ασυμβατότητες χωρίς οθόνη. Ασε που όλο και πρέπει να κοιτάς την οθόνη για troubleshooting. Πάρε έναν απλό αντάπτορα και σύνδεσε την οθόνη σου απο τώρα να είσαι έτοιμος.
Drolok Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Για πείτε μου και μένα να ξέρω από τώρα. Εμένα έχει μια HDMI και μια dvi. Αν βάλω την dvi στην οθόνη οκ δεν θα είμαι;
kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Για πείτε μου και μένα να ξέρω από τώρα. Εμένα έχει μια HDMI και μια dvi. Αν βάλω την dvi στην οθόνη οκ δεν θα είμαι; Μια χαρά θα είσαι. Κανε το απο τώρα. Είμαι μέσα στο bigscreen. Θα μπεί κανείς; Έχω φτιάξει κανάλι Greece
giorgos147 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πολλή δυνατή η παρέα εδω σας ευχαριστώ πολύ!! Ποσες μερες θα κανει να μου ερθει απο caseking? Εχετε εμπειρια; Γιατι δεν ειδα στην αποδειξη του mail να λεει κατι. \ Το αναφέρω εντελώς ενημερωτικά και πολύ πιθανό να μην έχει καμία σχέση με εσένα. Παραγγελία την προηγούμενη Τρίτη, από Γαλλικό Amazon. Ίδιο πακέτο που απλά το έσπασαν σε 2 μέρη. Express delivery (= courier). Παρέλαβαν και οι δύο την Τετάρτη. Με DHL ήρθε Πέμπτη (δηλαδή ούτε 24ωρο). Με UPS παρέλαβα Δευτέρα. Γενικά η DHL (το express της) φαίνεται να είναι πολύ πιο άμεσο από τη στιγμή που θα παραλάβει το δέμα από τον αποστολέα. Και από Ελλάδα που έστειλα με DHL, την επόμενη ήταν Γαλλία. Αναφέρω τι έγινε με αυτές τις 2 γιατί αν θυμάμαι σωστά, πιο πίσω ήσουν ανάμεσα τους ως τρόπο αποστολής.
kgian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ασύλληπτα πράγματα. Πρώτα έπαιξα onward με τον Χρήστο. Εντάξει, πέσαμε σε κάτι καλούς και μας έσκισαν αλλά πήραμε κανα kill και εμείς. Η πλάκα είναι μετά που μπήκαμε bigscreen και εκανα δωμάτιο στο σινεμά. Βρεθήκαμε με τον Φρανκ και τον Χρήστο. Τα είπαμε, χαζέψαμε και ταινίες που είχα, μπήκε και μια ουκρανέζα και κάναμε χαβαλέ! Απίστευτη αίσθηση παρουσίας!
pentraks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ασύλληπτα πράγματα. Πρώτα έπαιξα onward με τον Χρήστο. Εντάξει, πέσαμε σε κάτι καλούς και μας έσκισαν αλλά πήραμε κανα kill και εμείς. Η πλάκα είναι μετά που μπήκαμε bigscreen και εκανα δωμάτιο στο σινεμά. Βρεθήκαμε με τον Φρανκ και τον Χρήστο. Τα είπαμε, χαζέψαμε και ταινίες που είχα, μπήκε και μια ουκρανέζα και κάναμε χαβαλέ! Απίστευτη αίσθηση παρουσίας! Άστα το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηηηηη!
demmian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 παιδια καλησπερα, φιλος σκεφτεται να παρει το oculus, εχει ι5 6600κ , 8 gb ram sta 3000 και σκεφτεται να παρει rx 580 8gb, πως θα ειναι η εμπειρια με το oculus? εσεις που το εχετε ηδη τι προτεινεται για καρτα γραφικων? να παει για 1080 δεν εχει λεφτα.. παει πολυ ψηλα
kgian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 RX580 βλέπω είναι αντίστοιχη με την 1060. Καλή είναι και κάνει. Εγώ έπαιζα τα πάντα με την 970, απλά σε κάποια πολύ απαιτητικά έπρεπε να ρίξω αρκετά την λεπτομέρεια, όπως πχ στο project cars. Αν μπορεί να πάει σε 1070 φυσικά θα είναι ακόμα καλύτερα αλλιώς και αυτή που διάλεξε καλή είναι, δεν θα έχει πρόβλημα.
aliakas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 είναι ανάλογα τα παιχνίδια που θέλει να παίξει αν το θέλει για τα games του oculus τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την rx580 αν είναι sim fun τότε με αυτήν την κάρτα δεν θα έχει την καλύτερη εμπειρία με full grid και καλό θα ήταν να πήγαινε σε 1080ti γενικά τα racing είναι πολύ απαιτητικά στο vr αν θες να τρέχεις σε αγώνες με άλλα 20 αυτοκίνητα ξέρω γω ,σε time trial-hot laping που τρέχεις μόνος δεν θα έχει πρόβλημα
demmian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 RX580 βλέπω είναι αντίστοιχη με την 1060. Καλή είναι και κάνει. Εγώ έπαιζα τα πάντα με την 970, απλά σε κάποια πολύ απαιτητικά έπρεπε να ρίξω αρκετά την λεπτομέρεια, όπως πχ στο project cars. Αν μπορεί να πάει σε 1070 φυσικά θα είναι ακόμα καλύτερα αλλιώς και αυτή που διάλεξε καλή είναι, δεν θα έχει πρόβλημα. είναι ανάλογα τα παιχνίδια που θέλει να παίξει αν το θέλει για τα games του oculus τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την rx580 αν είναι sim fun τότε με αυτήν την κάρτα δεν θα έχει την καλύτερη εμπειρία με full grid και καλό θα ήταν να πήγαινε σε 1080ti γενικά τα racing είναι πολύ απαιτητικά στο vr αν θες να τρέχεις σε αγώνες με άλλα 20 αυτοκίνητα ξέρω γω ,σε time trial-hot laping που τρέχεις μόνος δεν θα έχει πρόβλημα ευχαριστω για τια απαντησεις.. η αληθεια ειναι οτι ακομα και η 1080 ειναι εκτος του budget του, ποσο μαλλον η ti.. το συζητουσαμε τωρα και αρχισε να σκεφτεται μηπως παει ακομα και σε vega αν τα καταφερει να μαζεψει τα φραγκα.. βεβαια, αν μπορει να παιξει αξιοπρεπως με μια rx 580 που εχει μιση τιμη απο τις αλλες, σιγουρα το προτιμα. μεταξυ rx 580 8 gb και μιας 1070, θα εχει μεγαλη διαφορα λετε? παιδια σορρυ για τις πολλες ερωτησεις, αλλα ειμαστε και επαρχια και εδω δεν υπαρχει ουτε καταστημα να το δει απο κοντα, αλλα ουτε και κανενας να ξερει
kgian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Όπως είπα σε όλα θα παίζει αξιοπρεπώς. Τα χειρότερα είναι τα racing όπου όταν παίζει με αντιπάλους πρέπει να ρίξει αρκετά την λεπτομέρεια. Όσο καλύτερη κάρτα έχει φυσικά τόσο καλύτερα. Έχω και την εντύπωση αν και δεν είμαι σίγουρος πως το vr γενικώς πάει καλύτερα με nvidia γιατί υποστηρίζει κάτι έξτρα εντολές.
vfragos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 gigabyte g1 gtx 1070 στις μέγιστες ρυθμίσεις project cars 2 σε αγώνα παίζει μια χαρά, κανένα θέμα.
kgian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τι να σου πω, δεν το έχω αγοράσει ακόμα οπότε όταν το δοκίμασα δεν είχε τα τελευταία patches και έπαιζε και μέσω steamVR (όχι oculus SDK), αλλά με 1080ΤΙ και 7700Κ και όλα φουλ, σε αγώνα έμπαινε ASW.
aliakas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 gigabyte g1 gtx 1070 στις μέγιστες ρυθμίσεις project cars 2 σε αγώνα παίζει μια χαρά, κανένα θέμα. για vr μιλάμε με full grid σε race με 1070 όλα max θα πέφτει και κάτω από ASW(45fps) εμένα η rx480 είναι μόνιμα σε ASW σε time trial και hot laping τρέχοντας δηλ μόνος μου και όλα medium προς low γιατί μετά οι θερμοκρασίες εκτοξεύονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα