kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Η τιμή είναι πολύ καλή και έπεσε πρόσφατα σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω πως πρέπει να το πάρεις, δεν πρόκειται να αλλάξει. Τώρα αν στην black friday πχ πέσει κανα 40άρι ακόμα δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αλλά και τότε δεν θα προλάβεις να το τσιμπήσεις έτσι κι αλλιώς. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου. Εδώ που ρωτάς βέβαια είναι θέμα για το VR οπότε όλοι είμαστε υπέρ. Εγώ θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Είμαι παλιός Gamer. Έχω ζήσει την εξέλιξη των υπολογιστών και των γραφικών από την cga με τα 4 χρώματα μέχρι τώρα. Το VR είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω ζήσει μέχρι τώρα. Αλλάζει εντελώς την εμπειρία. Δεν παίζεις, το ζεις. Γενικώς έχεις δοκιμάσει κάποιο headset και αν ναι ποιό; 1
aliakas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 το 467 είναι η καλύτερη τιμή για ευρωπη απ ότι ξέρω την 1080ti πάντως δεν την γλυτώνεις αν θες μια αξιοπρεπείς εμπειρία vr ή 4Κ 1
mastixas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γενικώς έχεις δοκιμάσει κάποιο headset και αν ναι ποιό; Τίποτα δυστυχώς αλλά με πείσατε.
kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τίποτα δυστυχώς αλλά με πείσατε. Αξίζει με 1000. Την πρώτη φορά που θα το βάλεις μπορεί να απογητευτείς. Να βλέπεις λίγο φως απο κάτω, λίγο χαμηλή ανάλυση. ΄΄Οταν αρχίζει όμως να κινείται η εικόνα και να "ζεις" ξεχνάς τα πάντα. Εγώ έχω να παίξω σε οθόνη απο τότε που πήρα το VR. Και φαντάσου έχω 1080ΤΙ και 27άρα 1440p. 1
Μαγειρας Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μια απο τα ιδια στην αρχη μπορει να εχεις ανάμεικτα συναισθήματα (εγω δεν ειχα γιατι το πηρα αποκλείστηκα για sims που κ εκει η εμπειρια ειναι ρεαλιστικοτατη!Σαν να ειςαι μεςα σε πραγματικό όχημα!Εχω δοκιμάσει να οδηγήσω το παιχνίδι σε οθόνη μετα το vr για αλλαγή,αλλα δεν μπορούσα ξενερωνα,δεν μπορούσα να ακολουθήσω τις γραμμές μου με τιποτα!Αλλα οπως μου ειχε πει και ο kgian το vr ειναι μικρόβιο και οντως τα fps games σου προσφέρουν εμπειρια αλλου επιπέδου!Να φανταστειτε εχθες στο διπλο που παίζαμε on line με τον kgian στο Arizona sunshine είμασταν σε μια πίστα σκοτεινή σε ορυχεία γεμάτα ζόμπι,στεκόμασταν διπλα διπλα με τα πιστόλια στο ενα χερι και τους φακούς στο αλλο και σε μια φαση του λεω ρε φιλε σε αισθάνομαι διπλα μου ποοοο!!νομιζα οτι ηταν κάποιος διπλα μου!τρελο κόλλημα!Αφου του λεω σε κάποια στιγμη συγνωμη που δεν πολυ μιλαω αλλα εχω μείνει άφωνος!!χαχαχ!gaming σε αλλο επίπεδο!εισαι ορθιος,χρησιμοποιείς χέρια κουνιέσαι γενικα.Αυτα τα ολιγα... Α και να σημειώσω οτι θελει δυνατό σχετικά μηχάνημα.Εγω τρεχω το oculus σε gtx 1080 με i7 6700k,και θα ηθελα μια 1080ti.Απλα οταν ειχα κανει την επιλογή για 1080 δεν ειχα καν ιδεα οτι θα χρειαζόταν σε κάποια games η ti...νομιζα οτι θα ημουν τοπ!(για όποιον σκεφτεται για αγορα κάρτας σχετικά με το oculus) 1
pentraks Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 το VR πετάει κι ας λένε διπλα οι "γκουρου" οτι δεν εχει τίτλους και οτι πάει σιγά σιγά στον κάλαθο! Ophiur_GR στο oculus εγώ. κάντε κανένα add , το multiplayer είναι άλλη φάση!!!ΥΣ bigscreen μπαίνω τακτικά, έχω μιλήσει με άτομα από κάθε γωνιά της γης εκτός από ΕΛΛΗΝΑ! άντε το community να παίρνει τα πάνω του!
kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Και με την 970 που είχα τα πάντα έπαιζα, απλά τώρα μπορώ να τα βάζω όλα ultra. Δεν θα έχεις πρόβλημα με την 980. Pentraks, θα σε κάνω add όταν πάω σπίτι. 1
mastixas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πάει το στοκ σε αμαζον. Oculus απο 26/10. Κλασικά οπότε θέλω κάτι τελειώνουν τα αποθέματα.μπορω να περιμένω κιόλας αλλά το θέλω τώρα. Ψάχνω αλλού. Προτείνετε πουθενά;
Μαγειρας Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αντε να μαζευόμαστε!Κοιτα και σε eBay Αγγλίας για new ομως.
mastixas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ότι ναναι Amazon uk, μου αλλάζει η τιμή στο ταμείο πριν το τελικό βήμα πληρωμής από 399 British pounds σε 412.30 + 13.21 pounds για αποστολή μου βγαίνει 495.19 σε ευρώ. Καλό; Τί παίζει; Μήπως λόγω βάρους; Edit: 412.30 γίνεται με τα μεταφορικά κ τα επιπλέον ίσως λόγω βάρους
kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δες στο caseking.de Επίσης δείτε και αυτό https://photos.app.goo.gl/m58bt77hfIc01s6j2 1
mastixas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δες στο caseking.de Επίσης δείτε και αυτό https://photos.app.goo.gl/m58bt77hfIc01s6j2 Το παρήγγειλα βάλτε με στην παρέα. Caseking 468.90€ Ξέρουμε πόσες μέρες θα κάνει; Το έχουν στοκ. Σχετικά με το diy όπλο, πολύ μου άρεσε. Καμία μοντα με δόνηση κ θα ήταν τέλειο.
Μαγειρας Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Onward ...kgian!!απλα τέλειο!!Μακαρι να παίξουμε σημερα...
kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δόνηση έχουν τα χειριστήρια!! Το παρήγγειλα βάλτε με στην παρέα. Caseking 468.90€ Ξέρουμε πόσες μέρες θα κάνει; Το έχουν στοκ. Μεγεια! Όπως σου είπα στην αρχή μπορεί να σου φανεί περίεργο και χαμηλής ανάλυσης. Όμως με το που θα παίξεις ελάχιστα θα καταλάβεις τι μοναδικό είναι. Επίσης σε κάποια παιχνίδια και εφαρμογές μπορεί στην αρχή να ζαλιστείς ή και να πονοκέφαλιάσεις. Μην ανησυχείς. Υπάρχουν παιχνίδια πιο ζαλιστικά και αλλά που δεν ζαλίζουν καθόλου. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς τόσο μειώνεται η ναυτία. Στο τέλος εξαφανίζεται. Εγώ στην αρχή ζαλιζομουν. Τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Fun fact: τον ίδιο τύπο ναυτίας παθαίνουν και οι αστροναύτες όταν είναι σε έλλειψη βαρύτητας. Γιαυτο όταν πάνε στον διαστημικό σταθμό κάνουν διαστημικό περίπατο μετά από 5 μέρες, για να συνηθίσουν. Όποτε μην νιώθετε άσχημα, συμβαίνει και στους καλύτερους αλλά περνάει. EDIT: Οποίος δεν έχει κατεβάσει/αγοράσει το echo arena να το κάνει σήμερα. Από τις 20 του μηνα και μετά θα είναι επι πληρωμή. Όσοι δεν έχετε ακόμα αγοράσει το ριφτ, όπως ο mastixas, πηγαίνετε στο oculus site, κατεβάστε το software, εγκαταστήσετε το και μετά αφού το τρέξετε , πάτε στο store και αγοράστε το παιχνίδι δωρεάν. Θα γλιτώσετε κανα 20€ που θα κάνει από μεθαύριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα