kgian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Από Γερμανία να το παραγγείλω από που ρε παιδιά το oculus δεν έχω ιδέα.εδω η τιμή είναι απαγορευτική.ετρεξα και το προγραμματάκι να δω αν το σηκώνει το pc και λέει είναι οκ...(θέλω να Πιστεύω) Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει από εδώ μέσα για την παραγγελία...η έστω σε μνμ Από το caseking βγαίνει 468,9Ε με τα μεταφορικά. Απο amazon.de δεν ξέρω πόσο είναι γιατί έχει λήξει η κάρτα μου και δεν με βάζει στο τελικό βήμα να δω τα μεταφορικά. Πάντως το caseking είναι καλή περίπτωση.
Drolok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Θα έχω τελωνείο από εδω; αυτό. Ε την κάρτα που αναφέρεις τι ειναι; εντωμεταξύ όπως ανέφερα το pc τρέχει το oculus όμως θα είμαι οκ σε θέμα παιχνιδιών από ομαλότητα να το θέσω ετσι όταν θα τρέχουν. Επίσης το κακό είναι δεν γνωρίζω ΚΑΘΌΛΟΥ γερμανικα
kgian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι pc είπαμε έχεις; Τελωνείο από Ευρώπη δεν έχει. Για να δεις την τελική τιμή στο amazon πρέπει να έχεις βάλει την πιστωτική σου κάρτα. Ε, εμένα έχει λήξει και δεν έχω περάσει την καινούρια, οπότε δεν μπορώ να δω τελική τιμή με μεταφορικά. Το caseking πάνω έχει κουμπάκι που αλλάζει σε αγγλικά.
Drolok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 I7 4790k Ram 32 giga Gpu GTX 980 Να φανταστώ φόβος δεν υπάρχει ετσι;
pentraks Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 I7 4790k Ram 32 giga Gpu GTX 980 Να φανταστώ φόβος δεν υπάρχει ετσι; Καλά είσαι αλλά όταν είσαι οικονομικά έτοιμος χτυπά μια 1070, τα VR games αρχίζουν και γίνονται πιο απαιτητικά
Drolok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 DHL ups τι μέθοδο αποστολής βαζω; θέλω να πληρώσω με κάρτα η PayPal.παιζει ρόλο η μέθοδος αποστολης;
kgian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 DHL international είναι για διεθνείς παραγγελίες. Μπορείς να πληρώσεις με κάρτα ή paypal. Μέχρι το βράδυ να έχεις ψωνίσει!
Drolok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω αν προλάβω μέχρι το βράδυ.γιατιβτι παίζει τελειώνει καμία προσφορα;
kgian Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Χαχαχαχαχα, όχι βρε, σε πειράζω! Επειδή ρωτάς πολλά.
Drolok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Με τρόμαξες ρε συ...απλα πρώτη φορά θα πάρω από αυτό το site και τους φοβαμαι
Μαγειρας Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όσοι ενδιαφέρεστε να παίζουμε παρεα στο oculus κάντε με add στο όνομα xristos82..Επαιζα κυρίως racing sims, αλλα η εμπειρια να παίζεις με αλλους Pavlov,Arizona sunshine η onward ειναι πραγματικα σε αλλη διάσταση!!Το onward για παράδειγμα ειναι μεχρι 5 παίχτες,μπορουμε να μαζευτουμε και να φτιαξουμε μια ομαδούλα!Η εμπειρια ασύλληπτη!!Κατεβάστε bigscreen app απο το oculus store!θα μπορουμε να συνευρισκομαστε και να συζητάμε διαφορα!Απλα μαγεία!
kgian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Έπαιξα χτες με τον Χρήστο (Μάγειρας) multiplayer στο VR. Στην αρχή δοκιμάσαμε το bigscreen. Βρεθήκαμε μέσα, τα είπαμε και γνωριστήκαμε. Μετά πήγαμε στο Pavlov. Η εμπειρία να παίζεις με ανθρώπους που ξέρεις είναι πολύ διαφορετική. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη όμως ήταν το διπλό Arizona sunshine. Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρία. Τα γραφικά σε όλα ultra δεν παίζονται. Κυριολεκτικά. Παίξαμε την πίστα στα ορυχεία με φακό. Ασύλληπτη αίσθηση παρουσίας. Όποιος ενδιαφέρεται για mulitiplayer και να γίνουμε φίλοι στο oculus ας με κάνει add στο όνομα kgian76 ή να μου στείλει ΠΜ αν έχει απορίες και θα τα βρούμε.
mastixas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Είμαι ένα κλικ πριν το παραγγείλω. Θέλω να σας κάνω ερωτήσεις όσοι έχετε ήδη το oculus. Γερμανικο amazon. 467 περιπου με μεταφορικά. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B073X8N1YW/ref=mp_s_a_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1508318115&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Oculus+rift Αξίζει ή βγαίνουν ανά καιρούς sales και πεφτει κ άλλο η τιμή; Επίσης αν διαλέγατε 4κ ή vr τί προτιμάτε γιατί έχω 4κ τηλεόραση κ σκεφτόμουν κάποια 1080ti αλλα τωρα ψηθηκα για vr.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα