Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο είναι, πολύ ωραίο. Καλύτερο από το Pavlov θα έλεγα. Έχεις μια ζωή μόνο και αν είσαι απρόσεχτους και χάσεις περιμένεις να τελειώσει ο γύρος. Όχι ότι διάρκεια πολύ, γύρω στα 2-3 λεπτά θα περιμένεις, που βλέπεις την συνέχεια του γύρου σε οθόνη και συνομιλεις με τους άλλους «πεθαμένους».

Καλό είναι να παίξεις τα tutorials για να ξέρεις τι γίνεται. Από εκεί και πέρα εγώ από τα πρώτα μου ματς κατάφερα να έχω kills. Βέβαια υπάρχουν και παίχτες με άπειρες ώρες που δεν πιάνονται αλλά γενικώς το παιχνίδι έχει έναν ρεαλισμό και όταν καταφέρνεις ένα kill νιώθεις ικανοποίηση.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έχω αρχίσει να ψήνομαι για vr αλλά έχω πελαγωσει. Υπάρχει κάποιο thread εδώ μέσα να διαβάσω; Μήπως είναι μεταβατική περίοδος κ αξίζει να περιμένω λίγο; Να παραγγείλω με 450€ το Oculus από Γερμανία; Σύστημα έχω της υπογραφής. Υπάρχουν πιο φτηνές λύσεις; Τα φώτα σας. (Αν είναι off topic παρακαλώ να μεταφερθεί, ευχαριστώ)

Δημοσ.

Στο σωστό νήμα είσαι. Γνώμη μου, να παραγγείλεις το ριφτ από Γερμανία τώρα. Είναι καλή τιμη και αυτά τα headsets που θα έρθουν θα έχουν θεματάκια. Δυνατό headset δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2018. Δεν υπάρχουν πιο φτηνές αξιόλογες λύσεις. Το συστημά σου θα παίζει τέλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Το edge of nowhere στα 5Ε στο oculus store μόνο για σήμερα. Τσιμπήστε το, αξίζει με 1000. 

ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ! 

αχχαχαχααχα κόλλημα το game λέμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά βρε, 5Ε μόνο!!

Απίθανο δεν είναι;

χαχα οχι οικονομικά! κοινωνικά!!! 8ωρο (με διακοπή) με το καλήμερα ήταν!

Edit. το τελείωσα σε 2 μέρες 12ωρο περίπου στο συνολο.

Το challenge τώρα στον μέγιστο βαθμό δυσκολίας.

Επεξ/σία από pentraks
  • Like 1
Δημοσ.

Από Γερμανία να το παραγγείλω από που ρε παιδιά το oculus δεν έχω ιδέα.εδω η τιμή είναι απαγορευτική.ετρεξα και το προγραμματάκι να δω αν το σηκώνει το pc και λέει είναι οκ...(θέλω να Πιστεύω) Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει από εδώ μέσα για την παραγγελία...η έστω σε μνμ

Δημοσ.

Μου το αναγνωρίζει αλλα μου λεει οτι εχει αδύναμο σημα..θελει κοντό καλωδιο..ειναι μεγαλο αυτο που χρησιμοποιώ...

5 μετρα max αποσταση υποστηρίζει το πρωτοκολλο για passive usb καλώδια.

Mετα δυσλειτουργούν.Αντε κουτσα-στραβα για κανα εκτυπώτη να δουλέψουν,αλλα σε κατι σαν το vr,δε θα το δοκίμαζα καν,να σου πω την αληθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...