Federacion Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να παίξουμε μαζί με φίλο σε καφέ vr;
kgian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να παίξουμε μαζί με φίλο σε καφέ vr; Με 2 ξεχωριστά VR; Αυτά που μου έρχονται τώρα είναι Arizona sunshine coop, Pavlov death match, echo arena. 1
kgian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Project cars 2 Τελικά είναι απίθανο το παιχνίδι. Honda Civic type R και Long Beach. Αφού τελείωσα τον αγώνα με 10 γύρους, σηκώθηκα από την εσυ μου και έκατσα στο πίσω κάθισμα στο replay και με πήγε βόλτα ο εαυτός μου. Άλλο πράγμα το VR! 1
aliakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 ναι όντος σε μένα δυστυχώς η cpu χτυπάει 100αρια (θερμοκρασία) και θέλω να δω τι παίζει με την ψήκτρα μου , μάλλον παρέδωσε πνεύμα
kgian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Τώρα τελευταία έχω πλακωθεί και πάιζω project cars (το 1). ΤΙ ΥΠΕΡΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;;; Απίστευτη αίσθηση μεγέθους, χώρου, τρισδίαστατο, καιρός, γραφικά και κυρίως αίσθηση ταχύτητας. Δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή η AI, έχω μια ρύθμιση που μου επιτρέπει να κερδίζω. Δεν ξέρω αν είναι καλό το force feedback ή όχι, αλλά νιώθω τις ανωμαλίες του εδάφους, τα σαμαράκια και όταν πάει να μου φύγει το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν το assetto corsa είναι καλύτερο. Αυτό που ξέρω είναι πως νιώθω σαν να είμαι πίσω από το τιμόνι ενός υπεραυτοκινήτου. ΥΓ. Έχω τιμονιέρα logitech G25, μεταχειρισμένη από εδώ μέσα. Πριν το VR δεν είχα ΚΑΜΙΑ κάψα με τα racing games. 1
aliakas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 ναι όντος και το ένα είναι πανέμορφο στο δυο έχουν καλύτερα γραφικά στα αυτοκίνητα και στις πίστες αλλά έχει επίπτωση στο vr που είναι βαρύ και ασήκωτο με κανονικό grid(τουλάχιστον σε μένα) επίσης στο δυο έχουν βάλει και multiclass racing που και αυτό είναι πολύ καλή εμπειρία σε αγώνες με πολλούς γύρους το assetto corsa είναι και αυτό κορυφαίο αλλά προσωπικά όταν έπαιζα , έπαιζα μόνο hotlaping και multiplayer (pvp δηλ) ενώ το pcars το παίζω για racing με αντίπαλο τον υπολογιστή (pve δηλ)
Μαγειρας Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το pcr2 ειναι πολυ καλυτερο απο το 1!Και σε αίσθηση ffb και σε γραφικά.Θα συμφωνήσω στο οτι ειναι πολυ βαρύ για vr η θελει τις σωστές ρυθμησεις (πολυ ψαξιμο)
kgian Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Το έβαλα και το 2,. Αλλά μετά ξαναγύρισα στο 1 που το είχα αγοράσει κανονικά και μπορώ να πω πως το ευχαριστιέμαι απόλυτα! Όταν θα πέσει λίγο η τιμή του και θα ξετρίψω με το 1 θα το τιμήσω.
aliakas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 εγώ το πήρα day 1 και είμαι ήδη στις 50 ώρες έχοντας παίξει μόνο 4 πρωταθλήματα από το νήμα με τις φόρμουλες το game έχει απίστευτο content και όταν δεν παίζω carrier δεν ξέρω που να πρώτο τρέξω και εννοείται ότι το αξίζει το 60αρι με 180+ αυτοκίνητα και 46 πίστες οι περισσότερες των οποίων laser scanned για όσο το δυνατών μεγαλύτερο ρεαλισμό αλλά φυσικά αν μπορείς να κρατηθείς μέχρι να πέσει η τιμή του σε ελληνικά επίπεδα ακόμα καλύτερα προσωπικά τα έδωσα με χαρά αν και δεν είναι κανένα μικρο studio που να χρειάζεται την υποστήριξη μου παρόλα αυτά με τέτοια δουλειά που έριξαν χαλάλι τους ελπίζω το επόμενο να βγει σε τρία χρόνια για να μπορέσω να το χορτάσω όσο το δυνατόν περισσότερο
Μαγειρας Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Mages tale weekend sales στα 19,99€!Το χτύπησα..
kgian Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Mages tale weekend sales στα 19,99€! Το χτύπησα.. Και εγώ το χτύπησα. Το δοκίμασα κιόλας. Καλό φαίνεται. Πάντως από γραφικά σκίζει. Αγόρασα και το the invisible hours. Είναι σαν να είσαι μέσα σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα της Agatha Christie. Το σενάριο μπλέκει Tesla, Edison κλπ. Τα γραφικά είναι χειρότερα αλλά οι χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες. Κατά τα λοιπά τα 2 headsets που παρουσίασε η oculus χτες είναι mobile οπότε δεν απαξιώθηκε (ακόμα) το hardware μας.
kgian Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το edge of nowhere στα 5Ε στο oculus store μόνο για σήμερα. Τσιμπήστε το, αξίζει με 1000. 1
suffocater Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Το edge of nowhere στα 5Ε στο oculus store μόνο για σήμερα. Τσιμπήστε το, αξίζει με 1000. E οχι ρε @^#!#@,τώρα που πούλησα το rift. Hταν το μονο απ τα μεγάλα ονόματα που δεν είχα παιξει και ήθελα.
kgian Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Εγώ το είχα αγοράσει στα 20€ στις προηγούμενες εκπτώσεις και τα άξιζε με το παραπάνω. Είναι παιχνιδάρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα