Μαγειρας Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει παιξει κάποιος το sabnautica;;Ασχολούμαι 3-4 μερες τωρα και εχω φαει κόλλημα!Και ωραια γραφικά!(για τον φιλο απο πανω..) Υπάρχουν παρα πολλα παιχνίδια με τελεια γραφικά:wilsons heart,sabnautica,Leno echo,archangel,chronos και αλλα πολλα που δεν θυμαμαι τωρα..απλα εαν εχεις δυνατή καρτα μπορεις να εχεις ακόμη καλυτερο αποτέλεσμα..Εγω ας πουμε με μια 1080 την ζορίζω αρκετά για να παιζω σε high η ultra αλλα αυτο μονο σε racing sims assetto corsa κλπ)Στα υπόλοιπα games δεν εχω αντιμετωπίσει προβλημα..
kgian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το subnautica. Σε πολλά παιχνίδια πάντως ειδικά στην αρχή εμένα με το στόμα ανοιχτό από τα γραφικά. Πάντως αυτή την στιγμή η ανάλυση και το refresh rate είναι ένα σκαλάκι παρακάτω από το να παίζεις σε 4Κ 60fps όσον αφορά τις απαιτήσεις. Αν πάμε σε 4Κ ανα μάτι θα θέλει κάρτα που να σηκώνει 8Κ+ σε επίπεδο. Εγώ αυτή την εποχή παίζω λίγο από όλα. Αλλά κυρίως onward και echo arena. Θέλω να τελειώσω το serious Sam 2nd encounter. To alien isolation κάτι έπαθε και έχασε το save μου όποτε βαριέμαι να το ξαναπαίξω μια και θα πήγαινα στην Πέμπτη αποστολή. Δεν έχω αρχίσει καθόλου το ulrawings. Και περιμένω να πιάσει χειμώνας για να ξαναπιάσω το elite dangerous που είναι υπέρ απίστευτο. Και το project cars θέλω να παίξω καριέρα. Το επόμενο παιχνίδι που θα αγοράσω πάντως θα είναι μάλλον το mages tale.
aliakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Και το project cars θέλω να παίξω καριέρα. βγαίνει το 2 οπού να ναι οπότε για κει σε βλέπω να πηγαίνεις ,και με την 1080 είσαι και σούπερ να σου πω το SSam έχει θέμα με motion sickness ? παίζοντας κανονικά με κίνηση ? ήθελα να το πάρω το hd1 και 2 αλλά το ξανασκεφτομαι γιατί σε μένα το motion sickness παίζει γερά ακόμα και σε pcars σε κάποια σημεία με χτυπάει αλύπητα και στο doom 3 δεν το συζητάμε καν ούτε όρθιος δεν μπορώ να σταθώ και απ ότι κατάλαβα φταίει το pc μου που είναι οριακό για vr (i7 920,amd 480,12 GB Ram) καλά στα games του oculus δεν έχω κανένα θέμα απόδοσης ούτε με sickness συνήθως βέβαια παίζω το dead and buried που δεν έχει κίνηση... την καλύτερη εμπειρία από racing την έχω από το LFS (demo) που μπορεί και κρατάει 90αρια το pc μου
kgian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Με τον καιρό συνηθιζεται το motion sickness. Εγώ πλέον δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τώρα έχω 1080ti αλλά και πριν με την 970 μετά από λίγο καιρό μου είχε περάσει. Αυτό που είχα δει είναι ότι παίζοντας το luckys tale με βοήθησε πολύ.
aliakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 το luckys tale το έπαιξα δυο-τρεις φορές αλλά το βρήκα πολύ παιδικό και το έστειλα από τον σκληρό, πάντως στο lucky δεν είχα θέμα.
aliakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Kαι ναι ήρθε η στιγμή που όλοι (οι 40ριδες) περιμέναμε :P QUAKE 2 VR MOD Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι https://www.youtube.com/watch?v=Zl7a98MBgus
kgian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Kαι ναι ήρθε η στιγμή που όλοι (οι 40ριδες) περιμέναμε :P QUAKE 2 VR MOD Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι Το έχω παίξει εδώ και καιρό με τον 6χρονο γιο μου να παιζει απο το άλλο desktop που εχουμε στο σπίτι, coop εναντίον των τεράτων και ναι, είναι απίθανο σε VR. 1
kgian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Thumper Ωραίο, εθιστικό καθιστό παιχνίδι με gamepad. Απλό στην ιδέα αλλά λόγω του ότι είσαι κλεισμένος στο VR και με την φοβερή μουσική και τα αλλόκοσμα γραφικά σε καθηλώνει. Είναι και σε έκπτωση στο steam στα 12Ε. Google earth VR με την σημερινή αναβάθμιση Για άλλη μια φορά unFUCKINGbelievable!!!! Μπορείς πλέον να διατηρήσεις το human scale σε όλη την διάρκεια της πτήσης και νιώθεις σαν τον σουπερμαν. Επίσης έχει street view επιτέλους. Πας λοιπόν, προσγειώνεσαι εκεί που θέλεις και μετά αλλα΄ζεις από τα πολύγωνα σε street view και βλέπεις ακριβώς αυτό που κοιτάς.
pentraks Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οι συνφορουμιτες έβγαλαν ετυμηγορία ότι τσάμπα ασχολούμαστε με το VR βρε λες?
suffocater Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Στοιχημα οτι οι περισσότεροι ΤΟ ΠΟΛΥ να εχουν δοκιμασει κανα vr με κινητο (και ουτε καν της samsung). 1
Μαγειρας Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Το elite dangerous εαν το παρω απο κλειδαδικο θα τρέχει στο oculus;(για πιο φθηνα )
kgian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Θεωρητικά στο steam θα τρέχει και χρησιμοποιεί το oculus sdk. Αλλά για να λέει πρέπει να έχεις και το horizons season pass, οπότε τελικά όλο το πακέτο δεν βγαίνει και πολύ φτηνότερο στα κλειδάδικα. Αυτά είχα δει και το είχα πάρει τελικά από το site της εταιρίας.
kgian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Έβαλα να παίξω το the wizards από το Oculus store. Και εκεί που ήμουν σε κάτι ερείπια ενός μεσαιωνικού Πύργου ήρθε και προσγειώθηκε στο τείχος πάνω από το κεφάλι μου ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ. ασύλληπτη εικόνα μιλάμε! Μετά από τόσους μήνες δεν παύει να με εκπλήσσει το VR. 1
pentraks Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 έρχονται!!! Fallout 4 VR https://www.greenmangaming.com/games/fallout-4-vr/?utm_source=facebook&utm_medium=boosted&utm_campaign=fallout4vr DOOM https://www.greenmangaming.com/games/doom-vfr/ αλλα διαβαζω για HTC VIVE, μονο? χμμμμ
kgian Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 99,9% θα παίζουν απευθείας απο την πρώτη ημέρα και στο rift. Πιθανώς όμως να υποστηρίζουν μόνο openVR και όχι το oculus SDK.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα