kgian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ψάξε για Soulkeeper Με μια γρήγορη μάτια στο steam γατί είναι και αργά δεν έχει και πολύ καλές κριτικές. Βέβαια δεν πρόλαβα να τις διαβάσω.
Μαγειρας Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Ηταν το πιο αναμενόμενο VR rpg!!Ακομα ειναι..εχει πολλα bugs,αλλα αποτι διαβάζω γιατι ειμαι στο τσακ να το παρω,(πως κρατιέμαι δε ξερω)το διορθώνουν συνεχώς με update...θα περιμενω να δω να ανεβαίνουν τα θετικά σχόλια.. Προς το παρον Wilton's heart!!!πολυ καλο! για το είδος του βεβαια..
kgian Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Vr Texas Holdem http://store.steampowered.com/app/657010/Lucky_Night_Texas_Holdem_VR/ Πάρα πολύ καλό και δωρεάν! Απίθανο!
Μαγειρας Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 The ranger:lost tribe Δωρεάν στο steam..Έχω διαβάσει καλα σχόλια..(RPG simulator)
kgian Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 The ranger:lost tribe Δωρεάν στο steam.. Έχω διαβάσει καλα σχόλια..(RPG simulator) Ναι, και εμένα δεν μου άρεσε.
kgian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Aircar!!δοκιμάστε το (απο store) Ναι το είδα, συμπαθητικό είναι αλλά αφού έκανα μια βόλτα το έσβησα. Εμένα μου έκανε εντύπωση το miyubi από το store. Ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε 360 βίντεο και έχει μια εξαιρετικοτατη 80s αισθητική.
vste Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ερχονται και αυτα σιγα-σιγα. Για αυτο και η μειωση τιμων απο Oculus/Vive. Steam support and Halo VR are coming to Windows 10 mixed reality headsets http://www.pcgamer.com/steam-support-and-halo-vr-are-coming-to-windows-10-mixed-reality-headsets/
BlueBlade Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έβαλα μερικά λεφτά στην άκρη και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τσιμπήσω ένα VR. Είπα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Όταν δοκίμασα μερικά Demo στις γνωστές αλυσίδες η εικόνα ήταν ένα αίσχος, δηλαδή ήταν γεμάτο Pixel. Ήταν αρκετά ρεαλιστική και Immersive εμπειρία αλλά η εικόνα ήταν χάλια. Αυτό είναι φυσιολογικό ή χρειάζεται κάποιο Calibration και φτιάχνει; Και τέλος θα ήθελα να μάθω που βρίσκω το Oculus με την επίσημη μείωση τιμής της εταιρίας (στα 399€ δηλαδή); Γιατί όπου κοίταξα το βρίσκω μόνο με 500+
giorgos147 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 1. Καλησπέρα παιδιά, έβαλα μερικά λεφτά στην άκρη και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τσιμπήσω ένα VR. Είπα να ρωτήσω εδώ γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα. Όταν δοκίμασα μερικά Demo στις γνωστές αλυσίδες η εικόνα ήταν ένα αίσχος, δηλαδή ήταν γεμάτο Pixel. Ήταν αρκετά ρεαλιστική και Immersive εμπειρία αλλά η εικόνα ήταν χάλια. 2. Και τέλος θα ήθελα να μάθω που βρίσκω το Oculus με την επίσημη μείωση τιμής της εταιρίας (στα 399€ δηλαδή); Γιατί όπου κοίταξα το βρίσκω μόνο με 500+ 1. Η εικόνα είναι αυτό που είδες. Εκτός και αν δεν εφάρμοσες σωστά το Headset, αλλά για να λες ότι έβλεπες τα pixels, τότε, ναι, αυτό είναι. Οκ, σε μερικά παιχνίδια/demos κ.λπ., είναι σίγουρα καλύτερη η κατάσταση, ή μετά από ένα σημείο δεν του δίνεις εσύ σημασία. Αν διαβάσεις πιο πίσω, και εγώ το είχα αναφέρει αυτό, αλλά σίγουρα και άλλοι. 2. Νομίζω η "καλοκαιρινή προσφορά" του τελείωσε. Βασικά, ίσως και μέχρι προχθές να τοβλεπα στα ~400 (Amazon), όμως πλέον το βλέπω 600ρι, μαζί με τα Touch, ή ~530 χωρίς. Edit: Επειδή ρωτάς αν φτιάχνει η κατάσταση καθόλου. Αν διαθέτεις δυνατή κάρτα, ψάξε για supersampling.
kgian Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 2. H σπεσιαλ τιμή τελείωσε πριν 4-5 ημέρες. Υπήρχε για 2 μήνες. Τώρα ίσως στις επόμενες εκπτώσεις κάποια στιγμη να ξαναπέσει η τιμή. 1. Σε στατικές εικόνες και αν ψάχνεις για να δεις τα πίξελ θα τα βλέπεις. Στην πράξη όταν παίζεις δεν φαίνεται τίποτα. Επίσης όπως έγραψαν και παραπάνω με δυνατή κάρτα μπορείς να βάλεις supersampling που έχει μεγάλη διαφορά. Αλλά το demo της oculus για να καταλάβεις έχει ήδη supersampling οπότε δεν πρόκειται να δεις κάτι καλύτερο. Εγώ όταν είχα πρωτοδοκιμάσει το rift στο πλαίσιο σκέφτηκα το εξής: Όταν το πρωτοφόρεσα έβλεπα φως κάτω από την μύτη, έβλεπα λίγο τον σκελετό απο τα γυαλιά μου, έβλεπα και τα πίξελ. Όταν άρχισε το dreamdeck (το demo), στην αρχή είπα, οκ, καλό είναι. Όταν βρέθηκα στην άκρη του γκρεμού ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ. Όταν είδα τον τυρανόσαυρο κατάλαβα πως είναι game changer. Απο τότε έχω εγκαταλείψει εντελώς το επίπεδο gaming.
BlueBlade Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μιλάμε για απλά Pixel που τα βλέπεις αν προσέξεις καλά, μιλάμε για ένα χάλι μαύρο, σαν να βλέπεις Youtube Video στην πιο χαμηλή ποιότητα. Συγκεκριμένα σε ένα Interactive Trailer μιας ταινίας με το ζόρι μπορούσα να δω τι γίνεται, ίσως είναι και θέμα με το συγκεκριμένο Trailer, από την άλλη είχα δοκιμάσει ένα τρενάκι το οποίο ήταν αρκετά Immersive αλλά πάλι είχε αρκετά Pixel που με ενοχλούσαν αρκετά. Όταν βρέθηκα στην άκρη του γκρεμού ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ. Όταν είδα τον τυρανόσαυρο κατάλαβα πως είναι game changer. Απο τότε έχω εγκαταλείψει εντελώς το επίπεδο gaming. Και το συγκεκριμένο Demo δοκίμασα και εκτός του ότι δεν με ενθουσίασε είχε και αυτό πολλά Pixel... Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν απευθύνεται σε μένα, είμαι λίγο πιο απαιτητικός, από ότι έχω ακούσει τα επόμενα μοντέλα θα έχουν 4k ανάλυση; Ίσως θα ήταν καλύτερο να περιμένω μέχρι τότε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
kgian Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς Interactive trailer ταινίας; Τα 360 videos γενικώς είναι χάλια γιατί όλα έχουν πολύ χαμηλή ανάλυση. Για να φτάσει το VR σε 4Κ θα χρειαστούν μερικά χρόνια ακόμα και υπερπαντοδύναμες κάρτες γραφικών. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι θα σου έλεγα πως το VR αξίζει όπως είναι τώρα. Απλά θέλει να ασχοληθείς και να το συνηθίσεις. Αν διαβάσεις γνώμες από όσους το αγόρασαν στο reddit θα δεις πως ακόμα και οι πιο σκεπτικιστές αφού το αγοράσουν μετά πορώνονται. 1
BlueBlade Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς Interactive trailer ταινίας; Τα 360 videos γενικώς είναι χάλια γιατί όλα έχουν πολύ χαμηλή ανάλυση. Ναι 360 Video ήταν, αλλά όπως είπα ότι και να έχω δοκιμάσει από Demo όταν με ενοχλούσαν από τα πολλά Pixel. Για να φτάσει το VR σε 4Κ θα χρειαστούν μερικά χρόνια ακόμα και υπερπαντοδύναμες κάρτες γραφικών. Εγώ όπως και πολλοί άλλοι θα σου έλεγα πως το VR αξίζει όπως είναι τώρα. Απλά θέλει να ασχοληθείς και να το συνηθίσεις. Kοίτα δεν βιάζομαι κιόλας, από ότι βλέπω δεν έχει και κανέναν σημαντικό τίτλο προς το παρών, πιο πολύ για την πλάκα μου έλεγα να το πάρω. Εκτός αυτού οι κάρτες σε λίγα χρόνια θα τρέχουν πιο εύκολα το 4k άρα ούτε εκεί θα έχω θέμα. Δεν θεωρώ γενικά έξυπνη κίνηση το να επενδύσω σε κάτι που πρέπει να συνηθίσω πρώτα για να μου αρέσει. Ίσως κοιτάξω για μια κονσόλα που με ενδιαφέρει τελευταία. Αν αλλάξω πάντως γνώμη εδώ θα είμαι να ενημερώσω και να ζητήσω συμβουλές για παιχνίδια. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα