stonestef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Προφανως καποιος που θα δει βιντεο στο youtube δεν μπορει να καταλαβει πως ειναι η εμπειρια. Σιγουρα εχει πολλα ακομα να καταφερει το vr αλλα για πρωτης γενιας ειναι ηδη πολυ μπροστα. Το μονο που θα πω, και σιγουρα θα εχει τυχει στους υπολοιπους που εχετε το rift, ειναι οτι σαν ο μοναδικος που το εχω σε εναν ευρυτερο κυκλο φιλων και γνωστων, εχω καλεσει παρα πολυ κοσμο να ερθει να παιξουμε. Πολλοι εχουν ερθει με προκαταληψη, ειδικα αν τους εχω στειλει πρωτα να δουν βιντεο για να εχουν μια ιδεα. Ουτε ενας ομως δεν εχει φυγει χωρις να με ρωτησει ποσο κανει για να παει να το αγορασει. Ουτε ενας. Εχουν ερθει και ατομα που ηδη εχουν "σκοτωσει" το vr και ηρθαν σπιτι μου για θαψιμο και μετα με ρωτουσαν τι υπολογιστη χρειαζεται. Κανενας δεν μπορει να κρυψει τον ενθουσιασμο του μολις βγαλει το rift απο το κεφαλι του. 1
shadowlike Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για εμένα είναι ένα gimmick που πολύ θα ήθελα να το αγοράσω αλλά ξέρω πως θα το πάρω, θα δώ συγεκριμένους τίτλους..ίσως πολύ περισσότερους απ'οσους νόμιζα αρχικά προκειμένου να ικανοποιήσω τη δίψα μου για VR και κατόπιν θα απογοητευτώ γιατί θα ψάχνω την premium εμπειρία που όπως και να έχει αυτή τη στιγμή δεν την προσφέρει. Ίσως στο επόμενο iteration το σκεφτώ σοβαρά, αλλά για την ώρα μιεχ. δεν αντιλέγω ότι δεν είναι fun , αληθοφανές κλπ ...η ένσταση μου είναι πως το θέλω ένα level πιο πάνω απο αυτά που είναι τώρα. 1
pentraks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Κατ αρχήν ο όρος gimmick είναι εσφαλμένος. Συνεχίζοντας, επιμένεις για κάτι έχοντας πλήρη άγνοια (απ οτι φαίνεται) για το πόσο premium είναι και κατά πόσο ψυχαγωγούν τους χρήστες οι VR υλοποιήσεις.
kgian Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Παιδιά, δοκιμάστε το καινούριο big screen beta. Έχει ένα καινούριο cinema environment και κάνει ομαλό streaming 1080p30. Έβαλα και έβλεπα το fast and the furious 8 από το kodi μου και ήταν άλλοι 3 και καμία 30αρια NPCs. Λες και ήμουν σε κανονικό σινεμά!
pentraks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Παιδιά, δοκιμάστε το καινούριο big screen beta. Έχει ένα καινούριο cinema environment και κάνει ομαλό streaming 1080p30. Έβαλα και έβλεπα το fast and the furious 8 από το kodi μου και ήταν άλλοι 3 και καμία 30αρια NPCs. Λες και ήμουν σε κανονικό σινεμά! ωωω ναι! το δοκίμασα ήδη. τρελο social το big screen! Το παράδοξο είναι όταν στριμαρεις 3D ταινία μέσα σε VR περιβάλλον!!!
ilos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το λυπηρό ειναι να διαβάζεις απόψεις απο άτομα που δεν εχουν ασχοληθεί και ισως δεν εχουν καν δοκιμάσει το μαγικό κόσμο του VR με σοβαρή προσέγγιση Εγκυκλοπαιδικά έχω δοκιμάσει PSVR από το launch ακόμα αρκετές ώρες αλλά λίγους τίτλους και σχετικά πρόσφατα κάνα 2 ώρες occulus που το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν το luckys με gamepad... Ο κάθε άνθρωπος κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες του. Εγώ θέλω killer apps που να αναδείξουν την αίσθηση του vr μέσω του gameplay. Δεν μου πουλάει δηλαδή από μόνο του το VR. Το onward πχ που αναφέρατε μερικοί είναι προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά πολύ φοβάμαι οτί τα motion controllers θα καταστρέψουν την προσέγγιση αντί να την αναδείξουν όταν είσαι καλομαθημένος με mouse + keyboard. Κατά τα άλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
pentraks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μα σε 2 ωρες τι προλαβες να δεις? ουτε καν τα tοuch controllers δε επιασες. Ενα παιχνιδι επιασες το οποιο θελει το gamepad και παλι σου αρεσε, λογικο αφου εκτος οτι ειναι δωρεαν ειναι και πολυ καλο. Μια χαρα αισθηση VR εχουν οι τιτλοι και με το παραπάνω, αλλα αφου δεν ειδες κατι αλλο πως εχει αποψη????????
shadowlike Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 πάμε να φύγουμε απο το thread, θα φάμε και ξύλο σε λίγο επειδή δε μας αρέσει το current state του VR
pentraks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 πάμε να φύγουμε απο το thread, θα φάμε και ξύλο σε λίγο επειδή δε μας αρέσει το current state του VR Ίσως θα ήταν καλύτερο να ανοίξεις ένα θέμα για την τεχνολογία VR και εκεί να φιλοσοφισουμε όσο θες Ε δω αφορά παιχνίδια VR και ανταλλάσσουμε πληροφοριες γι αυτά και βγήκαμε εκτός θέματος νομίζω με την γνωστή διαμάχη ποιος την εχει καλύτερη/μεγαλύτερη (την απόλαυση του gaming φυσικά)
ilos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μα σε 2 ωρες τι προλαβες να δεις? ουτε καν τα tοuch controllers δε επιασες. Ενα παιχνιδι επιασες το οποιο θελει το gamepad και παλι σου αρεσε, λογικο αφου εκτος οτι ειναι δωρεαν ειναι και πολυ καλο. Μια χαρα αισθηση VR εχουν οι τιτλοι και με το παραπάνω, αλλα αφου δεν ειδες κατι αλλο πως εχει αποψη???????? Οκ όταν θα ψήσω το φίλο μου να μου αφήσει το occulus για έναν μήνα+ θα ξαναγράψω.... Τέλος το off topic από μένα.
pentraks Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Οκ όταν θα ψήσω το φίλο μου να μου αφήσει το occulus για έναν μήνα+ θα ξαναγράψω.... Σιγά που θα στο αφήσει. χαζός είναι να γυρίσει σε κλασσικό gaming mouse/keyboard
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Mάγκες το κλασσικό Gaming mouse και keyboard δεν αλλάζει για κανένα λόγο. Αλλά το Off topic δεν έχει νόημα να συνεχίσει. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκαιο. Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι θα γίνει.
Μαγειρας Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εγω ζω το παρον και ευχαριστιέμαι στο rift 100% !!!ετσι οπως ειναι.. 1
aliakas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 ποιο πράγμα είναι off topic ? μερικές αποφάσεις που πήραν έκριναν το vr στην τρέχουσα γενιά του και εγώ είμαι σούπερ fun του vr αλλά το rift έχει στο βασικό του πακέτο αναλογικό χειριστήριο να μην το πούμε ? έχει δυο αισθητήρες που δεν κάνουν κατά γενική ομολογία για room scale vr να μην το πούμε ? ότι έβαλαν borders μέσα στην μάσκα οι ηλίθιοι να μην το πούμε ? το ότι μας τα έκανε καρύδες δυο χρόνια ο palmer ότι η τιμή του θα ήταν γύρο στο 400$ και τελικά στην ευρωπη μας ερχετε στα 650 ευρώ να μην το πούμε ? υπάρχουν θέματα στην τωρινή γενιά του vr παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημενος γιατί έχει μπει το νερό στο αυλάκι και οι όποιες ενστάσεις μου εμένα είναι όχι στο τι είναι σήμερα το vr αλλά στο τι θα μπορούσε να ήταν μπορεί να μου την δώσει και μένα και να το χτυπήσω τώρα που τρέχουν προσφορές αλλά η αλήθεια να λέγετε
suffocater Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Mάγκες το κλασσικό Gaming mouse και keyboard δεν αλλάζει για κανένα λόγο. Αλλά το Off topic δεν έχει νόημα να συνεχίσει. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκαιο. Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι θα γίνει. Δεν υπάρχει δικαιο και αδικο στα γούστα. Σ αρέσουν οι ψιλολιγνες ξανθές,μ αρέσουν οι κοντοχοντρες κοκκινομάλλες. Το θέμα ειναι ομως πως δε στεκει να λες οτι δε σε ικανοποιούν οι άλλες στο κρεβάτι,επειδή μια φορά φίλησες κάποια για 2 λεπτά και σχημάτισες άποψη. Το πιο λογικό θα ήταν να πεις οτι επιφυλλασσεσαι μέχρι να τις δοκιμάσεις παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα