Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω τωρα να το αλλαξω;να πληρωςω και να έρθουν ποιο γρηγορα;δεν εχει ξεκινήσει η παραγγελια..

Μεμβράνες προςτατευτικα για τους φακούς εχει παρει κάποιος;
Στο Αμαζόν μου δείχνει οτι δεν φέρνει Ελλάδα

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε μπορω τωρα να το αλλαξω;να πληρωςω και να έρθουν ποιο γρηγορα;δεν εχει ξεκινήσει η παραγγελια..

Μεμβράνες προςτατευτικα για τους φακούς εχει παρει κάποιος;

Στο Αμαζόν μου δείχνει οτι δεν φέρνει Ελλάδα

Όχι, εκτός αν προλαβαίνεις να την ακυρώσεις και να την βάλεις ξανά.

Μεμβράνες δεν έχω βάλει, επειδή φοράω γυαλιά έχω φτιάξει διορθωτικούς φακούς που πάνε  πάνω από τα fresnel του oculus και βρήκα την υγειά μου. Κοιτα στο ebay μήπως εχει κάτι

Δημοσ.

για εμένα είναι απαγορευτική η αγορά VR headset εξαιτιας της ύπαρξης του μάσκα-effect που λέει κάποιος παραπάνω. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο fail σε αυτό το τομέα ενώ όλα τα υπολοιπα είναι σχετικά οκ θα έπρεπε να είχαν μια πιο wide οθόνη που να καλύπτει μεγαλύτερη γωνία. Είναι μεγάλο immersion turn off το συγκεκριμένο.

ίσως εδώ θα έχουν μια πολύ καλή εφαρμογή η curved οθόνες αφου στην πραγματικότητα θες κάτι που να εφαρμόζει μπροστά από τα μάτια σου όχι να φοριέται σαν μάσκα.

Δημοσ.

για εμένα είναι απαγορευτική η αγορά VR headset εξαιτιας της ύπαρξης του μάσκα-effect που λέει κάποιος παραπάνω. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο fail σε αυτό το τομέα ενώ όλα τα υπολοιπα είναι σχετικά οκ θα έπρεπε να είχαν μια πιο wide οθόνη που να καλύπτει μεγαλύτερη γωνία. Είναι μεγάλο immersion turn off το συγκεκριμένο.

ίσως εδώ θα έχουν μια πολύ καλή εφαρμογή η curved οθόνες αφου στην πραγματικότητα θες κάτι που να εφαρμόζει μπροστά από τα μάτια σου όχι να φοριέται σαν μάσκα.

Κατανοητό αυτό που λες, αλλά το μάσκα effect οπως το λες, εξαφανίζεται όταν παίζεις. Το imemrsion είναι τόσο δυνατό που ο εγκέφαλος το ξεχνά σαν πρόβλημα (οχι οτι δεν υπάρχει). Φυσικά και δε θα λέγαμε οχι σε κατι καλύτερο που θα έρθει αργά η γρήγορα απλά δεν είναι drawback...  ειναι μαγεια το VR αρκει να το ζήσεις σωστά έστω και λίγο και θα καταλαβεις... 

Δημοσ.

Καμια σχεση!Το ανέφερα σαν πρωτη εντύπωση την πρωτη μερα που εξερευνούσα το rift..μου χτυπουςε λιγο στο ματι το οτι ειναι σαν να φορας φαςκα κατάδυσης και το αλλο ηταν η αναλυςη που μου θύμιζε σαν να βλεπω 3D ταινια με γυαλια της tv που εχω.. ειμαι σχεδον στη δεύτερη εβδομάδα και πίστεψε με ,το VR μέχει κερδίσει 100%!
Τοσο στο racing sim που ασχολούμε οσο και σε οτι αλλο εχω δοκιμάσει μεχρι τωρα!
Αρνητικό για τους μηνες που διανύουμε ειναι η ζεστη,γιατι ιδρώνεις πολυ στο μέτωπο και γυρω απο τα ματια..αλλα αυτο κάποιος το φτιάχνει εαν τον ενοχλεί σε μεγαλο βαθμό.
Εισαι μεσα στον χωρο!Το ζεις πραγματικα!ειδικα οταν εχεις και τον ήχο στο τέρμα...!
Αυτα απο μενα σαν νέος του VR για ποιον εχει αμφιβολίες .

Αα και χωρις τα touch..αυτη η εντύπωση ...

Δημοσ.

Όταν το πρωτοδοκίμασα στο Πλαίσιο, οι πρώτες εντυπώσεις μου ήταν, χαμηλή ανάλυση, βλέπω φως απο κάτω κλπ. Όταν με έβγαλε πάνω στον ουρανοξύστη και μετά με τον τυρανόσαυρο απλά κατάλαβα πως είναι το μέλλον (και το παρόν). 

Δημοσ.

Νομίζω έχει πολύ ψωμί ακόμα σαν τεχνολογία για να μπορούμε να πούμε ότι είναι το μέλλον. Σαν τεχνολογία τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα, αν και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τον κλασσικό τρόπο Gaming (μπροστά στην Οθόνη) αλλά θα είναι πάντα μια ωραία εναλλακτική.

Όπως είπα και πάνω δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας νέας τεχνολογίας.

Τα Oculus και vive δεν είναι ολοκληρομένα. Μιλάμε απλά για τις πρώτες εκδόσεις. Κάθε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούν και νέα αναβαθμισμένα μοντέλα.

Άρα πολλά προβλήματα που έχουν τώρα θα εξαφανίζονται όσο περνάνε τα χρόνια.

Δημοσ.

Φυσικά τα σημερινά θέματα της πρώτης γενιάς θα ξεπεραστούν μελλοντικά, αλλα αυτό δεν έχει και τόσο σημασία. Το gaming στο VR είναι σε άλλο επίπεδο ήδη, σε τέτοιο βαθμό που τα θεματάκια περνάνε σε 2η μοίρα. το παραδοσιακό gaming για μένα έχει μπει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας. Είναι θέμα χρόνου να γίνουν mainstream οι συσκευές vr και μετά θα γυρίσουν όλοι εκεί. απλά δεν υπάρχει η αίσθηση να το ζεις σα να είσαι εκεί, και δε μπορεί να το καταλάβει κανείς αν δε το δοκιμάσει στα σοβαρά. Τέλος ευτυχως το VR ΔΕΝ ειναι μονο gaming αλλα εχει creativity apps, επιμορφωτικά και φυσικά social games που απλά είναι το κάτι άλλο.

Δημοσ.

Όπως έγραψε ο από πάνω, το παραδοσιακό gaming είναι απλά ανέκδοτο μπροστά στο VR gaming. Μόλις τα headsets γίνουν mainstream όλο το gaming θα στραφεί εκεί. Πάντως για να το καταλάβεις ακριβώς πρέπει να το δοκιμάσεις σοβαρά σε σωστό σύστημα και σωστά στημένο.

Δημοσ.

Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα παίδες.

Εγώ ας πούμε τα παιχνίδια που παίζω, αν και θα ήταν διασκεδαστικά σε VR, δεν θα μπορούσα να τα παίζω αποκλειστικά εκεί.

Όπως και να έχει στο μέλλον μπορεί να αλλάξουν πολλά, στην κατάσταση που είναι τώρα το VR δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει το παραδοσιακό Gaming.

Το πολύ μικρό μερίδιο των VR στην τεράστια πίτα του Gaming τα λέει όλα νομίζω. 

Ας περιμένουμε τις επόμενες γενιές με ανανεωμένο hardware και το σημαντικότερο σοβαρή υποστήριξη από μεριά Dev.

Δημοσ.

Χώρος υπάρχει για όλες τις κατηγορίες gaming. Έχω άλλοι παίζουν σε κινητά. Έτσι για την συζήτηση, τι παιχνίδια παίζεις;

Δημοσ.

Πολεμικά, αθλητικά, action και η τεράστια πλειοψηφία αυτών δεν κάνουν για VR

Ας πούμε ένα παιχνίδι Online PvP, όσο ωραίο και να δείχνει σε VR δεν θα μπορούσε κανείς να κάτσει να παίξει σοβαρά και να γίνει καλός σε αυτό.

Γενικά το VR αυτήν την στιγμή είναι απλά μια εναλλακτική για πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια και κυρίως για την πλάκα σου εντελώς, αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με κάποιο παιχνίδι δεν μπορείς να το κάνεις με το VR.

Δημοσ.

Ας πούμε ένα παιχνίδι Online PvP, όσο ωραίο και να δείχνει σε VR δεν θα μπορούσε κανείς να κάτσει να παίξει σοβαρά και να γίνει καλός σε αυτό.

Διαφώνω.

Πχ,the unspoken.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...