Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Rfactor 2!ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ σε vr!
Υπαρχει κάποιος τρόπος να βγενω σωστα στην θέση του οδηγού;συνεχώς με βγαζει στραβά..
Κατέβασα tray tool αλλα δεν ειδα διαφορα..προφανώς κατι δεν κανω σωστα

Δημοσ.

Χαίρομαι που σου αρέσει! Δεν το έχω δοκιμάσει. Από racing μια και είμαι νέος μόνο project cars παίζω.

Για να κεντράρει σωστά, κάθεσαι άνετα στην θέση σου και πατάς το κουμπί recenter. Σε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στο project cars το ρυθμίζεις από τα bindings. Ίσως και από το μενού της oculus αν κανείς recenter να είναι το ίδιο.

https://steamcommunity.com/app/365960/discussions/0/1319962683445847429/

Για δες το από πάνω.

Δημοσ.

Box Contains

2 Touch controllers

1 sensor

Rock Band connector

Το γραφει περιπου στην μεση της σελιδας, ακριβως μετα απο το product description.

Δημοσ.

Εκανα και εγω την κινηση να παραγγείλω το combo της προσφοράς rift/controllers αλλα εδω και 10 ημέρες απο caseking ενω έχουν πάρει τα χρήματα κανονικα από την πιστωτικη, η παραγγελία δεν εχει σταλεί.

Δεν εχουν παραλάβει ακομα και δεν ξέρουν και πότε.

Απο οτι ειδα και Amazon δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμο!

Δημοσ.

Τελείωσα το witchblood. Ωραίο και φτηνό παιχνιδάκι για να χαλαρώσεις καθιστός με το gamepad. Το φχαριστήθηκα. 

Επίσης τελείωσα το lone echo. Ωραίο, υψηλά production values αλλά πολύ σύντομο. Γύρω στις 6 ώρες, το τελείωσα σε 2 φορές που έπαιξα. Θα έλεγα πως ίσως είναι καλύτερα να το παρει κανείς στις εκπτώσεις. 

Φυσικά το multiplayer του, το echo arena είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο χρόνο κανουν τα touch απο Amazon γενικα;;

Τα εχω παραγγείλει απο Γαλλία...

Αν έβαλες expedited αποστολή (ακριβότερη) έρχεται σε 3-4 μέρες max.

Αν όχι, απλό ταχυδρομείo δλδ, 1-2 εβδομάδες  (μου εχει κάνει και παραπάνω)

Δημοσ.

Οχι δεν εβαλα..ηταν και στα γαλλικά..31-4 θα μου έρθουν !
Πηγα να κανω ζημιά στο face your fear!
Στην αριστερή πορτα στο ψιλο κτήριο..δεν άντεξα να το δω ολο..επεςα και πανω σε μια καρεκλα που ειχα διπλα μου..παραλίγο..το παλευω κάποια στιγμη θα το αντιμετωπίσω..χαχα

Δημοσ.

Οχι δεν εβαλα..ηταν και στα γαλλικά..31-4 θα μου έρθουν !

Πηγα να κανω ζημιά στο face your fear!

Στην αριστερή πορτα στο ψιλο κτήριο..δεν άντεξα να το δω ολο..επεςα και πανω σε μια καρεκλα που ειχα διπλα μου..παραλίγο..το παλευω κάποια στιγμη θα το αντιμετωπίσω..χαχα

Αν ειναι με απλο ταχυδρομειο η ημ/νια που λεει ειναι βαση στατιστικων και οχι η πραγματικη.

Αν τα ελτα εχουν λογω θερους μισο προσωπικο, καλη υπομονη...

Οσο για τις κουτουλιές.... εχω βρει σε κατι τοίχους με το robo recall....  για μένα το ποιο "βίαιο" με τα touch απ όσα games έχω δοκιμάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...