kgian Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ψάξε το στο google και κατέβασε το. Είναι από ιδιώτη φτιαγμένο.
Μαγειρας Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Rfactor 2!ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ σε vr!Υπαρχει κάποιος τρόπος να βγενω σωστα στην θέση του οδηγού;συνεχώς με βγαζει στραβά..Κατέβασα tray tool αλλα δεν ειδα διαφορα..προφανώς κατι δεν κανω σωστα
kgian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Χαίρομαι που σου αρέσει! Δεν το έχω δοκιμάσει. Από racing μια και είμαι νέος μόνο project cars παίζω. Για να κεντράρει σωστά, κάθεσαι άνετα στην θέση σου και πατάς το κουμπί recenter. Σε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στο project cars το ρυθμίζεις από τα bindings. Ίσως και από το μενού της oculus αν κανείς recenter να είναι το ίδιο. https://steamcommunity.com/app/365960/discussions/0/1319962683445847429/ Για δες το από πάνω.
Μαγειρας Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Χαχαχα ctrl + space bar που αναφέρει ο τύπος για το rfactor 2 , κανει recenter στο assetto corsa εμενα. Από που με συμφέρει να αγοράσω touch+ 1 sensor;
kgian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Νομίζω στο αμαζον Uk και de παιζει γύρω στα 130Ε με τα μεταφορικά.
Μαγειρας Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Το ειδα.Που λεει ομως οτι περιλαμβάνουν και αισθητήρα;
stonestef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Box Contains 2 Touch controllers 1 sensor Rock Band connector Το γραφει περιπου στην μεση της σελιδας, ακριβως μετα απο το product description.
Μαγειρας Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ποσά εκατοστά πρεπει να ειναι ο αισθητήρας απο την μάσκα;
proteus3000uk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Εκανα και εγω την κινηση να παραγγείλω το combo της προσφοράς rift/controllers αλλα εδω και 10 ημέρες απο caseking ενω έχουν πάρει τα χρήματα κανονικα από την πιστωτικη, η παραγγελία δεν εχει σταλεί. Δεν εχουν παραλάβει ακομα και δεν ξέρουν και πότε. Απο οτι ειδα και Amazon δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμο!
Μαγειρας Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ποσο χρόνο κανουν τα touch απο Amazon γενικα;;Τα εχω παραγγείλει απο Γαλλία...
kgian Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Τελείωσα το witchblood. Ωραίο και φτηνό παιχνιδάκι για να χαλαρώσεις καθιστός με το gamepad. Το φχαριστήθηκα. Επίσης τελείωσα το lone echo. Ωραίο, υψηλά production values αλλά πολύ σύντομο. Γύρω στις 6 ώρες, το τελείωσα σε 2 φορές που έπαιξα. Θα έλεγα πως ίσως είναι καλύτερα να το παρει κανείς στις εκπτώσεις. Φυσικά το multiplayer του, το echo arena είναι ΑΠΙΘΑΝΟ! 1
pentraks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ποσο χρόνο κανουν τα touch απο Amazon γενικα;; Τα εχω παραγγείλει απο Γαλλία... Αν έβαλες expedited αποστολή (ακριβότερη) έρχεται σε 3-4 μέρες max. Αν όχι, απλό ταχυδρομείo δλδ, 1-2 εβδομάδες (μου εχει κάνει και παραπάνω)
Μαγειρας Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Οχι δεν εβαλα..ηταν και στα γαλλικά..31-4 θα μου έρθουν !Πηγα να κανω ζημιά στο face your fear!Στην αριστερή πορτα στο ψιλο κτήριο..δεν άντεξα να το δω ολο..επεςα και πανω σε μια καρεκλα που ειχα διπλα μου..παραλίγο..το παλευω κάποια στιγμη θα το αντιμετωπίσω..χαχα
pentraks Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Οχι δεν εβαλα..ηταν και στα γαλλικά..31-4 θα μου έρθουν ! Πηγα να κανω ζημιά στο face your fear! Στην αριστερή πορτα στο ψιλο κτήριο..δεν άντεξα να το δω ολο..επεςα και πανω σε μια καρεκλα που ειχα διπλα μου..παραλίγο..το παλευω κάποια στιγμη θα το αντιμετωπίσω..χαχα Αν ειναι με απλο ταχυδρομειο η ημ/νια που λεει ειναι βαση στατιστικων και οχι η πραγματικη. Αν τα ελτα εχουν λογω θερους μισο προσωπικο, καλη υπομονη... Οσο για τις κουτουλιές.... εχω βρει σε κατι τοίχους με το robo recall.... για μένα το ποιο "βίαιο" με τα touch απ όσα games έχω δοκιμάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα