kgian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Για τρίτο αισθητήρα οι λύσεις είναι οι εξής.1) να αγοράσει κάποιος φίλος/ συγγενής από εξωτερικό από τις χώρες της Ευρώπης που στέλνει η oculus και να στο στείλει/φέρει. Κόστος 69€2)παραγγελία από Amazon USA. Το έχει εκεί. Με μεταφορικά και όλους τους δασμούς πληρωμένους 100 δολάρια/88€3) αγορά δεύτερου πακέτου touch που περιλαμβάνει και αισθητήρα, κόστος 130€ περίπου από Amazon.Εγώ έκανα το 1 αλλά τότε δεν υπήρχε το 2. EDIT: Έτσι εχω βάλει τους 2 μπροστινούς αισθητηρες. Τα αυτοκόλλητα υπήρχαν. Εγώ έφτιαξα και έκοψα μόνο τα αυτοκόλλητα με τα φύλλα και έβαλα για να γινουν εμφανίσιμα τα καλώδια. Ο πίσω αισθητήρας πάει γύρω γύρω απο το σοφατεπί και ανεβαίνει πίσω από την κουρτίνα. Δεν φαίνεται και αυτός. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2017 από kgian 4
aliakas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 την γυναίκα σου λυπάμαι που βλέπει αυτό το χάλι πρέπει να είναι άνθρωπος με μεγάλη κατανόηση g25, hotas μια χαρά τo πληκτρολόγιο που το βρήκες ρε θηρίο πρέπει να είναι ποιο συλλεκτικό από την g25
kgian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Χεχε, έχω κάνει cable management τώρα! Το πληκτρολόγιο είναι αυθεντικό IBM Model M μηχανικό αθάνατο. 1
vste Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Παντως, να πω την κακια μου, το Vive εκτος απο καλυτερο tracking ειναι και πολυ φιλικοτερο προς τα ντουβαρια μας. Βρισκεις σημειο με πριζα, βαζεις ενα αυτοκολλητο καναλακι να κρυψεις το καλωδιο ρευματος και ετοιμος. Το Oculus, μιας και δεν ειχε σχεδιαστει εξ αρχης για tracking στον χωρο, θελεις εναν σκασμο USB, προεκτασεις USB, κλπ. Γινεται το σπιτι γιαπι. Βεβαια η διαφορα στην τιμη ειναι χαωτικη πλεον.
kgian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 To vive με 2 Lighthouses έχει καλύτερο tracking από 360 μοίρες του oculus με 2 αισθητήρες και ισάξιο tracking με το oculus με 3 αισθητήρες. Προσωπικά έχω τους 2 μπροστινούς αισθητηρες χωρίς προεκτάσεις και τον τρίτο με προέκταση. Επίσης τα lighthouses θέλουν ΒΙΔΩΜΑ στον τοίχο και όχι κόλλημα ή κάποια αυτοκόλητη βασούλα όπως έχω βάλει με τους αισθητήρες του oculus γιατί έχουν μοτέρ μέσα και δονούνται. Τέλος στην πράξη τα δύο συστήματα είναι ουσιαστικά ισοδύναμα. -Έχουν και τα 2 πολύ καλό tracking,άντε να βάλουμε στο vive ένα τσικ παραπάνω, αλλά και το ριφτ είναι άψογο. -Έχουν και τα 2 πολύ καλά χειριστήρια, άντε στο ριφτ ενα τσικ παραπάνω -Το ριφτ θεωρείται ελαφρώς πιο άνετο γιατί έχει καλύτερη κατανομή βάρους και ενσωματωμένα ακουστικά, το vive με το deluxe audio strap βελτιώθηκε Θα τα έλεγα ελαφρώς διαφορετικά αλλά ισοδύναμα. Το θέμα είναι πως πρακτικά η διαφορά τιμής και η διαθεσιμότητα είναι τεράστια. Δίνεις 450-470Ε (με τα μεταφορικά) τώρα και έχεις κορυφαίο VR και πάιζεις τα πάντα. Έχεις μεγάλο χώρο και δεν σε καλύπτει πλήρως και θέλεις να το τελικιάσεις; Δίνεις άλλα 90Ε και παίρνεις και τον τρίτο αισθητήρα (ο οποίος περιλαμβάνει και προέκταση USB). Εγώ έχω και τρίτον αισθητήρα αλλά πολλά παιδιά εδώ είναι με 2 και είναι μια χαρά. Το vive είναι πρακτικά 950Ε τουλάχιστον χωρίς το deluxe audio strap. Χωρίς να είναι καλύτερο. Μπορεί να έχει ένα τσικ καλύτερο Tracking. Στα άλλα σημεία χάνει. Δεν λέμε τι ΗΤΑΝ καλύτερο. Το θέμα ειναι με τα σημερινά δεδομένα. 1
pentraks Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 To vive με 2 Lighthouses έχει καλύτερο tracking από 360 μοίρες του oculus με 2 αισθητήρες και ισάξιο tracking με το oculus με 3 αισθητήρες. Προσωπικά έχω τους 2 μπροστινούς αισθητηρες χωρίς προεκτάσεις και τον τρίτο με προέκταση. Επίσης τα lighthouses θέλουν ΒΙΔΩΜΑ στον τοίχο και όχι κόλλημα ή κάποια αυτοκόλητη βασούλα όπως έχω βάλει με τους αισθητήρες του oculus γιατί έχουν μοτέρ μέσα και δονούνται. Τέλος στην πράξη τα δύο συστήματα είναι ουσιαστικά ισοδύναμα. -Έχουν και τα 2 πολύ καλό tracking,άντε να βάλουμε στο vive ένα τσικ παραπάνω, αλλά και το ριφτ είναι άψογο. -Έχουν και τα 2 πολύ καλά χειριστήρια, άντε στο ριφτ ενα τσικ παραπάνω -Το ριφτ θεωρείται ελαφρώς πιο άνετο γιατί έχει καλύτερη κατανομή βάρους και ενσωματωμένα ακουστικά, το vive με το deluxe audio strap βελτιώθηκε Θα τα έλεγα ελαφρώς διαφορετικά αλλά ισοδύναμα. Το θέμα είναι πως πρακτικά η διαφορά τιμής και η διαθεσιμότητα είναι τεράστια. Δίνεις 450-470Ε (με τα μεταφορικά) τώρα και έχεις κορυφαίο VR και πάιζεις τα πάντα. Έχεις μεγάλο χώρο και δεν σε καλύπτει πλήρως και θέλεις να το τελικιάσεις; Δίνεις άλλα 90Ε και παίρνεις και τον τρίτο αισθητήρα (ο οποίος περιλαμβάνει και προέκταση USB). Εγώ έχω και τρίτον αισθητήρα αλλά πολλά παιδιά εδώ είναι με 2 και είναι μια χαρά. Το vive είναι πρακτικά 950Ε τουλάχιστον χωρίς το deluxe audio strap. Χωρίς να είναι καλύτερο. Μπορεί να έχει ένα τσικ καλύτερο Tracking. Στα άλλα σημεία χάνει. Δεν λέμε τι ΗΤΑΝ καλύτερο. Το θέμα ειναι με τα σημερινά δεδομένα. Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τα παραπάνω. BTW τρίτο αισθητήρα τσίμπησα με 2ερο πακέτο touch controller. Καλώδια επέκτασης USB και HDMI για το oculus πήρα από το amazon χωρίς να ψάξω ιδιαίτερα και παίζουν μπάλα απροβληματιστα! Το μόνο που με χαλάει, φαντάζομαι κι εσάς, σε όλο το setup, δεν είναι τόσο τα καλώδια για τα τους sensorες αλλά τα καλώδια του oculus rift που κρέμονται.... έχω δει πατέντες για ταβάνι...αλλα...
vste Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 To vive με 2 Lighthouses έχει καλύτερο tracking από 360 μοίρες του oculus με 2 αισθητήρες και ισάξιο tracking με το oculus με 3 αισθητήρες. Προσωπικά έχω τους 2 μπροστινούς αισθητηρες χωρίς προεκτάσεις και τον τρίτο με προέκταση. Επίσης τα lighthouses θέλουν ΒΙΔΩΜΑ στον τοίχο και όχι κόλλημα ή κάποια αυτοκόλητη βασούλα όπως έχω βάλει με τους αισθητήρες του oculus γιατί έχουν μοτέρ μέσα και δονούνται. Τέλος στην πράξη τα δύο συστήματα είναι ουσιαστικά ισοδύναμα. -Έχουν και τα 2 πολύ καλό tracking,άντε να βάλουμε στο vive ένα τσικ παραπάνω, αλλά και το ριφτ είναι άψογο. -Έχουν και τα 2 πολύ καλά χειριστήρια, άντε στο ριφτ ενα τσικ παραπάνω -Το ριφτ θεωρείται ελαφρώς πιο άνετο γιατί έχει καλύτερη κατανομή βάρους και ενσωματωμένα ακουστικά, το vive με το deluxe audio strap βελτιώθηκε Θα τα έλεγα ελαφρώς διαφορετικά αλλά ισοδύναμα. Το θέμα είναι πως πρακτικά η διαφορά τιμής και η διαθεσιμότητα είναι τεράστια. Δίνεις 450-470Ε (με τα μεταφορικά) τώρα και έχεις κορυφαίο VR και πάιζεις τα πάντα. Έχεις μεγάλο χώρο και δεν σε καλύπτει πλήρως και θέλεις να το τελικιάσεις; Δίνεις άλλα 90Ε και παίρνεις και τον τρίτο αισθητήρα (ο οποίος περιλαμβάνει και προέκταση USB). Εγώ έχω και τρίτον αισθητήρα αλλά πολλά παιδιά εδώ είναι με 2 και είναι μια χαρά. Το vive είναι πρακτικά 950Ε τουλάχιστον χωρίς το deluxe audio strap. Χωρίς να είναι καλύτερο. Μπορεί να έχει ένα τσικ καλύτερο Tracking. Στα άλλα σημεία χάνει. Δεν λέμε τι ΗΤΑΝ καλύτερο. Το θέμα ειναι με τα σημερινά δεδομένα. Εγω το χωροταξικο σχολιασα φιλτατε. Τα γνωριζω ολα αυτα που λες και σε μεγαλο ποσοστο δεν διαφωνω. Αλλα οτι το Rift εχει μεγαλυτερη γαρδουμπα απο καλωδια, που μαλιστα πρεπει να καταληγουν και σε PC, ειναι γεγονος. Και πονοκεφαλος για αυτους που τα θελουν κρυμενα.
Andy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Για τρίτο αισθητήρα οι λύσεις είναι οι εξής. 1) να αγοράσει κάποιος φίλος/ συγγενής από εξωτερικό από τις χώρες της Ευρώπης που στέλνει η oculus και να στο στείλει/φέρει. Κόστος 69€ 2)παραγγελία από Amazon USA. Το έχει εκεί. Με μεταφορικά και όλους τους δασμούς πληρωμένους 100 δολάρια/88€ 3) αγορά δεύτερου πακέτου touch που περιλαμβάνει και αισθητήρα, κόστος 130€ περίπου από Amazon. Εγώ έκανα το 1 αλλά τότε δεν υπήρχε το 2. EDIT: Έτσι εχω βάλει τους 2 μπροστινούς αισθητηρες. Τα αυτοκόλλητα υπήρχαν. Εγώ έφτιαξα και έκοψα μόνο τα αυτοκόλλητα με τα φύλλα και έβαλα για να γινουν εμφανίσιμα τα καλώδια. Ο πίσω αισθητήρας πάει γύρω γύρω απο το σοφατεπί και ανεβαίνει πίσω από την κουρτίνα. Δεν φαίνεται και αυτός. thx για την βοηθεια και την φωτο.οι αισθητηρες φτανουν εκει πανω χωρις προεκτασεις?
kgian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 thx για την βοηθεια και την φωτο.οι αισθητηρες φτανουν εκει πανω χωρις προεκτασεις? Ναι, αλλά ο υπολογιστής είναι στην μέση ανάμεσά τους.
stonestef Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το Echo Arena, θα είναι δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες. Μετά θα κοστίζει 20€ αλλά αν το έχεις προσθέσει στο library σου κατά την διάρκεια των 3 αυτών πρώτων μηνών, θα το έχεις δωρεάν για πάντα! https://forums.oculus.com/community/discussion/54693/lone-echo-and-echo-arena-pricing-and-app-information/
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Oculus permanently discounts Rift and Touch bundle to $499 https://www.engadget.com/2017/07/14/oculus-rift-and-touch-bundle-499/?sr_source=Facebook
Μαγειρας Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Να πω κ γω την εντύπωση μου απο τις πρώτες 4-5 ωρες εξερεύνησης με το rift που μολις παρέλαβα..Φοβερά τα πρωτα βιντεάκια επαφής-παρουσίασης με το rift..Δεν κοίταξα καν κατω στο ουρανοξύστη..χεστηκα!Με τον τυραννόσαυρο ολα τα λεφτα!Πρεπει να ειναι απο τα πιο δυνατά βιντεο -εικονοπαρουσιασης του rift..Δυο -τρια αλλα games που έπαιξα δεν με ενθουσίασαν καθολου..Σε racing sim τωρα και συγκεκριμένα στο assetto corsa που μονο αυτο εχω καταφέρει να παίξω,Τρομερή αίσθηση σαν να βρίσκεσαι μεσα σε πραγματικό όχημα!Δεν ζαλίζομαι καθολου!ισως να εχει βοηθησει το οτι έπαιζα σε triple screen...Η εικονα τωρα μου θυμίζει σαν να βλεπω μια 3D ταινια μέτριας ποιότητας,Δεν με ενοχλεί το rift που μοιάζει σαν να κοιτάζω απο μάσκα κατάδυσης!Διάβασα και περιμενω οδηγίες και απο ενα μέλος εδω του φόρουμ οτι βελτιώνεται η εικονα στο assetto και γενικα στα games,ανάλογα και νε την δύναμη της gpu και cpu.
kgian Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Ψάξε για oculus tray tool και ανέβασε το super sampling αλλά θέλει δυνατή κάρτα. Ποια παιχνίδια έπαιξες και δεν ενθουσιάστηκες;
Μαγειρας Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Το spirit champion νομιζω το ενα..τα αλλα δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη..Και νε αυτο το super sampling βλεπεις διαφορα στην εικονα; Επίσης τωρα που το θυμήθηκα στο assetto corsa και σε online αλλα και σε offline το παρατήρησα τα fps σε μερικές πίστες ειναι 89-90 και σε κάποιες αλλες 45! Γιατι;Με καρτα gtx 1080 και i7 6700k
kgian Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Γενικώς το super sampling κάνει διαφορά. Νομίζω στα demos της oculus είναι ενεργοποιημένο γιαυτο φαίνονται πιο συμπαγή και καλά τα γραφικά. Για τα 45fps ενεργοποιείται το asynchronous space warp. Κλειστό από το oculus tray tool. Το herobound τεχνικά δεν λέει πολλά. Δοκίμασε το luckys tale. Ωραίο παιχνίδι. Να υποθέσω δεν έχεις touch Ε; εκεί είναι τα καλύτερα. Από δωρεάν με gamepad δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα