Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μερικά ωραία παιχνίδια με gamepad

1. Luckys tale, δωρεάν και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και το Motion sickness

2. Chronos, σου προτείνω να το αγοράσεις απο το oculus store, για μερικές ώρες ακόμα έχει εκπτώσεις, έχει 16,99Ε και είναι must. 

3. Edge of nowhere, λίγο πιο ακριβό και πιο μικρό σε διάρκεια, απίθανη ατμόσφαιρα. 

4. Elite dangerous, παίζει και με το gamepad, με HOTAS είναι κάψιμο. Εχω παίξει επιδερμικά και έχω 70 ώρες. Επίσης με έκπτωσηγια λίγες ώρες. 

5. Herobound, spirit champion, δωρεάν στο oculus store. 

Αν είναι να αγοράσεις ένα απο αυτά θα σου έλεγα το chronos. Απίστευτα ατμοσφαιρικό και με μεγάλη διάρκεια. 

Επίσης αν έχεις ναυτία στην αρχή μην απογοητευτείς. Περνάει. 

Δημοσ.

Παιδιά, το edge of nowhere είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατμόσφαιρα.

Επίσης τώρα στις εκπτώσεις αγόρασα το onward. Σήμερα έπαιξα για πρώτη φορά. ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!! UN-FUCKIN-BELIEVABLE!!! Τρομερό!!! Έκανα και Kills απο τα πρώτα μου ματς. Βέβαια έχω και stock gun που βοηθάει αλλά πραγματικά είναι εντελώς σουρεαλιστικό!

Δημοσ.

Αγόρασα το project cars στο steam.

Το χειριστήριο (x box), παρόλο που στα settings το βλέπει κανονικά (εκεί που κάνεις mapping αν θες), όταν ξεκινώ το game δε το βλέπει με τίποτα!

Προσπαθώ δυο μέρες να το φτιάξω αλλά μάταια!

Έχει κανείς καμία ιδέα?

Δημοσ.

Ψάξε στο google, είναι και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα. Αν και δεν έχει σχέση μάλλον με το vr, πιο πιθανό είναι να βρεις απάντηση στο topic που είναι για το project cars. 

Δημοσ.

Ψάξε στο google, είναι και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα. Αν και δεν έχει σχέση μάλλον με το vr, πιο πιθανό είναι να βρεις απάντηση στο topic που είναι για το project cars. 

το  έχω ψάξει και δε βγάζω άκρη. Γι αυτό ρώτησα εδώ μήπως είχε κανείς το ίδιο θέμα κι αν έκανε κάτι.

thnx anyway!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oculus rift + Touch controllers 449€ από Casekings.

Μιλάμε για το απόλυτο σκότωμα.

Αν καταφέρω να μαζέψω τα λεφτά το πήρα. Όποιος ενδιαφέρεται ας τρέξει να το προλάβει.

https://www.caseking.de/oculus-rift-virtual-reality-headset-oculus-touch-motion-controller-vrbu-003.html

(Συγνώμη που είναι εντελώς Off Topic, απλά το ανέβασα σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιο παιδί, αν είναι πρόβλημα ας το κατεβάσει ένας Mod)

Edit: Από ότι βλέπω είναι στις προσφορές King of the day άρα λογικά αύριο δεν θα υπάρχει. Κρίμα δεν το πρόλαβα γιατί σε αυτήν την τιμή στο χαρίζανε πραγματικά... Ειδικά όταν θες χαλαρά 700€ για να πάρεις σε κανονική τιμή Oculus και Touch.

Επεξ/σία από JohnTehGreek
Δημοσ.

μολις το πηρα.τιποτα που πρεπει να κατεβασω- ξερω πριν μου ρθει?

Μεγειά σου! Αν στην αρχή ζαλίζεσαι μην ανυσηχείς, δεν έχεις πετάξει τα λεφτά σου, συνηθίζεται η ζαλάδα. 

• Like 1
Δημοσ.

επειδη διαβαζω οτι θελει 2 usb 3.0 το oculus και αλλο 1 usb 2.0 θελω να κανω μια ερωτηση.

η Motherboard μου εχει 2 θυρες για 2.0 και 2 για 3.0. ομως εχω ηδη πανω ποντικι, πληκτρολογια και ηχεια.αν βαλω ενα hub σε μια θυρα 2.0 και βαλω πανω ποντικη πληκτρολογιο και ηχεια και στις αλλες 3 βαλω αυτα που θελει το oculus παιζει να εχω θεμα?επισης ο πυργος πανω εχει και αυτος μια 3.0 θυρα.θα δουλευει κανονικα αραγε με το oculus?

Δημοσ.

Όπως το είπες κάντο και δεν θα έχεις πρόβλημα. Στην τελική αν θελήσεις επιπλέον θύρες 3.0 παίρνεις μια κάρτα pci. Προσοχή όμως, δεν κάνουν όλες, μην πας να πάρεις έτσι. 

• Like 1
Δημοσ.

επειδη διαβαζω οτι θελει 2 usb 3.0 το oculus και αλλο 1 usb 2.0 θελω να κανω μια ερωτηση.

η Motherboard μου εχει 2 θυρες για 2.0 και 2 για 3.0. ομως εχω ηδη πανω ποντικι, πληκτρολογια και ηχεια.αν βαλω ενα hub σε μια θυρα 2.0 και βαλω πανω ποντικη πληκτρολογιο και ηχεια και στις αλλες 3 βαλω αυτα που θελει το oculus παιζει να εχω θεμα?επισης ο πυργος πανω εχει και αυτος μια 3.0 θυρα.θα δουλευει κανονικα αραγε με το oculus?

To oculus εχει δικο του ήχο(ακουστικα),και απ τη στιγμη που το ξεκινας δεν χρειαζεσαι ουτε το πληκτρολογιο,ούτε το ποντικι.

Δηλαδη,αν δε βαριεσια να βαζεις-βγαζεις,ουσιαστικα εφοσον εχεις το ποντικι συνδεδεμενο(ωστε να το ξεκινησεις),δε χρειαζεσαι τις αλλες 2 usb που χρησιμοποιεις για ηχο/πληκτρολογιο.

• Like 1
Δημοσ.

To oculus εχει δικο του ήχο(ακουστικα),και απ τη στιγμη που το ξεκινας δεν χρειαζεσαι ουτε το πληκτρολογιο,ούτε το ποντικι.

Δηλαδη,αν δε βαριεσια να βαζεις-βγαζεις,ουσιαστικα εφοσον εχεις το ποντικι συνδεδεμενο(ωστε να το ξεκινησεις),δε χρειαζεσαι τις αλλες 2 usb που χρησιμοποιεις για ηχο/πληκτρολογιο.

aa κομπλε. thx!

Δημοσ.

επισης διαβασα οτι θελει και 3ο σενσορ για να δουλευει καλα αλλα δεν βρηκα καπου να πουλανε ελλαδα η ευρωπη.αν εχετε παρει απο που πηρατε?

επισης τους σενσορς που τους εχετε βαλει?αν δεν βαριεται κανεις ας βγαλει μια φωτο το setup του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...