Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια απο τα παιχνίδια που έχει υποστηρίζουν, κάποια άλλα όχι. Πχ το assetto corsa υποστηρίζει. Γενικώς το vr είναι μόνο για παιχνίδια που εχουν υποστήριξη απο την μάνα τους. Αν δεν έχουν δεν δείχνουν καθόλου στο vr. Εγώ πάντως απο τον νοέμβρη που το πήρα δεν έχω ξαναπάιξει τίποτα σε επίπεδο, αν και έχω προσπαθήσει. Είναι άλλο επίπεδο εμπειρίας. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ είχα ένα i5 3470 με gtx 970. Μια χαρά πήγαινε, απλά στα πολύ απαιτητικά, πχ project cars έπρεπε να ρίξω την λεπτομέρεια. Τώρα πήρα έναν i7 7700k με txt 1080 ti και φυσικά τα βάζω όλα τέρμα. Γενικώς θα έλεγα με έναν οποιονδήποτε i5 και πάνω και με 970 και πάνω είσαι άνετα και μετά ότι παραπάνω έχεις ακόμα καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγω με εναν ι5 34ΧΧ και r9 390,ότι δοκίμασα μεχρι τώρα το επαιξα στο τερμα.
Tζάμπα προβληματιζόμουν μηπως δεν σηκώνει λόγω επεξεργαστη.

• Like 1
Δημοσ.

Εντελώς όμως! Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος μπορεί μετά να παίξει επίπεδο racing sim. Κάτι rigs με 3 οθόνες μου φαίνονται αστεία. To project cars πάντως για να ανεβάσεις λεπτομέρεια όταν υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα στην πίστα θέλει τούμπανο μηχάνημα. 

Δημοσ.

Έχω 6700κ και 1080 θάμαι οκ;;

Άψογα. Θα σου έλεγα να κανείς την κίνηση. Χρειάζεσαι το rift, τα χειριστήρια και θα έλεγα και έναν τρίτο αισθητήρα κανονικά.

Δημοσ.

Την εκανα την κινηση!

Το περιμενω..ερχεται...(rift)

Εχω παρει την εκδοση στανταρ δηλαδη οτι εχει το κουτί μεσα ..χωρις χειριστήρια δηλ.

Μεγιες, με το καλο να παραλαβεις το VR σου.

Προγραμματισε ομως και τα touch controlls. Πας σε άλλο επίπεδο την VR εμπειρία... εκει που πρεπει να ειναι!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!

Ειμαι πιο πολυ του racing sim (assetto corsa ,rFactor 2 )

Αλλα θα δοκιμάσω τα παντα εννοειται ..

αχχα οκ, απλα το VR ειναι μεγαλο μικροβιο που αν κολλήσεις όλο θα θες κάτι περισσότερο...

Το oculus store εχει αρκετά παιχνίδια δωρεάν που θα φροντίσουν γι αυτό, απλα ειναι κριμα να χανεις το 50% της αισθησης διχως τα touch controls.

Ξεκίνα πάντως με το βασικό πακέτο και θα δεις!

Δημοσ.

Μεγειά σου! To assetto corsa έχει τα μενου στο monitor αλλά παίζει σε VR. Το project cars και το dirt rally είναι πλήρως σε Vr. Το rfactor δεν το εχω δοκιμάσει. 

Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα παιχνίδια με το Gamepad. To luckys tale που είναι δωρεάν μαζί με το rift. Επίσης το chronos αν και επι πληρωμη ειναι απίθανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...