Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, το έχω ξεψαχνίσει το ISS. Το σταρ τρεκ τι λέει τελικά; Αξίζει;

Δε το έχω ψήσει ακόμα το StarTrek αν και ομολογώ ότι ψάρωσα την πρωτη φορά που είδα το USS Entreprise να περνά από πάνω μου στο Home!

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε καινούριο FPS single player με campaign γύρω στις 8 ώρες. Έχει και πλήρη κίνηση και τηλεμεταφορά. Dead effect 2 VR

http://store.steampowered.com/app/646200/Dead_Effect_2_VR/

Μάλιστα αν έχει κανείς το dead effect 2 το απλό έχει 75% έκπτωση. Οπότε το τσίμπησα 3Ε στο allkeyshop και άλλα 4,5Ε το VR σύνολο 7,5Ε μου πήγε. 

Επίσης σήμερα τελείωσα το VR όπλο που τύπωνα στον 3D εκτυπωτή. Οι χούφτες που κρατάνε τα χειριστήρια συγκρατούνται μαγνητικά και βγαίνουν μαζί με αυτά. Όταν δε επιστρέφεις μετά το όπλισμα λόγω του μαγνήτη βρίσκουν αυτόματα την θέση τους.

post-39345-0-37641100-1497132646_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Πολυ ωραια πατεντα, kgian! Γι'αυτο σε βλεπω δυο μερες τωρα να παιζεις Pavlov! 

Εβγαλαν το Payday 2 δωρεαν. Βαλτε το στο library σας να το εχετε επειδη σε λιγο καιρο θα υποστηριζει vr αρα εμμεσως μας ενδιαφερει εμας εδω.

http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα σήμερα το dead effect 2 vr και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Αν συνδυάσεις και το μεγάλο σε διάρκεια campaign αξίζει με 1000. Κράταγα και το όπλακι που τύπωσα και η ψευδαίσθηση ήταν πλήρης. Στα 7,5€ που στοίχισε είναι τέλεια αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά όσοι δεν έχετε παίξει το Echo Arena beta χάνετε τρελά. Το παιχνίδι είναι απίστευτο, σαν να αιωρείσαι πραγματικά!

Επίσης με τις εκπτώσεις αγόρασα το robinson the journey. Παίζει μόνο με gamepad. Στην αρχή ξενίζει αλλά μετά το συνήθισα. Ωραία τα όρθια παιχνίδια αλλά και τα καθιστά έχουν τρελό Immersion και μου αρέσουν πολύ. Ωραίο παιχνιδάκι, ωραία γραφικά αλλά θα το ήθελα λίγο φτηνότερο απο τα 18Ε περίπου που έκανε, μια και είναι σχετικά σύντομο. Σήμερα θα κάτσω για τρίτη φορά και νομίζω θα το τελειώσω. 

Δημοσ.

Φυσικά όσοι δεν έχετε παίξει το Echo Arena beta χάνετε τρελά. Το παιχνίδι είναι απίστευτο, σαν να αιωρείσαι πραγματικά!

Επίσης με τις εκπτώσεις αγόρασα το robinson the journey. Παίζει μόνο με gamepad. Στην αρχή ξενίζει αλλά μετά το συνήθισα. Ωραία τα όρθια παιχνίδια αλλά και τα καθιστά έχουν τρελό Immersion και μου αρέσουν πολύ. Ωραίο παιχνιδάκι, ωραία γραφικά αλλά θα το ήθελα λίγο φτηνότερο απο τα 18Ε περίπου που έκανε, μια και είναι σχετικά σύντομο. Σήμερα θα κάτσω για τρίτη φορά και νομίζω θα το τελειώσω. 

Φανταστικό και πολυ εθιστικό θα έλεγα!!!!

PS οι εκπτώσεις μας έχουν στραγγίξει!

Δημοσ.

Για πείτε games που πιστεύετε αξίζουν στις εκπτώσεις;

Πηρα ήδη:

Twisted arrow

A chair in a room

Gallery (κατι)

Climbey

Δυστυχως (ή ευτυχως)θα ειμαι για λιγο καιρο μακρία απο το vive,και δεν μπορω να δοκιμάσω άμεσα τα παιχνίδια ωστε να χτυπήσω refund αν χρειαστεί,οπότε τα αφήνω για τελευταίες μερες τις αγορές.

Δημοσ.

Το gallery call of star seed λέει είναι καλό αλλά σύντομο. 2-3 ώρες.

Εγώ αγόρασα το Robinson the journey αλλά το τελείωσα σε 3 φορές. Βέβαια έπαιζα κανα 2ωρο την φορά.

Τώρα έχω μερικά υποψήφια αλλά ακόμα δεν έχω αγοράσει. Θέλω μερικά καθιστά. Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω το onward αλλά έχω ήδη το Pavlov και δεν ξέρω αν θέλω να επενδύσω τον χρόνο που χρειάζεται το onward.

Δημοσ.

Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου, έχω ν' ακουμπήσω το Oculus αρκετό καιρό. Ελπίζω από βδομάδας βέβαια να καταφέρω να αφιερώνω που και που λίγο χρόνο.

Κοίταζα τώρα κανένα παιχνιδάκι από Steam και έπεσα στο Pavlov που πήγε στο τάλιρο. Φυσικά τα λεφτά είναι ένας καφές, όμως:

1. Βρίσκεις άνετα κόσμο;

2. Στο Oculus παίζει; Γιατί στο Steam αναφέρει μόνο Vive. Αν κρίνω βέβαια από το παραπάνω μήνυμα του kgian, παίζει.

Δημοσ.

1. Βρίσκεις πάντα άνετα κόσμο

2. Παίζει άψογα στο Oculus. Έχω 3 αισθητήρες ε;, γιατί πρέπει να γυρίζεις 360 μοίρες. 

3. Το παιχνίδι είναι τέλειο!

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια επειδη ειμαι στην αναζητηση oculus rift vr

ηθελα να ρωτησω τα παιχνιδια που ηδη εχω στο pc θα υποστηριζονται στο vr η πρεπει να κατεβαζω μονο συγκεκριμενες εφαρμογες?

πχ εχω καποια racing

το ασσεττο κορσα

f1

και γενικα ποια ειναι τα αρνητικα οσο αφορα την υποστηριξη με τα games|?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...