kgian Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Έπαιζα quake 2 coop με τον 6χρονο γιο μου. Εγώ σε VR, αυτός στον υπολογιστή. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το να παίζεις έναν σύγχρονο τίτλο, αλλά ακόμα και αυτό το παλιό παιχνίδι με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις, και με τον οποίο συνομιλεις, σε VR είναι άλλο επίπεδο.
kgian Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μόλις τελείωσα το Wilson's Heart. Πρόκειται για μια εμπειρία που πρέπει να την παίξουν όλοι. Μπορεί να μην έχει replay value αλλά είναι πραγματικά εξαιρετικό. Δοκίμασα και το smashbox arena που είναι δωρεάν στο steam για 3 ημέρες. Ωραίο είναι! 1
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δοκίμασα και το smashbox arena που είναι δωρεάν στο steam για 3 ημέρες. Ωραίο είναι! Μόλις το τσέκαρα και εγώ. Οκ, τίποτα το σπουδαίο. Ίσως με παρέα να ανεβάζει λίγο, αλλά ως εκεί. Καταταλλα, τώρα κατάλαβα τι πάει να πει ζάλη. Τσέκαρα quake 2 και onwards και με το που υπάρχει μετατόπιση, παίζεται αστάθεια και ζάλη. Δεν έτυχε να ξανατσεκάρω όρθιος παιχνίδι χωρίς teleportation και...
kgian Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μόλις το τσέκαρα και εγώ. Οκ, τίποτα το σπουδαίο. Ίσως με παρέα να ανεβάζει λίγο, αλλά ως εκεί. Καταταλλα, τώρα κατάλαβα τι πάει να πει ζάλη. Τσέκαρα quake 2 και onwards και με το που υπάρχει μετατόπιση, παίζεται αστάθεια και ζάλη. Δεν έτυχε να ξανατσεκάρω όρθιος παιχνίδι χωρίς teleportation και... Η ζαλάδα συνηθίζεται. Μέχρι να τελειώσεις το lucky stale θα είσαι ξεφτέρι.
kgian Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Έβαλα στο δεύτερο gaming PC μου στο γραφείο και δοκίμασα το PREY. Μιλάμε για AAA τιτλο με φοβερά γραφικά. Απλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να παίζω πλέον σε οθόνη. Κανένα όμως. Όσο έπαιζα σκεφτόμουν τι απίθανη αίσθηση θα ήταν αν ήμουν ΜΕΣΑ στο παιχνίδι.
aliakas Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 είναι η ιδέα μου ή το psvr έχει το καλύτερο vr game όλων των εποχών ? https://www.youtube.com/watch?v=65qCEtjaf_I
aliakas Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 δεν παίζει να δώσω 1000 ευρώ για να το ανακαλύψω αν ξέρεις κάτι παραπάνω πάντως μην μας κρατάς σε αγωνία
pentraks Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δωρεάν για το σαββατοκύριακο. Oculus Store. Εξαιρετικό!!! για όσους ειδικά θυμούνται τα micromachines... απλά κόλλημα. τελικά υπάρχουν διαμάντια και σε φθηνούς τίτλους!
kgian Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Σε λίγες ώρες κυκλοφορεί το star trek bridge crew. Τα πρώτα reviews είναι διθυραμβικά. Υπάρχει και κουπόνι για 20%, οπότε πάει στα 40Ε για steam. https://www.reddit.com/r/oculus/comments/6e2o9a/get_star_trek_bridge_crew_pc_oculusvive_for_39usd/?st=j3bck375&sh=83749239 Μήπως να φτιάξουμε πλήρωμα Insomnia; 1
screaming_trees Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εγω το αγορασα χθες, σημερα θα το κανω install
kgian Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Γράψε εντυπώσεις αμα είναι να το αγοράσω να κάνουμε ομάδα!
screaming_trees Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ναι, ελπιζω να βρω καποιον να δοκιμασω και το online
pentraks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τελικά κάποια πράγματα που είναι δωρεάν αξίζουν και με το παραπάνω! Αν σας ενθουσιάζει το διάστημα, ο διαστημικός σταθμός ISS , να κάνετε αποστολές σαν ένας αστροναύτης, να αιωρείστε μέσα στο σταθμό γραπώνοντας τις λαβές για να μετακινηθείτε τότε: MISSION:ISS κολληματάκι! ΥΣ δε νομίζω ότι είναι κάτι καινούριο στο store, απλά εγώ τώρα το ανακάλυψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα