Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιζα quake 2 coop με τον 6χρονο γιο μου. Εγώ σε VR, αυτός στον υπολογιστή. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το να παίζεις έναν σύγχρονο τίτλο, αλλά ακόμα και αυτό το παλιό παιχνίδι με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις, και με τον οποίο συνομιλεις, σε VR είναι άλλο επίπεδο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το Wilson's Heart. Πρόκειται για μια εμπειρία που πρέπει να την παίξουν όλοι. Μπορεί να μην έχει replay value αλλά είναι πραγματικά εξαιρετικό. 

Δοκίμασα και το smashbox arena που είναι δωρεάν στο steam για 3 ημέρες. Ωραίο είναι!

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα και το smashbox arena που είναι δωρεάν στο steam για 3 ημέρες. Ωραίο είναι!

Μόλις το τσέκαρα και εγώ. Οκ, τίποτα το σπουδαίο. Ίσως με παρέα να ανεβάζει λίγο, αλλά ως εκεί.

Καταταλλα, τώρα κατάλαβα τι πάει να πει ζάλη.  :lol:

Τσέκαρα quake 2 και onwards και με το που υπάρχει μετατόπιση, παίζεται αστάθεια και ζάλη. Δεν έτυχε να ξανατσεκάρω όρθιος παιχνίδι χωρίς teleportation και...

Δημοσ.

Μόλις το τσέκαρα και εγώ. Οκ, τίποτα το σπουδαίο. Ίσως με παρέα να ανεβάζει λίγο, αλλά ως εκεί.

Καταταλλα, τώρα κατάλαβα τι πάει να πει ζάλη. :lol:

Τσέκαρα quake 2 και onwards και με το που υπάρχει μετατόπιση, παίζεται αστάθεια και ζάλη. Δεν έτυχε να ξανατσεκάρω όρθιος παιχνίδι χωρίς teleportation και...

Η ζαλάδα συνηθίζεται. Μέχρι να τελειώσεις το lucky stale θα είσαι ξεφτέρι.

Δημοσ.

Έβαλα στο δεύτερο gaming PC μου στο γραφείο και δοκίμασα το PREY. Μιλάμε για AAA τιτλο με φοβερά γραφικά. Απλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να παίζω πλέον σε οθόνη. Κανένα όμως. Όσο έπαιζα σκεφτόμουν τι απίθανη αίσθηση θα ήταν αν ήμουν ΜΕΣΑ στο παιχνίδι.

Δημοσ.

δεν παίζει να δώσω 1000 ευρώ για να το ανακαλύψω 

αν ξέρεις κάτι παραπάνω πάντως μην μας κρατάς σε αγωνία :P

Δημοσ.

Σε λίγες ώρες κυκλοφορεί το star trek bridge crew. Τα πρώτα reviews είναι διθυραμβικά. Υπάρχει και κουπόνι για 20%, οπότε πάει στα 40Ε για steam. https://www.reddit.com/r/oculus/comments/6e2o9a/get_star_trek_bridge_crew_pc_oculusvive_for_39usd/?st=j3bck375&sh=83749239

Μήπως να φτιάξουμε πλήρωμα Insomnia;

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά κάποια πράγματα που είναι δωρεάν αξίζουν και με το παραπάνω!

Αν σας ενθουσιάζει το διάστημα, ο διαστημικός σταθμός ISS , να κάνετε αποστολές σαν ένας αστροναύτης, να αιωρείστε μέσα στο σταθμό γραπώνοντας τις λαβές για να μετακινηθείτε τότε:

MISSION:ISS

κολληματάκι!

ΥΣ δε νομίζω ότι είναι κάτι καινούριο στο store, απλά εγώ τώρα το ανακάλυψα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...