Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει δωρεάν με σκοπό να... αγοράσει :rolleyes: μελλοντικά απο Oculus shop τα:

Batman Arkham VR

Wilson's Heart

Μπορώ να του δώσω οδηγίες.

Ωραία, περιμένω οδηγίες σου με pm για τις "trial" εκδόσεις,,, 

thnx

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το wilsons heart είναι εξαιρετικοτατο. Μπορεί να είναι καθοδηγητικό και να μην σε αφήνει να κινηθείς ελεύθερα αλλά πραγματικά νιώθεις ότι ζεις μέσα σε μια ταινία. Ίσως αν ήταν έγχρωμο να ένιωθες πως είσαι σε έναν παράλληλο αληθινό κόσμο. Τα comics που περιέχει είναι πολύ ιδιαίτερη ιδέα και είναι καταπληκτικά!

Δημοσ.

Microsoft unveils Windows Mixed Reality Controllers

They’ll be bundled with Acer’s headset for $399 this holiday season.

Αντε να δουμε. Λογικα θα ειναι το επομενο μου upgrade. Αν δουλευει σωστα το tracking χωρις αισθητηρες θα ειναι μεγαλο βημα μπροστα.

Βαλε και μια τιμη που φαινεται πολυ βατη.

Δημοσ.

To tracking των controllers είναι δύσκολο να δουλεύει σωστά. Υποτίθεται θα τα πιάνουν οι κάμερες που είναι στο headset αλλά στην καθημερινή VR χρήση κάνουμε κινήσεις που είναι εκτός της ακτίνας της κάμερας. Μακάρι να δουλεύουν βέβαια με κάποιο τρόπο για να αυξηθεί το User base. 

Δημοσ.

Quake 2 VR. Κυκλοφόρησε σήμερα και είναι απίθανο. Έχει ξεχωριστό το κεφάλι από το aiming. Φυσικά με τα touch controllers. Πάιζει και multiplayer! Δοκιμάστε το!

https://www.reddit.com/r/oculus/comments/6beq1o/quake_2_vr_official_release_info/?st=j2rz5qgi&sh=6749b7ed

Καλό αλλά ορισμός του motion sickness! Και δε με πιάνει εύκολα!!  

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα τόση ώρα που έπαιζα. Το δοκίμασες και ζαλίστηκες; δοκίμασες να παίξεις όρθιος στρίβοντας εσυ γύρω γύρω αντί να στρίβεις με το touch controller;

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα τόση ώρα που έπαιζα. Το δοκίμασες και ζαλίστηκες; δοκίμασες να παίξεις όρθιος στρίβοντας εσυ γύρω γύρω αντί να στρίβεις με το touch controller;

Ναι φυσικά έπαιξα, το πρόβλημα δεν ήταν όταν στρίβω με φυσικό τρόπο (ενώ κινούμαι με λίγα βήματα στο roomscale), αλλά με την μετα-κίνηση μου στον χώρο με το thumbstick.  

Ένας λόγος που το teleport έχει τόση διάδοση!

Δημοσ.

Ναι φυσικά έπαιξα, το πρόβλημα δεν ήταν όταν στρίβω με φυσικό τρόπο (ενώ κινούμαι με λίγα βήματα στο roomscale), αλλά με την μετα-κίνηση μου στον χώρο με το thumbstick.  

Ένας λόγος που το teleport έχει τόση διάδοση!

Το rift έχεις; Πόσο καιρό; Ζαλίζεσαι και σε άλλα παιχνίδια με full locomotion; 

Δημοσ.

Το rift έχεις; Πόσο καιρό; Ζαλίζεσαι και σε άλλα παιχνίδια με full locomotion; 

Ναι, 1 μηνα + το έχω, έχω πολλά και διάφορα εγκατεστημένα και γενικά δε ζαλίζομαι.

Μονο  στο Detached που άντεξα αρκετά αλλά μετά από κάποιο σημείο είχα θέμα και μια εδώ με το quake!

Δημοσ.

Είσαι νέος ακόμα! Η ναυτία συνηθίζεται. Παίξε και το doom 3 kai μέχρι να το τελειώσεις δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα. Εγώ πλέον δεν νιώθω το παραμικρό. Α, και το pavlov είναι εξαιρετικό και φτηνό σχετικά παιχνίδι. 

Δημοσ.

Eγω εβγαλα το δικο μου rift σε πωλητήριο λόγω αμεσης αναγκης χρημάτων.  :( 
Σιγουρα θα επιστρέψω με την πρώτη ευκαιρία.
Αλλο επίπεδο gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...