Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι προβληματισμένος! To wilson's heart παίρνει πολύ καλές κριτικές οι οποίες μιλάνε και για 8-10 ώρες gameplay. Θέλω όμως να δω βίντεο στο youtube για να κρίνω αν θέλω να δώσω 40€ αλλά θα υπάρξουν spoilers! 

Δημοσ.

Είμαι προβληματισμένος! To wilson's heart παίρνει πολύ καλές κριτικές οι οποίες μιλάνε και για 8-10 ώρες gameplay. Θέλω όμως να δω βίντεο στο youtube για να κρίνω αν θέλω να δώσω 40€ αλλά θα υπάρξουν spoilers! 

Το ειχα τσεκάρει παλιοτερα σε gameplay video.

Πριν καν πάρω oculus,έχει καποιους μηνες.

Θυμαμαι οτι μου φανηκε πολύ ενδιαφέρον..

Δημοσ.

Kαλα και το Batman εξαιρετικο λένε με τα μισα χρηματα αλλα σκαρτα ειναι μια ωρα gaming. Αναλογικά λοιπον το wilson's heart me 10 ωρες ειναι κομπλέ!!!

Αυτό ειναι το κακό με τα  pc games σε σχέση με το PS. αφού τα τελειώσεις/βαρεθείς δε μπορείς να τα "σκοτώσεις" κάνοντας μερική απόσβεση πριμοδοτώντας την αγορά νέων. Μας  μένουν προίκα

Δημοσ.

Στο pc βεβαια μπορούμε να τα βρούμε και πιο φτηνά. Το batman πχ στο allkeyshop είναι στα 10Ε. Όσον αφορά το wilsons μπορεί να παίξει και στις εκπτώσεις (όταν έρθουν αυτές). Εγώ πάντως έχω πολύ πράμα να παίξω. 

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα σήμερα να παίξω το quake champions beta σε απλό (μη VR). Είναι το πρώτο παιχνίδι που δοκιμάζω σε απλό μετά από μήνες VR only. Απλά μου φάνηκε αστείο το gaming σε μια οθονούλα 27". Πάω για elite dangerous...

Δημοσ.

Να ρωτήσω.

Παρήγγειλα τα Touch από Amazon (Αγγλίας).

Ναι, δεν ήταν στα σχέδια να τα πάρω, αλλά...

Το θέμα τώρα. Η αγορά έγινε ξημερώματα Δευτέρας και υποτίθεται μέσα σε 48 ώρες σου στέλνουν τον κωδικό για τα δωρεάν παιχνίδια. Οκ, ήταν πρωτομαγιά, όμως το Amazon λειτουργούσε. Να στείλω κάνα μέιλ καλού-κακού; Γιατί έχω δει αρκετά θέματα με το Amazon, να ζητάνε τους κωδικούς οι πελάτες και να λένε "ποιους κωδικούς; Επικοινωνήστε με την Oculus". Έχει κανείς εμπειρία με το θέμα; Επειδή σήμερα (Τετάρτη) παραλαμβάνω και θα ήθελα το βράδυ να ασχοληθώ με κανένα.

*Edit: 48 ώρες από το Dispatch. Οπότε περιμένω μέχρι αύριο 5 το απόγευμα.  :lol:

Δημοσ.

Τα medium, quill, robo recall και dead n buried δεν χρειάζονται κωδικό. Ενεργοποιούνται με το που συνδέσεις για πρώτη φορα τα touch. Κωδικός χρειαζόταν για τα unspoken kai vr sports Που δινανε με το preorder. 

• Like 2
Δημοσ.

Τα medium, quill, robo recall και dead n buried δεν χρειάζονται κωδικό. Ενεργοποιούνται με το που συνδέσεις για πρώτη φορα τα touch. 

Αυτό.

Mην αγχώνεσαι αδικα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθαν. Οκ, τώρα καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έρχονται με το Oculus εξ'αρχής.

Σχετικά με τα παιχνίδια, δε βλέπω κάτι στο library μου. Καμία ιδέα;

Edit: Άκυρο. Όλα οκ!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθαν. Οκ, τώρα καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έρχονται με το Oculus εξ'αρχής.

Σχετικά με τα παιχνίδια, δε βλέπω κάτι στο library μου. Καμία ιδέα;

Εφόσον τα έχεις ενεργοποιήσει και σετάρει στο, απλά μπες στο store βρες τους τίτλους και κατέβασε τους. δε θα ζητάει χρήματα για να τα αγοράσεις. Αν ακόμα δείχνει οτι θέλει χρήματα απλά κλείσε την εφαρμογή του oculus και μπες εξ αρχής στο store. 

'n joy!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...