Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την τιμή που έχουν πλέον τα touch είναι ότι πιο τρελό value for money υπάρχει. Μην σου πω πως κανονικά θα έπρεπε να το πουλάνε πακέτο με τα touch και τον δευτερο αισθητήρα και να κόψουν το xbox one gamepad. 

ΥΓ. Το gamepad πολλές φορές δεν συνδέεται, το λαμπάκι αναβοσβήνει και τελικά σβήνει μετά. Για να δουλέψει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή (συνήθως τον βάζω σε sleep). συμβαίνει και σε άλλους;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με την τιμή που έχουν πλέον τα touch είναι ότι πιο τρελό value for money υπάρχει. Μην σου πω πως κανονικά θα έπρεπε να το πουλάνε πακέτο με τα touch και τον δευτερο αισθητήρα και να κόψουν το xbox one gamepad. 

ΥΓ. Το gamepad πολλές φορές δεν συνδέεται, το λαμπάκι αναβοσβήνει και τελικά σβήνει μετά. Για να δουλέψει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή (συνήθως τον βάζω σε sleep). συμβαίνει και σε άλλους;

Edit: Το ξερω γιατρε οτι ειναι value. Απλα μιας και πλεον εχει περασει αρκετος καιρος (1 χρονος +) περιμενω τα νεα προιοντα πριν αναβαθμισω το VR. Δεν αξιζει να αγορασει κανεις τωρα κατα την γνωμη μου και σε μερικους μηνες να εχεις μια πληθωρα νεων συσκευων, ειδικα απο Microsoft μερια, και ειτε να ειναι σαφως καλυτερες ειτε να οδηγησει τις υπαρχουσες σε καποια μειωση τιμης.

Για το Xone Joypad ναι απλα βγαζω και ξαναβαζω τον ασυρματο ανταπτορα και δουλευει χωρις επανεκκινηση.

Δημοσ.

Σύμφωνα με την oculus και την HTC το Hardware  θα έχει κύκλο ζωής 2-3 χρόνια. Με τιμή στα 130Ε περίπου στην πόρτα σου τα touch θα έπρεπε να τα έχεις παραγγείλει τώρα. Βασικά χάνεις όλη την μαγεία του VR. Έχεις μισό προιόν. Όσο για τις συσκευές απο τους άλλους κατασκευαστές θα αργήσουν ή θα είναι πιο απλές. Το παζλ ΗΜD, positional tracking, motion controllers έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για τους άλλους κατασκευαστές και ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί ούτε καν σε πρωτότυπο κάτι που να πλησιάζει. 

Δημοσ.

Στο https://www.humblebundle.com/monthly/ έχει στο πακέτο αυτού του μήνα το Dirt Rally. Παιχνίδι αξίας 50€ το αγόρασα με 12€, κατεβαίνει τώρα. Στο πακέτο αυτό έχει ήδη και το Inside και θα ανακοινωθούν άλλα 4 ή 5 παιχνίδια αργότερα(όχι vr). Μόλις κάνεις την συνδρομή, σου δίνει κλειδιά steam και ξεκλειδώνεις τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Εντυπωσιακό το dirt rally σε VR αλλά μου φάνηκε πολύ δύσκολο. Βέβαια δεν ασχολήθηκα και πολύ, ίσα το έβαλα να το δω. Για την ώρα οι οδηγικές μου ανάγκες καλύπτονται με το project cars.

Δημοσ.

Στο https://www.humblebundle.com/monthly/ έχει στο πακέτο αυτού του μήνα το Dirt Rally. Παιχνίδι αξίας 50€ το αγόρασα με 12€, κατεβαίνει τώρα. Στο πακέτο αυτό έχει ήδη και το Inside και θα ανακοινωθούν άλλα 4 ή 5 παιχνίδια αργότερα(όχι vr). Μόλις κάνεις την συνδρομή, σου δίνει κλειδιά steam και ξεκλειδώνεις τα παιχνίδια.

Και τα 2 αυτά τα βρίσκεις δωρεάν.. :-)

Εντυπωσιακό το dirt rally σε VR αλλά μου φάνηκε πολύ δύσκολο. Βέβαια δεν ασχολήθηκα και πολύ, ίσα το έβαλα να το δω. Για την ώρα οι οδηγικές μου ανάγκες καλύπτονται με το project cars.

Την πρώτη φορά που το δοκίμασα σε vr, έκανα το λάθος να βάλω την κάμερα που βλέπεις ολόκληρο το αυτοκίνητο.. τρελή ζαλάδα!!

Δημοσ.

Τα βρίσκεις δωρεάν αλλά καλό είναι να πληρώνουμε τίποτα για να ωθούμε τους developers να στηρίζουν το VR. Εγώ μερικά που μου τα είχε φέρει ο Θειος μου και μου άρεσαν τα αγόρασα μετά.

Επίσης, στο dirt rally δοκιμάστε να σταματήσετε το αυτοκίνητο και να βγείτε να το δείτε απέξω!

• Like 2
Δημοσ.

Detached, για όσους αρέσει η περιπλάνηση σε διαστημικούς σταθμούς αλλά και στο διάστημα γενικότερα ειναι ταμαμ.

προσοχή ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ, Motion sickness στα καλύτερα του

το project cars στο steam 30€ στο oculus store 40€, έχουν κάποια διαφορά??

Δημοσ.

Η διαφορά είναι πως πρέπει να το πάρεις στο steam γιατί δεν έχει cross play του home με το steam και δεν υπάρχει ψυχή στο multiplayer.

Από το steam τρέχει μέσω oculus sdk έτσι κι αλλιώς όποτε δεν χάνεις τίποτα.

ΥΓ. Στο allkeyshop ακόμα φτηνότερο. 17,5€ Η GOTY edition.

Δημοσ.

ok thanks θα το ψαξω

ΒΤW μιας και μου περισσεύει ενα σετ controllers λέω να πάρω τον σενσορα που έχει και να στήσω τον 3ο που χρειάζεται για roomscale 3:)

Δημοσ.

Πως γίνεται να σου περισσεύει ένα σετ controllers; μαζικά τα αγόρασες;

Να στήσεις άμεσα τον τρίτο αισθητήρα. Εγώ μην σου πω θα ήθελα και τέταρτο για να έχω να ασχολούμαι. Με τον τρίτο πάντως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με 2 για μεγάλο χώρο.

Δημοσ.

Πως γίνεται να σου περισσεύει ένα σετ controllers; μαζικά τα αγόρασες;

Να στήσεις άμεσα τον τρίτο αισθητήρα. Εγώ μην σου πω θα ήθελα και τέταρτο για να έχω να ασχολούμαι. Με τον τρίτο πάντως έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με 2 για μεγάλο χώρο.

Μεγάλη ιστορία! χζααχαχαχ 

Αυτο θα κάνω μάλλον, θα το στήσω γιατί δε βλέπω πουθενά σκέτο αισθητήρα να κυκλοφορει

Δημοσ.

Σκέτος αισθητήρας μόνο μέσω γνωστού από εξωτερικό, να τον παραγγείλεις εκεί και να στον στείλει, όπως έκανα εγώ.

Δημοσ.

αυτο το quill .... είναι εντελώς εξωπραγματικά απίστευτο... ειδικά αν έχεις καλλιτεχνική φύση... είναι λόγος για να αποκτήσεις το oculus...

το μόνο πρόβλημα είναι η διάδοση των έργων αν και που διάβασα οτι προσπαθούν να φτιάξουν μια βάση ανταλλαγής, διάδοσης κλπ

Btw to VR έχει να μας δώσει πολλά ακόμα κι όχι μόνο στον τομέα του gaming...  απο απλά πειράματα φυσικής για παιδιά έως εικονικά εργαστήρια όπου μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις πολλά πράγματα που θα ήθελαν τεράστιους χώρους και ενα σκασμό χρήματα για να τα στήσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...