Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα παραλαμβάνω το oculus και τα controllers λογικά από μέρα σε μέρα οπότε ετοιμάζομαι για κάψιμο...... . (παει το survivor για σήμερα θα φάει πιστόλι) χαχαχαχα

Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στο σετάρισμα να προσέξω? εύκολη υπόθεση?

Κατι ιδιαίτερο θα χρειαστει αν εισαι γκαντέμης..

Αν όλα πάνε όπως πρεπει,σε 15 λεπτα περιπου θα έχεις τελειώσει με το σετάρισμα.

Καλοζιρικο ^^

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

(παει το survivor για σήμερα θα φάει πιστόλι)

εγώ θα σου προτινα να δεις την αγαπημένη σου εκπομπή 

το ξέρω ότι έχεις άπυρο hype για το νέο σου toy

αλλά δεν είναι ένα πράγμα που θα το ξεζουμίσεις σε μια ώρα ή μια μέρα 

με γεια 

Δημοσ.

Επίσης μπορεί σε πρώτη φάση να σε πιάσει απογοήτευση ότι δεν υπάρχει πολύ περιεχόμενο. Υπάρχει, απλά δεν το έχεις όλο μπροστά σου. Επειδή όμως έχεις δει τα πάντα στο youtube θελεις να τα δοκιμάσεις όλα ΤΩΡΑ και επειδή δεν μπορείς ξενερώνεις. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Έβαλα παραγγελία στο amazon το oculus rift + touch controllers και προχθές επιτέλους έφτασε!

Δωρεάν τα robo recall, lucky's tale, Dead and buried, οπως γνωρίζετε μπορείς να βρεις και δωρεάν καλό περιεχόμενο.. :-)

Φοβερή η αίσθηση του 3D. Απίστετα τα touch controllers.

Μετά ομως απο 3 μέρες ελάχιστης χρήσης, εντόπισα θολώματα στο κέντρο και των 2 φακών.. σκουπίζω κυκλικά με ειδικά πανάκια αλλα δεν φεύγει με τίποτα. Ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντανακλάσεις φωτός.  :shock:

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν;;

Δημοσ.

Αυτό που λες σαν θόλωνε υπάρχει στους φακούς. Νομίζω οι αντανακλάσεις είναι Ρα γνωστά godrays που εμφανίζονται κυρίως σε άσπρα γράμματα σε μαύρο background και είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

Φοράω γυαλιά τα οποία ψηλο ακουμπάνε πανω στους φακούς, με προσοχή πάντα.

Όταν φόρεσα το κράνος πρώτη φορα δεν εντόπισα θολώματα. Είχα ρυθμίσει και την απόσταση των φακών στη σωστή θέση.

Κατά τη διάρκεια ομως του παιχνιδιού, ιδιαίτερα με τα touch που κινείσαι όρθιος, γεμίζουν υγρα οι φακοι απο τον υδρώτα.

Να πήραν μέσα υγρασία; σαν να έχουν εσωτερικά στο κέντρο αποτύπωμα. Μιλάμε για πολύ god ray ομως στα ασπρα γράμματα. Δεν ηταν έτσι στην αρχή.

Δημοσ.

Είχε αρκετό υδρώτα πάνω στους φακούς αλλα τον σκούπισα με το πανάκι.

Τοποθέτησα σακουλάκια silica gel πανω στους φακούς μήπως λυθεί το πρόβλημα..

Δημοσ.

εχω λιωσει πραγματικά 2 μερες τώρα με το oculus, δοκιμάζω οτι βρω μπροστά μου... με τι να πρώτο ασχοληθείς!

με το quill σοκαρίστικα λίγο 3d painting!!!

Ειναι πραγματικά απίστευτη η αίσθηση...  δε το μετανοιωνω καθόλου που το προτίμησα έναντι του ps vr.

Τα controllers είναι τρέλα,

ζαλάδα εντελώς μηδενική!! (τυχερός)

Η επόμενη γενιά που θα έχει στρώσει και η ευκρίνεια θα είναι απλά μαγεία! 

Δημοσ.

Δοκίμασα 2 flight simulators. Το aerofly FS 2  και το DCS World. Εξαιρετικά και τα 2. Απίστευτη αίσθηση πτήσης και πολύ καλά γραφικά. Το μόνο που μου μένει είναι να ασχοληθώ λίγο. Κατά τα άλλα λιώνω στο elite. 

Σήμερα επίσης έπαιξα ξανά superhot και project cars που είχα καιρό να τα πιάσω. Απίστευτα και τα 2. 

Δημοσ.

Δοκίμασα 2 flight simulators. Το aerofly FS 2  και το DCS World. Εξαιρετικά και τα 2. Απίστευτη αίσθηση πτήσης και πολύ καλά γραφικά. Το μόνο που μου μένει είναι να ασχοληθώ λίγο. Κατά τα άλλα λιώνω στο elite. 

Σήμερα επίσης έπαιξα ξανά superhot και project cars που είχα καιρό να τα πιάσω. Απίστευτα και τα 2. 

Να σε ρωτησω, το Super Hot απαιτει touch controllers η παιζει και με keyboard/mouse? Ειναι απο τα  αγαπημενα μου σε 2d και θα το ηθελα σε vr.

Δημοσ.

Touch και μόνο. Από τα καλύτερα παιχνίδια για vr.

Sorry αλλα αυτο δεν το καταλαβαινω. Δεν λεω να μην φτιαξεις εξαιρετικα motion controls αλλα οταν εχεις ηδη ενα παιχνιδι που παιζει μια χαρα με παραδοσιακα controls μην τα αφαιρεις ρε γαμωτο.. :(

Δεν ξερουν οτι ειδικα με το Oculus που εβγαλε τα motion αργοτερα και τα πουλαει ξεχωριστα αρκετοι δεν εχουν?

Τελος παντων.. Μενω με το απλο.

/μουρμουρα mode off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...