Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Arizona sunshine,1st person shooter με zombie,κίνηση και με joystick(όχι με teleport δηλαδη),για όσους δεν έχουν προβλημα με vr sickness.
Επαιξα κανα 2ωρο σερι,δεν ενιωσα τίποτα.
Ωραια η διαδικασία που ψαχνεις για ammo,χειροβομβιδες,αλλαγή όπλων, και τα βαζεις χειροκινητα στην ζώνη σου,βοηθαει στο immersion.
Διαβασα οτι εχει και πολύ ωραιο co-op,αν το έχει κανείς και ψήνεται..

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ καλό το arizona. To έχω τελειώσει. Συνεχίζω το vanishing of ethan carter. Απιθανα γραφικά και πολύ ατμοσφαιρικό. Παίζεται και καθιστό αλλά και όρθιο με 360 περιστροφή του σώματος. Εκεί είναι τέρμα Immersive, παρόλο που το παίζω με το Gamepad. Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και το Serious sam VR the second encounter. Κοιτάζω μην βγει κανένα bundle μαζί με το πρώτο γιατί είναι ακριβούτσικα. 

Δημοσ.

Το vanishing of Ethan carter εξαιρετικότατο στα 10€. Από τα καλύτερα γραφικά που έχω δει και τρομερή ατμόσφαιρα. Το τελείωσα.

Το elite είναι απίστευτο.

Δημοσ.

To tilt brush είναι δωρεάν για 3 ημέρες στο steam. το δοκίμασα και μπορώ να πω πως είναι εξαιρετικό. Για κάποιο λόγο με τραβάει περισσότερο από το medium-quill. Ίσως επειδή είναι πιο εφετζίδικο και εγώ κουλός στα καλλιτεχνικά. 

επίσης δοκίμασα το Gearvr σε μαγαζί με ηλεκτρονικά. Η διαφορά είναι χαοτική. Απλά δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση... To PV VR είναι 10 κλάσεις πάνω.

Δημοσ.

Κ εγώ νόμιζα οτι το δινουν free ετσι οπως το διάβασα :/
Μετά μπηκα να το κατεβασω κ καταλαβα οτι απλα σε αφηνουν να παιξεις για 3 μερες.
:(

Δημοσ.

Και το Raw Data είναι δωρεάν αυτές τις μέρες! Νομίζω τελευταία μέρα είναι αύριο, θα το κατεβάσω να το τσεκάρω.

Το Tilt Brush με εντυπωσίασε. Το Quill φαίνεται πιο "σοβαρό" ενώ το Tilt Brush σου έχει κάθε λογής βούρτσες και σε αφήνει απλά να διασκεδάσεις. Θα το τσιμπήσω σίγουρα τώρα που έχει πέσει στα 15€.

Αγόρασα και το Eleven: Table Tennis VR. Πάρα πολύ καλή φυσική, έφαγα μιάμιση ώρα σήμερα και ούτε καν το κατάλαβα. Αν σας αρέσει το πινγκ πονγκ αξίζει να το δοκιμάσετε τώρα που έχει πέσει στα 5€.

Δημοσ.

Και το Raw Data είναι δωρεάν αυτές τις μέρες! Νομίζω τελευταία μέρα είναι αύριο, θα το κατεβάσω να το τσεκάρω.

Το Tilt Brush με εντυπωσίασε. Το Quill φαίνεται πιο "σοβαρό" ενώ το Tilt Brush σου έχει κάθε λογής βούρτσες και σε αφήνει απλά να διασκεδάσεις. Θα το τσιμπήσω σίγουρα τώρα που έχει πέσει στα 15€.

Αγόρασα και το Eleven: Table Tennis VR. Πάρα πολύ καλή φυσική, έφαγα μιάμιση ώρα σήμερα και ούτε καν το κατάλαβα. Αν σας αρέσει το πινγκ πονγκ αξίζει να το δοκιμάσετε τώρα που έχει πέσει στα 5€.

Το tilt brush με εντυπωσίασε και εμένα. Αντίθετα το raw data δεν με συγκίνησε. Το teleporting για παιχνίδια τέτοιου τύπου δεν μου πάει καθόλου.

Πως μπορούμε να παίξουμε μαζί στο eleven? Πρέπει να γίνουμε φίλοι στο steam?

Δημοσ.

Το tilt brush με εντυπωσίασε και εμένα. Αντίθετα το raw data δεν με συγκίνησε. Το teleporting για παιχνίδια τέτοιου τύπου δεν μου πάει καθόλου.

Πως μπορούμε να παίξουμε μαζί στο eleven? Πρέπει να γίνουμε φίλοι στο steam?

Σε πρόσθεσα στο steam (το kgian76) να δοκιμασουμε καποια στιγμη. 

Δημοσ.

Σήμερα παραλαμβάνω το oculus και τα controllers λογικά από μέρα σε μέρα οπότε ετοιμάζομαι για κάψιμο...... . (παει το survivor για σήμερα θα φάει πιστόλι) χαχαχαχα

Χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο στο σετάρισμα να προσέξω? εύκολη υπόθεση?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι. Να βεβαιωθείς πως οι usb3 θύρες της μητρικής σου βγαίνουν συμβατές με το compatibility tool της oculus. Αν φοράς γυαλιά πρόσεξε να μην γρατσουνίσεις τους φακούς. Αν σε πιάσει ναυτία μην φοβηθείς, φτιάχνει...

Και εγώ περιμένω την 1080ΤΙ αλλά λέει Τρίτη του πάσχα θα έρθει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι. Να βεβαιωθείς πως οι usb3 θύρες της μητρικής σου βγαίνουν συμβατές με το compatibility tool της oculus. Αν φοράς γυαλιά πρόσεξε να μην γρατσουνίσεις τους φακούς. Αν σε πιάσει ναυτία μην φοβηθείς, φτιάχνει...

Και εγώ περιμένω την 1080ΤΙ αλλά λέει Τρίτη του πάσχα θα έρθει.

το compatibility το περασα οκ, με ναυτια οσες φορες δοκίμασα δεν ενιωσα το παραμικρό. αλλο βεβαια 20 λεπτα αλλο να λιωνεις... θα δειξει λοιπόν!

με το καλο να παραλάβεις το θηριακι σου!! μια βδομάδα έμεινε!

Δημοσ.

Εγώ χτες έλιωσα 3 ώρες στο elite dangerous. Είναι καταπληκτικό πόσο άνετα νιώθεις να παίζεις με το rift. Δεν κουράζει καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...