giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν παρολα αυτα εξακολουθεις να εχεις προβλημα εστιασης τοτε ειναι πιθανον να παιζει αστιγματισμος. Μωρέ, ξέρεις τι. Έχω προσπαθήσει να ρυθμίσω το IPD πολλές φορές, όμως πάντοτε φτάνω σε σημείο να το βάζω στο τέρμα αριστερά και να αισθάνομαι ότι "ήθελε ακόμη ένα "κλικ" αριστερά για να στρώσει". Ενώ αυτό δε θα έπρεπε να ισχύει γιατί... όπως τσέκαρα τα μάτια μου, IPD γύρω στο 63-64 πρέπει να έχω. Όραση δε βλέπω να έχω κάποιο θέμα γενικά. Δεν ξέρω τι παίζει. Ίσως όντως να έχω κάποιο θέμα και να μην το έχω καταλάβει.
vste Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Εγώ μιλάω για τον πραγματικό κόσμο. Αν φέρεις το χέρι σου στα 10 εκατοστά δεν μπορείς να εστιάσεις σε αυτό. Ακριβως. Το ιδιο ισχυει και με την οθονη του VR. Βαλε το κινητο σου στα 5 εκατοστα και προσπαθησε να εστιασεις. Δεν μπορεις. Ενω με τους φακους στο VR HMD βλεπεις καθαρα την οθονη σε βαθμο να αντιλαμβανεσαι το screen door. Ειναι καθαρα θεμα εστιασης στο απειρο. Τωρα για μεταβλητη εστιαση σε μια 2d οθονη (δηλαδη να μπορεις να εστιαζεις σε μεμονωμενα αντικειμενα οταν βρισκεσαι σε VR) αυτο με τα υπαρχοντα HMD δεν μπορει να γινει. Κακα τα ψεμματα οσο ωραιο και να ειναι το stereoscopic 3d δεν μπορεις να εχεις πραγματικο 3d σε ενα 2d plane, οπως ειναι η οθονη του HMD. Μια λυση που βρισκεται στα σκαρια ειναι με πολαπλα oled επιπεδα kai μεσω eye tracking να σου ενεργοποιει το επιπεδο πισω πχ οταν κοιταζεις τα βουνα. Μια αλλη ειναι μεσω software bokeh. Γενικα παντως το οτι δεν μπορεις να εστιασεις σε αντικειμενα μεσα στο VR οπως κανεις στην πραγματικη ζωη ειναι ενας απο τους λογους που δεν γινεται απολυτα ρεαλιστικο το VR ακομα. Και ενα απο τα προβληματα που εχουν να λυσουν. Εδω μια εξηγηση για το πως δουλευουν οι φακοι στο VR: https://vr-lens-lab.com/lenses-for-virtual-reality-headsets/ Λυσεις για real depth of field σε VR: http://www.digitaltrends.com/computing/layered-screen-vr-depth/ https://arstechnica.com/gaming/2015/08/uncross-those-eyes-researchers-solve-vrs-depth-of-focus-headaches/ Εννοειται για εγκυκλοπαιδικους λογους τα βαζω αυτα.
stonestef Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αγόρασα το Affected:The Manor σήμερα. Ένα 5λεπτο κατάφερα και έπαιξα μόνο, δεν ξέρω πως θα καταφέρω να το προχωρήσω.. Πρέπει να είναι τίγκα στα jump scares, στο διάστημα που έπαιξα μου έκανε τρία με τέσσερα κιόλας.
stonestef Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Έγινε και η παραγγελία των touch, θα τα έχω Δευτέρα με Τετάρτη απ'ό,τι λέει το αμαζον. Έχει δοκιμάσει κανείς τα Kingspray, Tilt Brush και Medium; Αυτά είναι που με τράβηξαν να ασχοληθώ με το vr, πιο πολύ από τα παιχνίδια.
kgian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δοκίμασα το dreadhalls. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατμόσφαιρα. Δεν κατάφερα να προχωρήσω γιατί φοβάμαι! Pavlov VR. Φτηνό και τρομερό! Arcade multiplayer FPS. Απίστευτο! Elite dangerous με χειριστήρια saitek x52. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ξεκινάς να παίξεις λίγο και σε παίρνει 3 το βράδυ. Project Cars και logitech G25 wheel. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Σχεδόν ένιωθα τον αέρα να με χτυπάει! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εμπειρία! Buzz Aldrin cycling pathways to mars Δωρεάν στο steam. Σαν βγαλμένο απο ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αξίζει με 1000. 1
kgian Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Επαιξα κι άλλο project cars και euro truck simulator 2 με την τιμονιέρα. Έβαλα να δουλεύω και συμπλέκτη και είναι χάσιμο!
stonestef Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μισό πράγμα τελικά χωρίς τα touch. Μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα κάθεται στο χέρι. Kingspray Graffiti και Google Earth VR τα αγαπημένα μου μέχρι τώρα. 1
suffocater Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Αναμένοντας τα touch,έχω τις εξής απορίες:1)Θα έχω προβλημα αν το pc μου έχει μονο 2 usb.3?2)θα πρεπει να αγοράσω προεκταση καλωδιου usb ?
stonestef Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 1) Έχω διαβάσει περιστατικά στο reddit από χρήστες που λένε ότι με usb 2.0 τρέχει μια χαρά. 2) Κανονικά δεν χρειάζεται. Η default θέση που θα σου ζητήσει να τοποθετήσεις τους σένσορες είναι ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά της οθόνης με απόσταση 1,5-2 μέτρα ο ένας από τον άλλο αν θυμάμαι καλά. Το καλώδιο τους είναι αρκετά μακρύ άρα λογικά είσαι οκ. Η μοναδική περίπτωση που θα χρειαστείς προέκταση είναι αν δοκιμάσεις room-scale στήσιμο στο οποίο ο ένας σένσορας θα πρέπει να είναι στην απέναντι γωνία του δωματίου από τον άλλο (https://i.imgur.com/8EeRa9o.jpg). 1
suffocater Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Αφου πω πρωτα οτι δουλευει αψογα με usb 2.0 το touch,αν αναρωτιεται και κανεις αλλος,θα προσθεσω το εξης:TO VR ME TO TOUCH EINAI ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Sorry,αλλα επρεπε να γινει με all caps. 1
stonestef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Χαχαχαχα σωστός. Ποιο σου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση;
suffocater Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν προλαβα να παιξω πολύ λογω δουλειάς,αλλα αυτα που επαιξα ήταν το bullet train,το demo με το robot,και το robo recall.Eπίσης μπηκα λιγο στο dead and buried.Μ αρέσει το concept του unspoken πολύ,και το arizona sunshine,τα οποία σιγουρα θα δοκιμάσω soon.
kgian Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Θα έλεγα να προστεθούμε σαν φίλοι στο oculus home όσοι θέλουμε για να παίζουμε κανένα παιχνιδάκι μαζί. Το username μου στο oculus home είναι kgian76. Προσθέστε με! Α, και, Richie's Plank experience με αληθινή σανίδα. Χαχαχαχα. Τρέλα! Επίσης, με οποιαδήποτε αγορά από το oculus home παίρνετε δώρο το ripcoil. Εξαιρετικό multi only παιχνίδι.
vfragos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δείτε το Narcosis, νομίζω οτι κυκλοφορεί σήμερα
kgian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δείτε το Narcosis, νομίζω οτι κυκλοφορεί σήμερα Το δοκίμασα, δεν με τράβηξε για αρχή. Απο την άλλη με τα oculus sales αγόρασα το vanishing of ethan carter. ΑΠΙΘΑΝΑ γραφικά. Σαν να βλέπω skyrim σε VR. Κυριολεκτικά. Απο gameplay θα δούμε. Έριξα και μια προπαραγγελία για 1080ΤΙ EVGA SC black απο το επίσημο site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα