Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windlands

Ωραίο platform. Ειδικά όταν σου κάνει "κλικ" και αρχίσεις να πηδάς από δω και από και σαν τον Spider-Man είναι απίθανο.

Adr1ft

Το παιχνίδι έχει φάει πολύ κράξιμο στα reviews λόγω του χειρισμού του. Προσωπικά το βρίσκω πολύ ρεαλιστικό. Απίθανα γραφικά. Και πολύ ενδιαφέρον. Μου έδωσαν και κλειδί για το oculus home ενώ το είχα αγοράσει στο steam. Ωραίο.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Nanite falcrum

Δωρεάν διαδραστικό comic για VR. ΑΠΙΘΑΝΟ!

Τελείωσα το windlands. Ωραίο ήταν. Για 12Ε άξιζε. 

Τώρα παίζω το adrift. Καλό είναι για 4,5Ε που το αγόρασα. 

Ripcoil

Δωρεάν από το oculus home με αγορά οποιουδήποτε παιχνιδιού. Πολύ ωραίο αλλά καμιά φορά δεν βρίσκεις κόσμο να παίξεις. Πάντως είναι εθιστικότατο. 

Μετά το Adr1ft τι; Μήπως να πιάσω το elite? Ή μήπως το serious sam? Ή κάτι άλλο;

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια τελικά λόγω έλλειψης χρονου αλλα  και αγοράς του nintendo switch με το ZELDA ,  αποφάσισα να το πουλήσω δυστυχώς το oculus μου.  Αν και μπορεί να το μετανιώσω στο μελον . Αν κάποιο παιδι  ενδιαφέρεται το δινω πραγματικά σε τιμη χώμα! :(

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, είμαι ο τυχερός που αγόρασε το rift από τον ababapanos ακριβώς πάνω από αυτό το ποστ. Πραγματικά τιμή χώμα! Όσο περιμένω να φτάσει, κατεβάζω διάφορα να τα έχω έτοιμα. Η ερώτηση μου είναι, τι πιστεύετε ότι θα είναι το πρώτο που θα πρέπει να δοκιμάσω; Έχω εμπειρία 2-3 ωρών με το psvr άρα ξέρω πάνω κάτω τι να περιμένω αλλά όπως και να'χει περιμένω πιο πολλά από το rift!

Υπόψιν, είμαι χωρίς touch τώρα στην αρχή, θα μου τα στείλει ο bro από Αγγλία επειδή η διαφορά τιμής με εδώ είναι τεράστια.

Δημοσ.

Μεγειά!

Pavlov VR

http://store.steampowered.com/app/555160/

ΑΠΙΘΑΝΟ!

Το αγόρασα προχτές που το είχε στα 6Ε. Τώρα έχει 10. 2 ομάδες team deathmatch. Ρεαλιστικό αλλά και arcade ταυτόχρονα. Απίθανος χειρισμός στα όπλα, θέλει το touch φυσικά. Απίθανο!

Αγόρασα και το elite dangerous για να παίζω στο καθιστό. Δεν συζητάω πως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. 

Αγόρασα και το solus project που ήταν σε προσφορά στα 10Ε αλλά θα αργήσω να το παίξω. 

Μιλάμε έχω άπειρα! Υπάρχει πολύ περιεχόμενο! Α, φυσικά το robo recall που είναι δωρεάν. Εξαιρετικό! Δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω. 

Το eleven table tennis και ripcoil απίθανα για γρήγρο παιχνίδι. Ο γιός μου παίζει minecraft VR. Είναι τέλειο!

Από όταν αγόρασα το rift δεν έχω ακουμπήσει παιχνίδι στην οθόνη. 

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, είμαι ο τυχερός που αγόρασε το rift από τον ababapanos ακριβώς πάνω από αυτό το ποστ.

Και εγώ μιλούσα με τον ababapanos, αλλά με πρόλαβες.  :lol: Καλοδούλευτο!

Το λοιπόν. Ο μόνος δισταγμός που είχα, ήταν η ανάλυση. Σχεδόν παντού έβλεπα σχόλια ότι είναι το κυριότερο πρόβλημα του. Πέρασα λοιπόν σήμερα (εντελώς τυχαία) από το Πλαίσιο και του έριξα μία ματιά (δυστυχώς, όχι πολύ, 2-3 λεπτά σύνολο). Η εμπειρία που αποκόμισα είναι ότι: Ναι, αισθάνθηκα ότι η εικόνα έχει βάθος. Υπήρξε όντως μεγάλο immersion. Ίσως ήταν ιδέα μου, αλλά δεν είχε σχέση με το VR στο κινητό. Ένα πράγμα που.... ξέχασα να τσεκάρω, ήταν αν βλέπω δεξιά-αριστερά τα πλάγια μέρη της μάσκας (το οποίο θεωρώ το μεγαλύτερο αρνητικό στο mobile VR - και το πιο ενοχλητικό). Μάλλον έγινε άθελα μου γιατί δε με ένοιαξε εκείνη τη στιγμή (?) λόγω της εικόνας που προβάλλονταν και του βάθους αυτής; Δεν ξέρω.  :lol:

Το παιχνίδι που είχαν ήταν ένα τύπου roller coaster. Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο για να πάρεις μία γεύση, αλλά: με έπιασα, έστω σε αυτά τα 2-3 λεπτά, να σηκώνω τα χέρια μου για να πω σε έναν φίλο που ήταν μαζί ότι "μακάρι ναχαν και τα controllers" και μου φάνηκε τόσο παράξενο που δεν τα είδα.

Εν τέλει, η ανάλυση, χωρίς να ψαχτώ πολύ, μου φάνηκε "αντιμετωπίσιμη" και "οκ, σίγουρα παλεύεται". Μακάρι να αφιέρωνα άλλα 5 λεπτά για να αποκόμιζα μία καλύτερη άποψη, αλλά νομίζω το ότι έβαλα ήδη αγγελία μήπως βρω κανένα μεταχειρισμένο, σημαίνει πολλά.

Όποιος έχει κανέναν γνωστό που να δίνει, ας ενημερώσει!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Στην αρχή βλέπεις λίγο χαμηλή ανάλυση. Βλέπεις και λίγο φως απο κάτω. Ε, αμα πάιξεις λίγη ώρα δεν βλέπεις τίποτα και απλά ζεις στον εικονικό κόσμο!

Δημοσ.

Τελικά το πήρα και εγώ από ένα παιδί εδώ.

Αντιμετωπίζω 1-2 προβλήματα όμως, τα οποία δεν ξέρω αν οφείλονται σε λάθος ρύθμιση ή όντως έτσι είναι.

1. Ψιλοβλέπω, ή τουλάχιστον έχω την αίσθηση, του διαχωριστικού των οθονών. Όσο και αν έπαιξα με τους φακούς, δεν. Παίζει κάτι με τα μάτια μου;  :lol:

2. Μάλλον οφείλεται στο πάραπανω, ή απλά έτσι έχουν τα πράγματα. Προσπάθησα, παίζοντας το Appolo 11 Exper. να κεντράρω τους φακούς πηγαίνοντας πολύ κοντά σε γράμματα του καντραν. Το αποτέλεσμα ήταν να αισθάνομαι ότι τα μάτια μου προσπαθούν να κεντράρουν και έβλεπα θολά. Ούτε τους υπότιτλους δεν ξεχώριζα. Φυσικά, αν έκλεινα το ένα μάτι, όλα καλά. Δεν είναι ότι είναι θολοί οι υπότιτλοι δηλαδή.

Καμία συμβουλή; Ευχαριστώ!

Edit: Τελικά κάτι δεν πάει καλά.

Στην παρακάτω εικόνα, θα έπρεπε να δείχνει στο καντράν ένα σταυρό. Στο ένα μάτι δείχνει το σταυρό, ενώ στο άλλο, όπως φαίνεται εκεί, τίποτα. Τι παίζει;

Μήπως παίζει κάτι με τα drivers της κάρτας; (AMD 390);

post-137124-0-44951800-1489239048_thumb.png

Δημοσ.

Μου φαινεται σαν το προβλημα που εχει σε εμενα το Vanishing of Ethan Carter που δειχνει υποτιτλους και καποια αντικειμενα μονο στην μια πλευρα.

Το Oculus Home παιζει κανονικα; Κατεβασε μερικες δωρεαν απο εκει και δες. Επισης πηγαινε στα settings του Oculus Home και κανε setup τις συσκευες ωστε να ρυθμισεις sensor, υψος, κλπ.

Το ιδιο πρεπει να κανεις και στο Steam VR. Πιθανως να ειναι διαφορετικες ρυθμισεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ vste.

Τελικά (τουλάχιστον δεν εμφανίστηκε ξανά), το πρόβλημα λύθηκε με πέρασμα ξανά των drivers της κάρτας. Ίσως βέβαια να το έστρωσε και η επανεκίνηση, δεν ξέρω.  :lol: Απλά δεν ενημέρωσα το μήνυμα μην τυχόν εμφανιζόταν πάλι μέχρι να το τεστάρω λίγο παραπάνω.

Βέβαια, συνεχίζω να μη μπορώ να εστιάσω σε "πολύ κοντινά" αντικείμενα και να πρέπει να προσπαθώ. Απ'όσο διάβασα βέβαια, και αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει.

Σχετικά με το Elite: Dangerous, τι παίζει ρε παιδιά; Ενώ στο Steam οι 7/10 απόψεις είναι θετικές, γενικά υπάρχει ένα ανάμεικτο κλίμα. Από τη μία διαβάζω ότι σου δίνεται πληθώρα επιλογών, από την άλλη ότι "είναι κουραστικό, από την άποψη ότι μπορεί να χρειαστείς μιάμιση ώρα μην κάνοντας τίποτα (απλά ταξιδεύοντας) και ότι ο κόσμος του είναι τελείως άδειος -οκ, λογικό, διάστημα είναι, αλλά, όπως σωστά διάβασα: αυτό δε σημαίνει ότι δεν το κάνει βαρετό". Τελικά τι ισχύει; Με έχει πιάσει η περιέργεια να το δω (αφού θεωρείται από τις ωραιότερες εμπειρίες), όμως λυπάμαι το 25ρι και φοβάμαι μην μπει και βγει στις 2-3 ώρες. Δεν έχω και τον άπειρο χρόνο και...

Δημοσ.

Όσον αφορά το θέμα με τα μάτια σου, απο την στιγμή που βλέπεις και απο τα 2 μάτια την εικ΄να δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα. Επίσης απο πολύ κοντά έτσι κι αλλιώς δεν μπροείς να εστιάσεις. Δηλαδή, δοκίμασε να φέρεις το χέρι σου στους 10 πόντους. Δεν μπορείς να το εστιάσεις. 

Για το elite: Τελικά έδωσα το 50άρι και πήρα το πλήρες πακέτο, δηλαδή μαζί με το horizons. Είναι ΑΠΙΘΑΝΟ. Μέχρι τώρα βέβαια έχω γράψει κανα 7άρι ώρες. Στην αρχή μου φάνηκε ΑΚΡΩΣ χαοτικό. Το user interface, οι αποστολές, οι πληροφορίες, τα πάντα. Μετά απο λίγες ώρες άρχισα να ψιλοκαταλαβαίνω τι γίνεται. Τώρα μπορώ πολύ καλά να διαλέξω που να πάω, ποιες αποστολές να επιλέξω για αρχή κλπ. Ακόμα φυσικά δεν έχω αρχίσει μάχες. Ίσα που έχω αρχίσει να ξυνω την επιφάνεια. 

Για να πάω απο τον έναν διαστημικό σταθμό στον άλλο, είναι κανα 10λεπτο. Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει 1,5 ώρα. Πολλοί το παρομοιάζουν με euro truck simulator in space. Επειδή το έχω και αυτό δεν συμφωνώ. Το elite έχει το κάτι άλλο. Επίσης να πω πως αγόρασα το saitek x52 απο τις αγγελίες στα 40Ε που υποστηρίζεται πλήρως και είναι σε άλλο επίπεδο. Με βλέπω να παίζω elite για πολύ καιρό. 

Γενικώς καλά τα όρθια παιχνίδια αλλά και τα καθιστά χρειάζονται. Πάιζω όρθια για δράση αλλά και ένα καθιστό για χαλάρωση χρειάζεται. 

Τέλος να πω πως με το 1.12 update και την τρίτη κάμερα πλέον το όλο σύστημα είναι άψογο. 

Απο multiplayer παίζω eleven table tennis, pavlov VR και ripcoil. Τα παίζει κανένας άλλος να γίνουμε φίλοι να παίζουμε; Οι υπόλοιποι τι παίζετε απο multi;

• Like 1
Δημοσ.

Όσον αφορά το θέμα με τα μάτια σου, απο την στιγμή που βλέπεις και απο τα 2 μάτια την εικ΄να δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα. Επίσης απο πολύ κοντά έτσι κι αλλιώς δεν μπροείς να εστιάσεις. Δηλαδή, δοκίμασε να φέρεις το χέρι σου στους 10 πόντους. Δεν μπορείς να το εστιάσεις. 

Αυτο με τους φακους του Oculus δεν ισχυει. Ο λογος υπαρξης των φακων στα HMDs δεν ειναι για να μεγενυθνουν. Ειναι για να μετατοπιζουν την εστιαση απο τα 5 εκ που βρισκεται η οθονη σε σχεση με τα ματια (που ειναι αδυνατο να εστιασεις καθαρα) στο απειρο.

99% των προβληματων εστιασης οφειλονται σε λαθος IPD. Μου ειχε τυχει και εμενα με λάθος ρυθμιση στο Vorpx και ηταν πολυ ενοχλητικο, ασε που οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε πονοκεφαλο.

Δωσε ιδιαιτερη προσοχη στο καλυμπραρισμα του ipd με τον slider του Oculus. Εκτος απο αυτο ρυθμισε σωστα το υψος σου σε Oculus Home και Steam Vr γιατι το υψος αλλαζει και το ipd.

Αν παρολα αυτα εξακολουθεις να εχεις προβλημα εστιασης τοτε ειναι πιθανον να παιζει αστιγματισμος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μιλάω για τον πραγματικό κόσμο. Αν φέρεις το χέρι σου στα 10 εκατοστά δεν μπορείς να εστιάσεις σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...