Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μένα διόρθωσε το bug που είχα με το steamvr. Μου είχε κλειδώσει στα 72hz (build 27 issue).

Από τη στιγμή που το headset πήρε την 27 έχω διαπιστώσει μικρο stutters σε πολύ βαριά σκηνή.

Το Oculus link speed test μου βγάζει 1,1-1,2Gbps. Με την 26 (Headset και PC app) είχα 1,7 με 2Gbps.

Αυτά με ένα καλώδιο USB 3 της ANKER. Αν βάλω και τη προέκταση πέφτει λίγο πιο χαμηλά.

Τώρα μόλις μου αναβάθμισε το PC app στην 28 (ίσως από το ΒΕΤΑ channel).

Έχω τα ίδια θέματα με το καλώδιο. Ελπίζω να διορθωθεί με την έλευση του 28 στο headset.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τα διαβασα κι εγω σημερα, για να δουμε, καλα τα hz ουτε 90 υποστηριζει η πλειοψηφια.....

3 ώρες πριν, chosen21 είπε

Αυτά με ένα καλώδιο USB 3 της ANKER

Αυτο ειχα παρει κι εγω αλλα κανει συνεχεια διακοπες από την αρχη, και χτυπησα αυτό

https://www.amazon.it/gp/product/B08M65G48F/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 

και μου λυθηκαν ολα τα προβληματα συνδεσης, το συνδεεις και τελος, ουτε κολληματα ουε τιποτα (2,1 gbps μου δειχνει)

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια, περιμένουμε το Q3 πλεον για να δουλέψουν ολα σωστα (να έχουμε μέχρι τότε όλοι ΑΧ, να έχουμε βρει κάρτα 3080+, το airlink όχι σε πειραματικη μορφή κλπ κλπ)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
3 minutes ago, Tzini_Gr said:

οποιος θελει ας δοκιμασει το resident evil 2 remake με το mod VR. Πολυ καλη δουλεια κ απιστευτη εμπιρεια!

,. 

Ωπαααα. PC? 

Δημοσ.
5 minutes ago, Aggeluska said:

Ωπαααα. PC? 

ναι, το RE 2 που χει βγει στο pc το 2020, κυκλοφορησε mod για vr. τσεκαρε ytube κ αν σαρεσει στειλε μ μνμ να σ δωσω το λινκ για τον οδηγο τ mod (ειναι πολυ ευκολο για τν εγκατασταση του) 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...