Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The golf club VR

Ο χειρισμός είναι προσανατολισμένος αρκετά στα vive wands. Μόνο για τους σκληροπηρηνικούς του golf.

To brookhaven είναι ωραίο.

Για ξέσκασμα παίζω αρκετά dead and buried.

Serious Sam: The last hope

Είναι wave shooter, χωρίς ελεύθερη κίνηση αλλά ωραίο είναι! ΠΑρ'ολα αυτα θα έλεγα αρκετά ακριβό για αυτά που προσφέρει. Ανάμεσα σε αυτό και το first encounter πρωτιμό το FE.

ΥΓ. Καλά, όλοι το έχετε και το κοιτάτε το VR; Τι παίζετε :-)

Assetto corsa!θα με βρειτε στους server του 'ring μονος πρωτος χωρις ανταγωνισμό!:-)
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

VR titties

http://gladstonegaming.com/VR/

Χιχιχι (πονηρό γελάκι). 

Αν και το ειχα κατεβασει για καθαρα εκπαιδευτικους λογους εχω να πω οτι εμενα με τρομαζουν τα πολυγωνα σε αυτα.

Εχω την αισθηση οτι ειμαι στο Left 4 Dead Big Watermelon edition.

Τα 180/360 video απο την αλλη...  :rolleyes:

Δημοσ.

O τρίτος αισθητήρας μου ξεκίνσε σήμερα το ταξίδι του από την Αγγλία για το σπίτι μου. Να δούμε πότε θα φτάσει. 

Δημοσ.

Δοκίμασα το skyrim με το vorpx. Η μετατροπή είναι καλή αλλά με την 970 ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Για να πιάσω τα 45fps πρέπει να τα βάλω όλα low και δεν παλεύεται. Όταν αναβαθμιστώ θα το ξαναδοκιμάσω. 

Δημοσ.

Eleven table tennis

Μιλάμε είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ ping pong. Απλά παίζεις. Χωρίς να χρειάζεται να μαζεύεις τα μπαλάκια. Αν ξέρεις να παίζεις, παίζεις απευθείας. Απίθανο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να προτείνει κάποιος από που να αγοράσω τα oculus touch ?

Από το επίσημο site βλέπω πως δεν στέλνουν Ελλάδα ! 

Δημοσ.

amazon.fr στα 220Ε περίπου. Η καλύτερη περίπτωση.

Απο παιχνίδια παίζω ακόμα το doom 3. Τώρα είμαι στο expansion resurrection of evil και έχω λιώσει. 

Επίσης παίζω eleven table tennis multiplayer. Απίθανο είναι και πλησιάζει πολύ το κανονικό πινγκ πονγκ. 

Don't knock twice demo από το oculus home. Άκρως τρομακτικό.

Ο τρίτος αισθητήρας μου ήρθε, δεν δούλευε και τον έστειλα π΄σω και περιμένω αντικατάσταση. 

Με το τελευταίο update μου μπερδευει το ύψος του πατώματος...

Δημοσ.

Και εγώ απο amazon σκεφτόμουν , μάλιστα τα είχαν και σε προσφορά πριν από 1 μήνα περίπου και δεν τα πρόλαβα  .

Δεν πουλάνε όμως σκέτο sensor (σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτος) 

Δημοσ.

Σήμερα τελείωσα το doom 3 και τα expansions σε VR. Απίθανη εμπειρία!

Εδώ και λίγες ημέρες έχω πάρει το extra facial interface με μαξιλαράκι δερματίνης από το vrcover. Εξαιρετική εφαρμογή και άνεση, και επιτέλους όταν κάποιος ιδρώνει, απλά το σκουπίζεις και συνεχίζεις. Καμία σχέση με το σφουγγαράκι που παπαριάζει.

Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω το windlands που το πήρα τις προάλλες με έκπτωση. Ίσως αγοράσω και το elite αλλά φοβάμαι το κάψιμο. Τι άλλο προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...