vfragos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παίζεται κανονικά παιχνίδια στο headset σε Theater mode εννοώ; Έβαλα και παίζω Watch dogs 2 σε καμιά 300αρια ίντσες οθόνη! Η ζαλάδα πάντως συνηθίζεται. Και εγώ τώρα πολύ δύσκολα να ζαλιστώ. Ακριβώς αυτό, τελικά συνηθίζεις και δεν ζαλίζεσαι.
kgian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Everest VR. Για να τρέξει σωστά πρέπει να το βάλετε σε compatibility windows 7. Πολύ σύντομο αλλά ψιλοόμορφο. Δεν αξίζει με τίποτα τα χρήματα.
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μολις παρελαβα τα touch , και εχω παθει την πλακα μου. Νιώθεις πραγματικά οτι εισαι μεσα στον εικονικό κοσμο , και εχεις τα χερια σου κανονικα που μπορεις να αλληλεπιδρασεις με το περιβαλον κλπ... Δοκιμασα μονο το αρχικο demo που εχει , μεσα σε ενα εργαστηριο που εχεις 3D εκτυπωτη και φτιάχνεις διάφορα και πραγματικά δουλευει παρα πολυ καλα , δεν το περιμενα.... ξεχνάς τα πάντα χαμηλή ανάλυση , μαύρα περιθώρια κλπ δεν σε νοιαζουν πια... Δεν ξερω πως θα δειχνει μεσα στα παιχνιδια , αλλα πιστεύω πως το oculus rift χωρίς τα touch ειναι στην ουσια μισο προιον και δεν θα έπρεπε να πωλείται καν χωρίς αυτά . Τους αισθητήρες πως τους έχεις βάλει, μπροστινό setup ή διαγώνιο;
ababapanos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι τώρα και λόγω των καλωδίων που δεν φτάνουν , έχω βάλει το ένα δεξιά και το άλλο αριστερα της οθόνης με απόσταση περίπου 2 μέτρα ματαξυ τους. Έχω ένα πρόβλημα όμως, όταν πρώτο συνδέσαμε τα touch έτρεξε έναν οδηγό για το calibration του δωματίου αλλά το έκανα λάθος , και δεν μπορώ να το ξανά βρω να το κάνω , βρίσκω μόνο το calibration μέσα από το ,steam που είναι διαφορετικο
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Απο το oculus home στον υπολογιστή πας στο settings-->devices και αν πατήσεις κάπου έχει ένα drop down μενου που έχει επιλογές για reset sensor tracking κλπ. Απο εκεί τα κάνεις. Τώρα δεν το έχω μπροστά μου. Αν δεν το βρεις μου λες και το βλέπω στον υπολογιστή. Για τα καλώδια, εγώ πηρα ένα 10μετρο active usb, ψιλοακριβό αλλά κάνει δουλειά μια χαρά.
ababapanos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ναι τελικα αυτο ηταν σε ευχαριστω! Το πλέγμα που καθορίζει την περιοχή παιχνιδιού ξερεις αν μπορει να εξαφανιστεί με καπια ρύθμιση? Οταν λες active usb εννοεις κατι τετοιο? http://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbub18-30bk-usb30-active-repeater-cable-extension-3m-p-PER.816496 Παντως πανακριβο ειναι και αν σκευτεις οτι χρειαζεται και δευτερο για την επεκταση του Rift και για το HDMI τα εξοδα ειναι παρα πολλα
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Συγκεκριμένα πήρα αυτό http://www.tanonline.gr/default.asp?pid=4&prID=6550&ct=186&la=1 στα 49Ε απο Ελλάδα. είναι ακριβό αλλά αναγνωρίζεται σίγουρα σαν usb3. Δεν ξέρω αν έχει ιδιαίτερη σημασία. Για πιο μικρές επεκτάσεις της τάξης των 3 μέτρων ίσως κάνουν και απλά καλώδια. Για την επέκταση του rift κάνουν και απλά φτηνά καλώδια usb3. To πρόβλημα εκεί είναι το Hdmi που για να παίξει σωστά θέλει active repeater. Το οποίο βέβαια το βρίσκεις γύρω στα 10Ε απο Ελλάδα, γύρω στα 4 απο ebay. Για τα καλώδια δες εδώ https://www.reddit.com/r/oculus/wiki/extension_cables και εδώ https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EDtRoDdZTr2KnRj0v4qxy5lfD0n5SWfE4RJwJeuhG0s/edit#gid=0 Γενικώς τα έξοδα είναι πολλά αλλά τα χόμπυ στοιχίζουν, και το VR για την ώρα είναι ακριβό. Εγώ κοιτάζω να πάρω και τρίτο αισθητήρα. Προσπαθώ να αγγαρέψω φίλους στο εξωτερικό να παραγγείλω σπίτι τους και να μου τον στείλουν. Για το πλέγμα, από το oculus menu στην αριστερή στήλη έχει επιλογές, να φαίνεται μόνο το πάτωμα ή καθόλου. Όταν παίζω καθιστό που κάθομαι στην άκρη του χώρου μου το κλείνω εντελώς, και όταν πάιζω όρθιο τα ξανανοίγω.
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μόλις έκανα παραγγελία για τρίτο αισθητήρα! Απευθείας από την oculus. Θα πάει σε ξαδέλφη μου στο Λονδίνο και θα μου τον στείλει. Να δούμε πότε θα φτάσει...
kgian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 90E μέχρι την ξαδέλφη και να δούμε μέχρι το σπίτι μου.
ababapanos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ναι πήγε πολλα, σκέψου οτι σχεδόν με αλλα τοσα θα έπαιρνες αλλα δυο touch μαζι με τον sensor , αλλα να μου πεις θα σου ηταν άχρηστα... Παντως για εμενα λειτουργεί τέλεια με 2 sensor , δεν μου εχει χασει ποτε επαφη κλπ... οποτε και 3ος μου φαινεται υπερβολή , εκτος και αν κάποιος θελει να καλύψει πολυ μεγαλύτερο χώρο!
vfragos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ναι πήγε πολλα, σκέψου οτι σχεδόν με αλλα τοσα θα έπαιρνες αλλα δυο touch μαζι με τον sensor , αλλα να μου πεις θα σου ηταν άχρηστα... Παντως για εμενα λειτουργεί τέλεια με 2 sensor , δεν μου εχει χασει ποτε επαφη κλπ... οποτε και 3ος μου φαινεται υπερβολή , εκτος και αν κάποιος θελει να καλύψει πολυ μεγαλύτερο χώρο! Και εγώ με δύο σένσορες τοποθετημένους διαγώνια, για ένα χώρο 3χ3 που είναι παραπάνω από όσο χρειάζομαι, δουλεύουν άψογα.
kgian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το tracking με τους 2 διαγώνια είναι καλό αλλά όχι τέλειο. Όταν μιλάνε για πολύ μεγάλη ακρίβεια το χάνει ελαφρώς. Πχ στο quill όταν πας να διαλέξεις με το έξι χέρι από την αριστερή παλέτα τρεμοπαίζει ελάχιστα. Όπως και να έχει, όπως έγραψα παραπάνω, χόμπι είναι και το χόμπι το πληρώνεις. Θέλω να έχω το καλύτερο. Και θέλω να μεγαλώσω και λίγο τον χώρο μου. Κατά τα λοιπά, στο chronos έχω φτάσει στον τελικό αρχηγό. Η είναι πολύ δύσκολο δυο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας ή εγώ έιμαι κουλός με τέτοιου τύπου παιχνίδια. Απίστευτο πάντως από γραφικά και αίσθηση. Και παρόλη την δυσκολία κόλλησα και έριξα ξενύχτια.
kgian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το τελείωσα το chronos. Πραγματικά πολύ "καλογυαλισμένο" παιχνίδι. Ωραία γραφικά και εθιστικό. Αξίζει να το παιξει κανείς, αλλά δεν εχει replay value. Δοκίμασα το time machine http://store.steampowered.com/app/356180/?l=greek Ψιλοβαρετό μάλλον. Δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά του. The brookhaven experiment http://store.steampowered.com/app/440630/?l=greek Τα ζόμπι και τα περιβάλλοντα έχουν μια πολύ συμπαγή αίσθηση που σε κάνει πραγματικά να νιώθεις πως είσαι εκεί. Δεν άντεξα να το παίξω. Άκρως φοβιστικό. Τώρα μάλλον θα πάω να τελειώσω το doom 3 και βλέπουμε μετά. Ακούω και προτάσεις για δοκιμασμένα παιχνίδια.
kgian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 The golf club VR Ο χειρισμός είναι προσανατολισμένος αρκετά στα vive wands. Μόνο για τους σκληροπηρηνικούς του golf. To brookhaven είναι ωραίο. Για ξέσκασμα παίζω αρκετά dead and buried. Serious Sam: The last hope Είναι wave shooter, χωρίς ελεύθερη κίνηση αλλά ωραίο είναι! ΠΑρ'ολα αυτα θα έλεγα αρκετά ακριβό για αυτά που προσφέρει. Ανάμεσα σε αυτό και το first encounter πρωτιμό το FE. ΥΓ. Καλά, όλοι το έχετε και το κοιτάτε το VR; Τι παίζετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα