Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chek2fire είπε

το amazon που το έχει για dispatch σε ένα με δύο μήνες ξέρει κανείς για ποιο λόγο δεν υπάρχει διαθεσιμότητα? 

Γιατί πουλάει πολύ. Πάντως αν το παραγγείλεις σχεδόν σίγουρα θα αποκτήσει διαθεσιμότητα πολύ νωρίτερα. 

Δημοσ.

μόλις έγινε προπαραγγελία του oculus rift s από amazon uk. Αντε να δούμε τώρα πότε θα έρθει. Πάντως το νέο game της valve δεν υπάρχει περίπτωση να μην το παιξω σε vr :P 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chek2fire είπε

μόλις έγινε προπαραγγελία του oculus rift s από amazon uk. Αντε να δούμε τώρα πότε θα έρθει. Πάντως το νέο game της valve δεν υπάρχει περίπτωση να μην το παιξω σε vr :P 

Με το καλο να παραλάβεις! Εκανες καλή επιλογή!

Δημοσ.

οκ έλαβα σήμερα μνμ ότι θα γίνει dispatch μέσα στις επόμενες μάλλον μέρες γιατί μου δείχνει arrival στις 9 Μαρτίου τώρα. Πάντως όποιος πάει να κάνει  παραγγελία πλεον δείχνει arrival time 1-3 μήνες δλδ πήγε από 2 σε 3. 

Tώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλπα είναι αυτά με την διαθεσιμότητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το oculus quest me to virtual desktop τα σπαει. Παιζεις παιχνιδια του pc ασυρματα.

Ηθελα να παρω και το rift s αλλα το σκεφτομαι πλεον παρα πολυ.χωρις καλωδια ειναι αλλη φαση

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Το oculus quest me to virtual desktop τα σπαει. Παιζεις παιχνιδια του pc ασυρματα.

Ηθελα να παρω και το rift s αλλα το σκεφτομαι πλεον παρα πολυ.χωρις καλωδια ειναι αλλη φαση

Δεν υπαρχει συγκριση στα γραφικα μεταξυ τους ομως. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, donblunts είπε

Δεν υπαρχει συγκριση στα γραφικα μεταξυ τους ομως. 

Και εγω στην αρχη αυτο νομιζα που ειχα 20mbps bitrate.αν συνδεθει σωστα ομως.με 5 ghz ρουτερ τα mbps ανεβαινουν στα 100.και τα γραφικα ειναι σχεδον ιδια.σιγα μη καθομουν να παιζω με χαλια γραφικα και εχω και rtx 2080. 

Δημοσ.

Χτες είχε έρθει ένας φίλος σπίτι και δοκιμάσαμε στην σειρά CV1 με tpcast ασύρματο, Quest με λινκ και Quest με virtual desktop. Δοκιμάσαμε the walking dead σε φωτεινές και σκοτεινές σκηνές και stand out. 

Η καλύτερη εικόνα ήταν στο quest με λινκ. Ζωντανά χρώματα και υψηλή ανάλυση.

Το CV1 είναι μοναδική εμπειρία ασύρματο. Η εικόνα ίδια με το καλώδιο αλλά η ασύρματη ελευθερία είναι άλλο πράγμα. 

Το quest με virtual desktop στις φωτεινές σκηνές έπαιζε πολύ καλά και πλησίαζε αρκετά το λικ αλλά στις σκοτεινές σκηνές υπήρχε μεγάλη συμπίεση και όλα ήξταν πολύ σκοτεινά. Σίγουρα δεν είναι για το walking dead. Στο stand out έπαιζες τέλεια. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μόλις μου ήρθε το oculus δεν το έχω βάλει όμως ακόμα γιατί είδα ότι το πακέτο πέρασε από τον βορά της Ιταλίας. Το έχω αφήσει μέσα στην ντουλάπα στην καραντίνα για τις 3 μέρες που επιβιώνει ο ιός στις επιφάνειες και μετά θα το βγάλω :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, chek2fire είπε

μόλις μου ήρθε το oculus δεν το έχω βάλει όμως ακόμα γιατί είδα ότι το πακέτο πέρασε από τον βορά της Ιταλίας. Το έχω αφήσει μέσα στην ντουλάπα στην καραντίνα για τις 3 μέρες που επιβιώνει ο ιός στις επιφάνειες και μετά θα το βγάλω :P 

Πλάκα κάνεις?  αφου ειναι σε εσωτερικό κουτί δεύτερο. απλά βγαλτο με γάντια έξω και κανε το 2ερο κουτί ένα ντους με οινόπνευμα και χαρτί. Έτοιμος!  η ζωή ειναι μικρή να περιμένεις 3 μέρες όταν έχεις την λύση  στα χέρια σου.

Επεξ/σία από pentraks
Δημοσ.

Μόλις έβαλα το vr και μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει αυτό το πράγμα :D!

Μιλάμε έπαθα πλάκα μόνο με τα demo που έπαιξα από το oculus. Aπίστευτα διαδραστικά, είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Και το περιβάλλον vr στο steam είναι φοβερό και έχει πολλά πραγματάκια να κάνεις. 

Από τι καταλαβαίνω για να είναι σωστά τα game θα πρέπει να είναι αποκλειστικά για vr καθώς πήγα να παίξω το dirt rally 2.0 και το αποτέλεσμα οπτικά αν και εντυπωσιακό στο πως είσαι μέσα στο αμάξι και μπορείς και κοιτάς γύρω γύρω δεν ήταν όμως καθόλου καλό οπτικά εκτός αν έχω κάνει κάτι λάθος σε ρυθμίσεις καθώς το game έπαιξα μέσω steam.

Για προτείνετε κάποιο game να γίνει άμεσα αγορά για να δω τις δυνατότητες του vr :) μέχρι δλδ να βγει το half life :P 

Δημοσ.

Τι πρόβλημα είχες με τα γραφικά στο dirt rally 2; Γιατί εγώ το dirt rally 1 στο vr το βρίσκω εξαιρετικο οπτικά. Αν θέλεις να δεις γραφικαρες  και μεγάλη διάρκεια πάρε το Asgard’s wrath. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, kgian είπε

Τι πρόβλημα είχες με τα γραφικά στο dirt rally 2; Γιατί εγώ το dirt rally 1 στο vr το βρίσκω εξαιρετικο οπτικά. Αν θέλεις να δεις γραφικαρες  και μεγάλη διάρκεια πάρε το Asgard’s wrath. 

απλά ενώ το εσωτερικό του αμαξιού είναι αποδεκτό σε γραφικά το εξωτερικός χώρος είναι κάπως σε σύγκριση πάντα με αυτό που βλέπεις κανονικά στα γραφικά στην απλή οθόνη η καλύτερα σε σύγκριση αυτό που είδα στα γραφικά από τα demo που υπήρχαν στο oculus. Σαν να υπάρχει μια θολούρα που χάνετε η λεπτομέρεια μακριά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...