Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδαρα! Απλα απιστευτο!

Αρκετες φορες εμεινα με το στομα ανοιχτο. Ειναι οντως το God of War του VR. Δυστυχως στο γερικο pc μου παιζει μονο low και επισης λογο μηχανικου δισκου (130 gb πιανει το χρυσο μου) τα loading times ειναι μεγαλα. Καιρος για αναβαθμιση.

Το παιχνιδι ειναι ενας συνδιασμος Legend of Zelda (τα παλαιοτερα σε θεμα γριφων dungeons), Darksiders και Black & White. 

Βαζω και το review απο το IGN που δεν ειναι ειδικευμενο σε VR για να δειτε την γνωμη πιο casual reviewers. Και εκει παθαν την πλακα τους.

Επεξ/σία από vste
  • Like 2
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια χαρα παιχνιδια εχουμε στο VR , οι τιτλοι ολο και γινονται πιο εντυπωσιακοι το προβλημα ειναι αλλού, στο χρόνο μας να ασχοληθούμε!!!

• Like 2
Δημοσ.

vr community  greek

καλησπερα μαγκες σε λιγο καιρο παιζει να παρω vr  και ψαχνω που ατομα που παιζουν vr games στην ελλαδα  ωστε να παιζουμε ολη μαζι αμα εχετε κανα discord server η name discord ωστε να γινουμε μεγαλη παρεα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristos Tsartsidis είπε

vr community  greek

καλησπερα μαγκες σε λιγο καιρο παιζει να παρω vr  και ψαχνω που ατομα που παιζουν vr games στην ελλαδα  ωστε να παιζουμε ολη μαζι αμα εχετε κανα discord server η name discord ωστε να γινουμε μεγαλη παρεα 

kane  join 

https://discordapp.com/channels/434599104539000833/434697614286651402

Δημοσ.

χα χα αυτά είναι

ας ελπίσουμε ότι θα είναι κανονικό game και όχι κάνα 5ωρο αρπαχτή(αν και η valve δεν συνηθίζει τέτοιες πρακτικές)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, pentraks είπε

Μια χαρα παιχνιδια εχουμε στο VR , οι τιτλοι ολο και γινονται πιο εντυπωσιακοι το προβλημα ειναι αλλού, στο χρόνο μας να ασχοληθούμε!!!

+ Το σύστημα. με rx570 Και 3770k  που ειμαι εγω δεν παιζω οπως θα ηθελα καποια games. Ισως φταιει και οτι πολλα τα κατεβαζω σπασμένα και εχουν bugs.

Επεξ/σία από dimosfc
Δημοσ.

Το καλύτερο game σε vr που έχω παίξει μεχρι τώρα είναι το Borderlands 2 VR με πάνω από 80 ώρες ingame 

τέτοια παιχνιδαρα δύσκολα ξεπερνιέται  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, aliakas είπε

Το καλύτερο game σε vr που έχω παίξει μεχρι τώρα είναι το Borderlands 2 VR με πάνω από 80 ώρες ingame 

Εχει online ή σε story mode;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dimosfc είπε

+ Το σύστημα. με rx570 Και 3770k  που ειμαι εγω δεν παιζω οπως θα ηθελα καποια games. Ισως φταιει και οτι πολλα τα κατεβαζω σπασμένα και εχουν bugs.

Δυστυχως παιχνιδια απ τον θειο και VR δεν ειναι καλη συνταγή

9 ώρες πριν, aliakas είπε

Το χει καψει τελειως 80ωρες!!! χαχαχα .Παρολο που δεν το έχω παιξει, εχω δει και φαινεται όντως πολυ καλό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pentraks είπε

Δυστυχως παιχνιδια απ τον θειο και VR δεν ειναι καλη συνταγή

Το χει καψει τελειως 80ωρες!!! χαχαχα .Παρολο που δεν το έχω παιξει, εχω δει και φαινεται όντως πολυ καλό.

Για τα σπασμένα λες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...