Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους σκέφτονται αν θα είναι οκ το pc τους. Με 3770κ 16gb ram και μια rx570 4gb είμαι αρκετά καλα σε games οπως (Moss,beat saber, arizona,gorn,robo recall,superhot) . 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραια τα νέα σου! !! καλο gaming λοιπον!  

btw  τερμα στο πλαι θολωνει λιγο, ειναι φυσιολογικο λόγω φακών, εξαλλου δε κοιτα το ματι εκει!

10 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Για όσους σκέφτονται αν θα είναι οκ το pc τους. Με 3770κ 16gb ram και μια rx570 4gb είμαι αρκετά καλα σε games οπως (Moss,beat saber, arizona,gorn,robo recall,superhot) . 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα ξερεις κανεις αν τα αντιθαμβωτικα spray κανουν δουλεια? Γιατι πηρα custom φακους για μυοπια και πιστεύω θα θαμπώνουν οπως τα γυαλιά.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Καλημέρα ξερεις κανεις αν τα αντιθαμβωτικα spray κανουν δουλεια? Γιατι πηρα custom φακους για μυοπια και πιστεύω θα θαμπώνουν οπως τα γυαλιά.

Γενικώς καλό είναι να αποφεύγονται κάθε είδους υγρά πάνω στους πλαστικούς φακούς των headsets. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kgian είπε

Γενικώς καλό είναι να αποφεύγονται κάθε είδους υγρά πάνω στους πλαστικούς φακούς των headsets. 

Οχι στους φακους του headset δεν ειχα σκοπο να βαλω κατι. Στους custom φακους που έφτιαξα για μυοπια που κουμπώνουν στο headset

Δημοσ.

Καλησπέρα παρέα!!! Μετά από ένα χρόνο χωρίς το rift επιτέλους ξαναγύρισε στο σπίτι του ... 😂

Είμαι φαν τον horror. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό Ακτίς από το paranormal και το exorcist???

Δημοσ.

Απο fps τι θεωρείται καλυτερο? Μονο pavlov εχω δοκιμασει.ειχε σχετικα λιγους παίκτες online αλλα ειναι γρηγορο και δεν χρειάζεται να περιμένεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Απο fps τι θεωρείται καλυτερο? Μονο pavlov εχω δοκιμασει.ειχε σχετικα λιγους παίκτες online αλλα ειναι γρηγορο και δεν χρειάζεται να περιμένεις

Στα γρηγορα Onward, Contractors, Space junkies, Dead effect 2 (αν σε ενδιαφέρει το ειδος, εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα απο σημερα θα το δοκιμασω κι εχει multi)

Επεξ/σία από pentraks
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αγόρασα τελικα το contractors γιατι διαβασα οτι ειναι η τελεια ισορροπία μεταξυ pavlov και onward. Δεν προλαβα να παίξω Πολύ 2-3 λεπτα για να δοκιμασω το νεο update.Για το update ειναι λες και δοκιμασα αλλο headset.πλεον τα οπλα δεν κολλάνε ακομα και αν κολλήσεις τα χειριστήρια πανω στην μασκα. προηγουμένως το να παιξεις fps με το rift s δεν ηταν τοσο ευχάριστο οταν επρεπε να πιασεις το οπλο με τα 2 χερια γιατι το οπλο κολλούσε σε ενα συγκεκριμένο σημειο για μερικα sec. Προσωπικά το θεωρουσα αναγκαίο κακο ωστε να μην εχουμε επιπλέον sensores και καλωδια στο δωματιο οποτε ειχα συμβιβαστει με αυτο.Το προβλημα τελικα λυθηκε οποτε για καποιον που θελει να μπει στον κοσμο του vr εχει ενα μετριο pc και δεν θελει να δωσει το νεφρο του ειναι η καλυτερη λυση.Οσοι ενδιαφέρεστε να το πάρετε και βλεπετε τις αξιολογήσεις που ειναι χαμηλές μην δισταζετε.Το 99 τα εκατο των προβληματων που εχουν προκυψει ειναι software, δεν εμφανιστηκαν σε όλους και δεν θα υπαρχουν στο επομενο δίμηνο σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα εχω κατι vr headset δουλευουν κανονικα αλα μολις περασω καινουργιους drivers για καρτα γραφικων 1060 to pc ta διαβάζει σαν δεύτερη οθόνη και οχι σαν vr headset, εχω ενα pc δηλαδη χωρις drivers για καρτα γραφικων, αν γνωρίζει κάποιος κάποια λύση ας βοηθησει τα νρ ειναι pico neo dks  4k ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με CPU: i5 4460 και GPU: R9 380 4G νομίζετε θα είναι πεταμένα τα λεφτά για το Rift S;

Το Quest δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν υποστηρίζει Steam VR (τουλάχιστον on the go απ'ότι καταλαβαίνω). Google Earth, free games, indie games και εύκολη πληρωμή ακόμη και με paysafe είναι must για μένα.

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για 2-3 μήνες έστω και με lag ή μειωμένες ρυθμίσεις μέχρι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου ή χρειάζομαι γενική αναβάθμιση(CPU+μητρική+ GPU) για να απολαύσω το κόσμο του VR χωρίς σοβαρά προβλήματα;

Επεξ/σία από psof
Δημοσ.

η r9 380 παντως ειναι πιο κατω απο τις κατωτατες απαιτησεις της oculus... (rx 470) . Καλο θα ηταν παντως να αλλαχτει και ο επεξεργαστης , μιας και 4 cores/4 threads ειναι πολυ λιγα πλεον. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...