Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ βελτιώμενο sweet spot. Πολύ βελτιωμένη ανάλυση, μπορείς πλέον να διαβάσεις με άνεση στο dash μικρά γράμματα. Αυτή την στιγμή γράφω μέσω του dash σε συνδυασμό με passthrough+, ολα τα λεφτά! Τα λέμε αργότερα!

Ξέρεις κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω το xbox controller στο Oculus; Θέλω να παίξω μέσω του dash κανονικά παιχνίδια 2d αλλά η κίνηση του κεφαλιού μου κινεί το πάνω κάτω, δεξιά αριστερά μέσα στο παιχνίδι, γιατί λειτουργεί στο oculus home σαν gaze, οπου κοιτάξει πάει ο pointer.

Επεξ/σία από vfragos
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα χρειαστώ displayport και usb επέκταση καλωδίων. Μου κάνουν 5μετρα. Έχω βρεί displayport 7.5 λέτε να υπάρξει πρόβλημα λόγω μεγάλου μήκους;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vfragos είπε

Θα χρειαστώ displayport και usb επέκταση καλωδίων. Μου κάνουν 5μετρα. Έχω βρεί displayport 7.5 λέτε να υπάρξει πρόβλημα λόγω μεγάλου μήκους;

τοσο μεγαλο χωρο εχεις η σκεφτεσαι πατεντα με τα καλώδια? λογικα δε θα εχεις προβλημα με καποιο καλο καλωδιο. 
Εγω μολις δοκιμασα το S πανω κατω συμφωνω σε ολα οσα ειπατε. το καλωδιο ειναι οριακο εντελως για το χωρο μου. σιγουρα καλυτερο απο το προηγουμενο αλλα αν κανω κι εγω πατεντα με κρεμαστα... θελω κι εγω καλωδια. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pentraks είπε

τοσο μεγαλο χωρο εχεις η σκεφτεσαι πατεντα με τα καλώδια? λογικα δε θα εχεις προβλημα με καποιο καλο καλωδιο. 
Εγω μολις δοκιμασα το S πανω κατω συμφωνω σε ολα οσα ειπατε. το καλωδιο ειναι οριακο εντελως για το χωρο μου. σιγουρα καλυτερο απο το προηγουμενο αλλα αν κανω κι εγω πατεντα με κρεμαστα... θελω κι εγω καλωδια. 

Θέλω να το μεταφέρω κάποιες φορές στο υπνοδωμάτιο δίπλα, γι' αυτό και τόσο μεγάλο.

Μόλις είδα οτι βγήκαν nvidia drivers με υποστήριξη για το rift S, κατεβάζω.

Δημοσ.

Οσοι παραλαβατε παρατηρήσατε καποιο προβλημα? Διαβαζω πολλοί εχουν θεμα με blackout στην οθονη και δεν λειτουργεί το tracking 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimosfc είπε

Οσοι παραλαβατε παρατηρήσατε καποιο προβλημα? Διαβαζω πολλοί εχουν θεμα με blackout στην οθονη και δεν λειτουργεί το tracking 

Δεν εχω παρατηρησει κατι, βεβαια δε το εχω λιωσει. 
Νομιζω ο vfragos το εχει χρησιμοποιησει αρκετα οποτε θα δωσει μια εγκυροτερη απάντηση 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimosfc είπε

Το έπαθα και εγώ, κάποιο software bug είναι όποτε θα διορθωθεί. Εγώ αυτό που έκανα μόλις το έπαθα, αποσύνδεσα το displayport και το σύνδεσα σε άλλο ελεύθερο που είχα. Τελικά βρήκα οτι αν απενεργοποιήσεις στα power options (plan) του υπολογιστή το usb power management το πρόβλημα λύνεται, τουλάχιστον στους περισσότερους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και εγω ετσι πως το βλεπω ειναι software bug. Ελπιζω να μην ειναι hardware γιατι το πηραμε και απο αμαζον και θα πρεπει να το στειλουμε. Ευχαριστω πολυ και τους 2 σας γιατι το ειχα ενα άγχος :)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimosfc είπε

Και εγω ετσι πως το βλεπω ειναι software bug. Ελπιζω να μην ειναι hardware γιατι το πηραμε και απο αμαζον και θα πρεπει να το στειλουμε. Ευχαριστω πολυ και τους 2 σας γιατι το ειχα ενα άγχος :)

καλοριζικο!!!  μην αγχωνεσαι  , εξαλλου το support του αμαζον einai υποδειγματικο

Δημοσ.
Στις 29/5/2019 στις 10:01 ΠΜ, pentraks είπε

καλοριζικο!!!  μην αγχωνεσαι  , εξαλλου το support του αμαζον einai υποδειγματικο

Εμένα στο πρώτο ρίφτ μου έφαγε το καλώδιο το καλό και ήσυχο σκυλάκι μου η Ήβη και μου έστειλαν καινούργιο ρίφτ. Είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι, τους βγάζω το καπέλο. Αν το είχα πάρει απο Ελλάδα την είχα βάψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παρελαβα και εγω αλλα εχω θεμα.τα βλεπω ολα αρκετα θολά ακομα και σε μικρες κινήσεις του headset. Να φανταστω δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο ε? Να το επιστρεψω γινεται μηπως?

Update

Παρατήρησα οτι αμα το σφίξω παρα πολυ απο πισω δεν εχω τοσο θολούρα.Συμβαινει μονο οταν κοιταζω στα πλ πλαγια.Το κακο ειναι οτι δεν φαίνεται να αντεχει το πολυ σφηξιμο.

Επεξ/σία από dimosfc
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimosfc είπε

Καλησπέρα παρελαβα και εγω αλλα εχω θεμα.τα βλεπω ολα αρκετα θολά ακομα και σε μικρες κινήσεις του headset. Να φανταστω δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο ε? Να το επιστρεψω γινεται μηπως?

Update

Παρατήρησα οτι αμα το σφίξω παρα πολυ απο πισω δεν εχω τοσο θολούρα.Συμβαινει μονο οταν κοιταζω στα πλ πλαγια.Το κακο ειναι οτι δεν φαίνεται να αντεχει το πολυ σφηξιμο.

Στο πάνω κάτω το προσάρμοσες σωστά στο πρόσωπο σου; Για παίξε λίγο, δες και την ρύθμιση του IPD αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Στο CV1 έχει ένα κουμπί στο dash που το πατάς και σου βάζει να ρυθμίσεις το πάνω κάτω και το IPD με έναν σταυρό. Λογικά θα το έχει και το S. Για κοίτα το...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vfragos είπε

Στο πάνω κάτω το προσάρμοσες σωστά στο πρόσωπο σου; Για παίξε λίγο, δες και την ρύθμιση του IPD αν χρειαστεί.

Κατσε γιατι ρυθμιζεις και το πανω κατω? Νομιζα μονο το μεσα εξω με του κουμπι κατω δεξια. Η αληθεια ειναι οτι εχω κυριος αυτο το θεμα με το πανω κατω τα προσαρμόζω και μολις αφηνω το headset που κάθεται απο το βαρος λιγο πιο χαμηλα θολώνουν ολα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimosfc είπε

Κατσε γιατι ρυθμιζεις και το πανω κατω? Νομιζα μονο το μεσα εξω με του κουμπι κατω δεξια. Η αληθεια ειναι οτι εχω κυριος αυτο το θεμα με το πανω κατω τα προσαρμόζω και μολις αφηνω το headset που κάθεται απο το βαρος λιγο πιο χαμηλα θολώνουν ολα.

Βρες το πάνω κάτω κουνώντας την μάσκα στο πρόσωπο σου και αφου το βρείς σφίξε. Εντύπωση μου κάνει πάντως γιατί απο ότι καταλαβαίνω μιλάς για μεγάλη θολούρα που δεν δικαιολογείται.

4 λεπτά πριν, kgian είπε

Στο CV1 έχει ένα κουμπί στο dash που το πατάς και σου βάζει να ρυθμίσεις το πάνω κάτω και το IPD με έναν σταυρό. Λογικά θα το έχει και το S. Για κοίτα το...

Απ ότι εχω δεί δεν υπάρχει ο σταυρός, εκτός και δεν θυμάμαι καλά γιατί με το ipd δεν ασχολήθηκα καθόλου, ήταν ακριβώς.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...