Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kgian είπε

Έτσι και έβγαζαν ασύρματο επίσημο αντάπτορα στα 200Ε το είχαν πάρει όλοι λέμε. 

Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι, να κάνω καμία παντέντα να κρέμετε το καλώδιο απο την οροφή όταν χρειάζεται, ουσιαστικά έτσι θα είναι πολύ καλύτερα για να κινήσε ελεύθερα.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vfragos είπε

Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι, να κάνω καμία παντέντα να κρέμετε το καλώδιο απο την οροφή όταν χρειάζεται, ουσιαστικά έτσι θα είναι πολύ καλύτερα για να κινήσε ελεύθερα.

Δε παιζει να μη τα εχεις δει αυτα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, pentraks είπε

Δε παιζει να μη τα εχεις δει αυτα

Απλά τα είχα δεί σαν φωτογραφία, δεν είχα δώσει σημασία. Δουλεύουν καλά και πως ακριβώς; Εχουν κάποιου είδους επαναφορά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vfragos είπε

Απλά τα είχα δεί σαν φωτογραφία, δεν είχα δώσει σημασία. Δουλεύουν καλά και πως ακριβώς; Εχουν κάποιου είδους επαναφορά;

ναι εχουν επαναφορα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, pentraks είπε

ναι εχουν επαναφορα

Θα χτυπήσω ένα τέτοιo μου φαίνεται. Αν έχω όρεξη μπορεί να το ψάξω μήπως και φτιάξω μόνος μου, μιας και πρόσφατα πήρα και 3d printer.

Επεξ/σία από vfragos
Δημοσ.

Είχα φτιάξει cable management στο ταβάνι. Καταπονεί το καλώδιο αρκετά , τουλάχιστον του cv1. Είναι καλύτερο για τα μπλεξίματα αλλά τελικά είχα ξαναγυρίσει στο καλώδιο στο πάτωμα. Το tpcast πάντως είναι άλλο επίπεδο απλά. Έβαλα πάλι τις προάλλες το καλώδιο για να κάνω ένα update και ήταν μπλιαχ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, vfragos είπε

Θα χτυπήσω ένα τέτοιo μου φαίνεται. Αν έχω όρεξη μπορεί να το ψάξω μήπως και φτιάξω μόνος μου, μιας και πρόσφατα πήρα και 3d printer.

Δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το φτιαξεις. δεν ειναι και πολυ ακριβο.

30 λεπτά πριν, kgian είπε

Είχα φτιάξει cable management στο ταβάνι. Καταπονεί το καλώδιο αρκετά , τουλάχιστον του cv1. Είναι καλύτερο για τα μπλεξίματα αλλά τελικά είχα ξαναγυρίσει στο καλώδιο στο πάτωμα. Το tpcast πάντως είναι άλλο επίπεδο απλά. Έβαλα πάλι τις προάλλες το καλώδιο για να κάνω ένα update και ήταν μπλιαχ!

ναι το θυμαμαι. Τι γατζακια ειχες βαλει? δεν ειχαν καλη επαναφορα?

Επεξ/σία από pentraks
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vfragos είπε

Μόλις παρέλαβα! Δεν έχει ανοιχτεί ακόμα.

!!! Προχώρα! Θέλουμε εντυπώσεις!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kgian είπε

!!! Προχώρα! Θέλουμε εντυπώσεις!

Κάτσε γιατί έχουμε και δουλειά! Όσο πιο σύντομα μπορώ! Άντε καλή παραλαβή και στους υπόλοιπους!

Επεξ/σία από vfragos
Δημοσ.

Λοιπόν το έβαλα για καμία ωρίτσα.  Το setup πανεύκολο,  έπαιξα beat saber και superhot. Έβαλα δικά μου ακουστικά,  του rift s δε τα δοκίμασα. Γενικά δεν ένιωσα να χάνεται καθόλου το tacking,  και η ευκρίνεια σε σχέση με το cv1 είναι καλύτερη.  Διάφορα στο fov  δε κατάλαβα, θα επανέλθω όταν ασχοληθώ περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...