Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικώς δεν βλέπεις. Και γενικώς η εμπειρία είναι καταπληκτική. Αν θέλουμε όμως να το ψειρίσουμε και κοιτάξεις διεξοδικά, βλέπεις και περιθώρια, βλέπεις και screen door effect. Στην πράξη δεν βλέπεις όμως και απορροφιέσαι. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η 970 καλή είναι αλλά όπως είπα τα πιο βαριά παιχνίδια παίζουν low settings. Πάντως παίζουν. Οπωσδήποτε όμως μια πιο δυνατή κάρτα δεν κάνει κακό!

Δημοσ.

Η 970 καλή είναι αλλά όπως είπα τα πιο βαριά παιχνίδια παίζουν low settings. Πάντως παίζουν. Οπωσδήποτε όμως μια πιο δυνατή κάρτα δεν κάνει κακό!

Πιο βαρύ παιχνίδι πιο εννοεις π.χ. Καλά εάν ο άλλος έχει φράγκα κακό δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

Π.χ, εγώ τώρα παίζω το chronos, μου βγάζει medium προς Low. Και το serious sam the first encounter το ίδιο.

Ασε τι σου βγάζει μόνο του, και high να το βάλεις μια χαρά θα παίζει αν και οπτική διαφορά δεν θα παρατηρήσεις.

Δημοσ.

Εξαρτάται απο τις απαιτήσεις καθενός,εγω οταν πηρα το ριφτ ειχα 290,ετρεχε τα παντα αλλα με συμβιβασμούς και επειδή εχω τρέλα με το assetto corsa και ηθελα να τρεχω με supersampling για να ειναι πεντακάθαρο το dash χωρις να ενεργοποιείται το asw η 1070 ηταν μονόδρομος...γενικα στο vr αν θες να εξαντλησεις το image quality κατα περιπτωσεις και η 1080 θα ναι στα γόνατα για να κρατάει 90fps...βέβαια κανεις δεν μπορει να πει οτι τα παιχνιδια δεν ειναι playable με asw δηλαδη στα 45fps.

Δημοσ.

Π.χ, εγώ τώρα παίζω το chronos, μου βγάζει medium προς Low. Και το serious sam the first encounter το ίδιο.

Ασε τι σου βγάζει μόνο του, και high να το βάλεις μια χαρά θα παίζει αν και οπτική διαφορά δεν θα παρατηρήσεις.

οντως μπορει να μην παιζει ρολο τι βγαζει μονο του γιατι και σε εμενα που εχω την 980 Τι , medium προς low μου βγαζει....

Δημοσ.

Και εμένα μαρεσε πολύ το chronos και το παίζω σε medium low γραφικά με την 980 ti.

Φανταστείτε αυτό το παιχνίδι να ήταν πρωτου προσώπου και χωρίς ζαλάδα με VR... Αλλά Για την ώρα μόνο με καρφομενες καμερες μπορούμε να παίζουμε άνετα τέτοια παιχνίδια...

Δημοσ.

Νταξει ειναι στον ανθρωπο αυτο...ο κολητος μου που λεει ο λογος ζαλιζεται και στο big screen εγω οτι και να μου βαλεις πια δεν εχω θεμα...

Δημοσ.

Μολις παρελαβα τα touch , και εχω παθει την πλακα μου. Νιώθεις πραγματικά οτι εισαι μεσα στον εικονικό κοσμο , και εχεις τα χερια σου κανονικα  που μπορεις να αλληλεπιδρασεις με το περιβαλον κλπ...

Δοκιμασα μονο το αρχικο demo που εχει , μεσα σε ενα εργαστηριο που εχεις 3D εκτυπωτη και φτιάχνεις διάφορα και πραγματικά δουλευει παρα πολυ καλα , δεν το περιμενα.... ξεχνάς τα πάντα χαμηλή ανάλυση , μαύρα περιθώρια κλπ δεν σε νοιαζουν πια...

Δεν ξερω πως θα δειχνει μεσα στα παιχνιδια , αλλα πιστεύω πως το oculus rift χωρίς τα touch ειναι στην ουσια μισο προιον και δεν θα έπρεπε να πωλείται καν χωρίς  αυτά .

Δημοσ.

Καλά, μιλάμε το chronos είναι απίστευτο αλλά πολύ δύσκολο. Πλησιάζω στο τέλος όμως. Έχω ρίξει κάτι τετράωρα συνεχόμενα! 

Επίσης δοκίμασα το windlands. Εξαιρετικότατο. Νιώθεις σαν τον spiderman!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...