Alex-V Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξερω. Η ερωτηση ειναι ενας πολεμος και δεν υπαρχει καθαρη απαντηση. Θελω να ακουσω τι εχει περασμενο ο καθενας στο pc του και για ποιον λογο δεν εχει αναβαθμισει σε κατι παραπανω, αν δεν εχει τα 10. Τι παραπανω εχουν τα 10? Τι εχει βελτιωθει σε θεμα επιδοσης? Τι προβληματα εχουν τα 10 ακομη και δεν τα βαζει καποιος? Ειμαι με 8.1. Τα θεωρω πολυ καλυτερα απο τα 7 και ειναι στο ιδιο επιπεδο πιστευω σε θεμα σταθεροτητας με τα 7. Αυτο που προσωπικα μου την σπαει αρκετα στα 10, ειναι οτι ειναι νταβατζης στο windows update. Δεν εχεις επιλογη. Περναει τα παντα. Συν οτι περναει drivers μονο του, πχ για καρτα γραφικων. Ισως αυτο να υπαρχει καποια επιλογη. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από Alex-V
Sheogorath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έχω 7 U64bit. Δεν έχει το νταβατζιλίκι των 10, δεν έχει πρόβλημα με πολλά προγράμματα που έχω για την δουλειά και έχουνε θέμα στα 10, και είναι πιο νορμαλ απο τα 8/8.1 που ποτέ δεν συμπάθησα.
nikos1982 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 εχω 10ρια γιατι μπορω :ph34r: :-) :devil: :cool:
sistah Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να αλλαξεις το setting να μην τα κατεβαζει αυτοματα τα updates, οπως το εχω και εγω δηλαδη.Απλα γινεται με αλλο τροπο. Επισης δεν κατεβαζει οτι θελει εκεινο, δεν ξερω που τα ακουσες αυτα. Εdit: το παραπανω ισχυει μονο στις Pro και Enterprise εκδοσεις απο οτι φαινεται. Ημουν με τα 7αρια απο τοτε που βγηκαν, περασα στα 10 δοκιμαστικα εχοντας κανει ενα img τα 7 αν δεν μου κανουν και τελικα εμεινα με τα 10. Προς το παρον δεν μου εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα οπως ισως αλλοι. Παρολα αυτα τα Windows 7 ειναι μακραν τα "καλυτερα" και πιο σταθερα απο τα 8/10.
smoke0man2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να αλλαξεις το setting να μην τα κατεβαζει αυτοματα τα updates, οπως το εχω και εγω δηλαδη. Απλα γινεται με αλλο τροπο. Επισης δεν κατεβαζει οτι θελει εκεινο, δεν ξερω που τα ακουσες αυτα. Ημουν με τα 7αρια απο τοτε που βγηκαν, περασα στα 10 δοκιμαστικα εχοντας κανει ενα img τα 7 αν δεν μου κανουν και τελικα εμεινα με τα 10. Προς το παρον δεν μου εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα οπως ισως αλλοι. Παρολα αυτα τα Windows 7 ειναι μακραν τα "καλυτερα" και πιο σταθερα απο τα 8/10. πως το κανουμε ? ααυτο ?disable auto updates?
filter_bubble Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 10αρια καρα tweakαρισμενα με σουταρισμενες κορτανες μορτανες κλπ αχρηστα μπιχλιμπιδια + οσο παιρνει ξερουφιανεμα + defer updates στον χρονο τα οποια φυσικα θα κρατησω κυριως για να μπορω να αναβαθμιζω αλλες συσκευες των οποιων τα εργαλεια παιζουν μονο σε win (gps ,android boxes ,κινητα) παραλληλα δοκιμαζω linuxακια μεχρι να βρω καποιο de που να μ αρεσει γιατι διανομη βρηκα στο manjaro
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έχω windows 7 home premium 64-bit στο laptop, καθώς windows 10 + Amd radeon 7450M δεν συνεργάζονται όσες φορές και αν δοκίμασα.
sistah Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 πως το κανουμε ? ααυτο ?disable auto updates? http://www.tenforums.com/tutorials/8013-windows-update-automatic-updates-enable-disable-windows-10-a.html#option1
Alex-V Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να αλλαξεις το setting να μην τα κατεβαζει αυτοματα τα updates, οπως το εχω και εγω δηλαδη. Απλα γινεται με αλλο τροπο. Επισης δεν κατεβαζει οτι θελει εκεινο, δεν ξερω που τα ακουσες αυτα. Εdit: το παραπανω ισχυει μονο στις Pro και Enterprise εκδοσεις απο οτι φαινεται. Ημουν με τα 7αρια απο τοτε που βγηκαν, περασα στα 10 δοκιμαστικα εχοντας κανει ενα img τα 7 αν δεν μου κανουν και τελικα εμεινα με τα 10. Προς το παρον δεν μου εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα οπως ισως αλλοι. Παρολα αυτα τα Windows 7 ειναι μακραν τα "καλυτερα" και πιο σταθερα απο τα 8/10. δεν με καταλαβες. οταν λεω περναει οτι θελει, οτι update υπαρχει διαθεσιμο, το κουμπωνει. Δεν εχεις δηλαδη επιλογη να περασεις οτι θελεις εσυ. Πχ ενα update μπορει να μην γουσταρεις να το περασεις, για τους πχ λογους. Ειτε τις εχεις απενεργοποιησει και τις κανεις χειροκινητα ειτε οχι.
gotham1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έχω windows 7 64-bit γιατί με ικανοποιεί και μου φαίνεται οικείο το περιβάλλον τόσο ως προς τη χρήση όσο και ως προς την εγκατάσταση και εκτέλεση των περισσότερων προγραμμάτων. Τα 10 κυρίως δε θα τα επέλεγα στο άμεσο μέλλον. 4
sistah Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 δεν με καταλαβες. οταν λεω περναει οτι θελει, οτι update υπαρχει διαθεσιμο, το κουμπωνει. Δεν εχεις δηλαδη επιλογη να περασεις οτι θελεις εσυ. Πχ ενα update μπορει να μην γουσταρεις να το περασεις, για τους πχ λογους. Ειτε τις εχεις απενεργοποιησει και τις κανεις χειροκινητα ειτε οχι. Ααα καταλαβα. Κοιτα, ετσι ημουν και εγω, επελεγα πολυ προσεκτικα τι updates θα περασω στα 7 αλλα καταντησα να τα κοιταω χωρις να δινω σημασια γιατι πολλα απο αυτα ειναι fixed some bugs. Τωρα γυρισα σε αλλη φιλοσοφια, του δεν με ενδιαφερει τι κατεβαζει. Μια μικρη ερευνα την κανω που και που αλλα γενικα κατα την ταπεινη μου αποψη τα updates ειναι για διορθωση bugs και βελτιωση των ιδιων των win, δισκολα να δημιουργησουν τεραστιο κακο. 1
spyros007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αλλο ενα θεμα δίχως σκοπο και λογικη.....................Γιατι δεν το άνοιγες στο μπλα -μπλα να πει ο καθενα το μακρύ και το κοντό του να σφαχτούμε να περασει και η ωρα ευχάριστα.
panos0100 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 έχω τα windows 7 χρόνια και θα τα έχω μέχρι να βγει κάτι καλύτερο, μέχρι προχτές είχα ακόμα τα χπ και για λίγο που έβαλα τα 10 συγκεκριμένα 3 μήνες τα ειχα εκεί που δουλεύανε μια χαρά, εβγαλε μια μαυρη οθονη ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση, έσβησε ξανά άναψε από μόνος του, και τα έβγαλα μη μου το ρημάξει τελείως το μηχάνημα, με τα 7 κανένα πρόβλημα εδώ και χρόνια
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τα 10ρια ειναι ακομη στο μπλεξιμο οσο και να μας αρεσουν. Καταντησαν λιγο millenium με τα τοσα θεματα που εχουν..... και εχουν. Τα 8.1 και τα 7 ηταν και ειναι σε πολυ καλο δρομο. 1
Xristaras12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 7αρια στο λαπτοπ γιατι η dell δεν έχει βγάλει driver για την 6470Μ/7450Μ και δεν τρέχει σωστά. Στον σταθερό 10αρια λόγω αναβάθμισης. Αν ήταν στο χέρι μου να επιλέξω λειτουργικό αυτη την στιγμή χαλαρά πήγαινα στα 8.1 μιας και τα 10αρια ακομα δεν έχουν βγει απ τη beta. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα