manosfp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Απλά λένε ότι αν το βάλεις σε ρούτερ ίδιας μάρκας παίρνει τις ρυθμίσεις αυτόματα χωρίς να χρειάζεται setup. Αν έχω καταλάβει καλά παίζει με όλα τα ρούτερ αλλά θέλει ρύθμιση μέσα από το app. Όσον αφορά συσκευές που θέλουν setup με registered λογαριασμό, το έχω ξαναδεί με μια λάμπα xiaomi και κάτι δικτυακές κάμερες. Για τους καχύποπτους, απλά φτιάξτε ένα fake account...
aoc4000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Από τα λίγα που ξέρω αυτό το θέμα (περί ιδιωτικότητας) όλο και θα είναι ποιο δύσκολο να το εξασφαλίζει ο μέσος χρήστης, από την λάμπα μέχρι το ρουτερ όλα θα είναι και στο χέρι τρίτων να τα ελέγχουν τωρα αν θα λέγεται google, xiaomi, nsa, κτλ δεν έχει διαφορά. Για να μην ξεφύγουμε πάντως από το θέμα, εγώ την έχω σαν κάμερα ασφαλείας οπότε την δουλεύω όταν λειπω από το σπίτι, όσο είμαι μέσα είναι εκτός, τώρα αν δεις την φάτσα σου σε κανένα "περίεργο" site ε, τι να πω...
Agathoklis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 τα μονα πραγματα που δεν ειναι xiaomi στο σπιτι ειναι το ψυγειο , ο φουρνος και η τηλεοραση 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα δουλέψει ως τυπικό usb wifi stick. Απλά (λογικά) θα παίρνει ρεύμα από κει. Aν το λαπτοπ έχει wifi receiver, αν αυτό μπει σε λαπτοπ δεν ενισχύει το αδύνατο σήμα; Αυτή δεν είναι η δουλειά του; Δλδ την μια γραμμή να την κανει 4,π.χ.
Agathoklis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Aν το λαπτοπ έχει wifi receiver, αν αυτό μπει σε λαπτοπ δεν ενισχύει το αδύνατο σήμα; Αυτή δεν είναι η δουλειά του; Δλδ την μια γραμμή να την κανει 4,π.χ. δεν αυξανει το ποσες συσκευες θα ειναι συνδεδεμενες απλα , φαντασου πως καπως ετσι φαντασου πως δουλευει , 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο απλά στην δική μας περίπτωση είναι το Νο3 γιατί μπαίνει πάνω στον router αν προσέξεις. Οπότε είναι ορθή εγκατάσταση αν δεις και τις φωτο. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το Νο3 ή το Νο4
Agathoklis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Όχι μαν, δεν μπαίνει πάνω στο ρουτερ. Αν έχεις ρουτερ χιαομι και είναι ρυθμισμενο δεν χρειάζεται εκ νέου να ρυθμίσεις και το στικακι. Το πετάς πάνω στο ρουτερ και παίρνει τις ρυθμίσεις και μετά το βάζεις οπουδήποτε στην εμβέλεια του ρουτερ και αυτό αναπαραγει το σημα Το 3&4 έχουν ένα μεγάλο ΝΟ μπροστα* Τα έγραψα σε περίπτωση που δεν τρολαρεις 1
Alphaleader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Εχει ξεκινησει κανενος το router το ταξιδι του? Πήρε κανεις tracking?
leros2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Εγώ που τα πήρα πακέτο είμαι ακόμα στο awaiting shipment
malaperda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Υπομονή παιδια μάλλον θα καθυστερήσει λίγο απότι μου έγραψε. http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/worldnews/9461863/Typhoon-Haikui-slams-into-Shanghai-and-Chinas-east-coast.html http://www.aljazeera.com/news/2016/10/typhoon-haima-smashes-china-161021093915508.html
Alphaleader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 μωρε ας τα δωσει στο ταχυδρομειο και ας κανουν και 500 χρονια μετα...
PaNtErAz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Και εγω πήρα κ ακόμα σε επεξεργασία είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα