Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Router 3, 26,81€ & Mi WiFi Repeater 7,21€ @ AliExpress [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά λένε ότι αν το βάλεις σε ρούτερ ίδιας μάρκας παίρνει τις ρυθμίσεις αυτόματα χωρίς να χρειάζεται setup. Αν έχω καταλάβει καλά παίζει με όλα τα ρούτερ αλλά θέλει ρύθμιση μέσα από το app. Όσον αφορά συσκευές που θέλουν setup με registered λογαριασμό, το έχω ξαναδεί με μια λάμπα xiaomi και κάτι δικτυακές κάμερες. Για τους καχύποπτους, απλά φτιάξτε ένα fake account...

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τα λίγα που ξέρω αυτό το θέμα (περί ιδιωτικότητας) όλο και θα είναι ποιο δύσκολο να το εξασφαλίζει ο μέσος χρήστης, από την λάμπα μέχρι το ρουτερ όλα θα είναι και στο χέρι τρίτων να τα ελέγχουν τωρα αν θα λέγεται google, xiaomi, nsa, κτλ δεν έχει διαφορά. Για να μην ξεφύγουμε πάντως από το θέμα, εγώ την έχω σαν κάμερα ασφαλείας οπότε την δουλεύω όταν λειπω από το σπίτι, όσο είμαι μέσα είναι εκτός, τώρα αν δεις την φάτσα σου σε κανένα "περίεργο" site ε, τι να πω...

Δημοσ.

Δεν θα δουλέψει ως τυπικό usb wifi stick. Απλά (λογικά) θα παίρνει ρεύμα από κει.

Aν το λαπτοπ έχει wifi receiver, αν αυτό μπει σε λαπτοπ δεν ενισχύει το αδύνατο σήμα; Αυτή δεν είναι η δουλειά του;

Δλδ την μια γραμμή να την κανει 4,π.χ.

Δημοσ.

Aν το λαπτοπ έχει wifi receiver, αν αυτό μπει σε λαπτοπ δεν ενισχύει το αδύνατο σήμα; Αυτή δεν είναι η δουλειά του;

Δλδ την μια γραμμή να την κανει 4,π.χ.

δεν αυξανει το ποσες συσκευες θα ειναι συνδεδεμενες απλα , φαντασου πως καπως ετσι φαντασου πως δουλευει

d2ec51794873486883b461a155a8f344.png ,

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο απλά στην δική μας περίπτωση είναι το Νο3 γιατί μπαίνει πάνω στον router αν προσέξεις. Οπότε είναι ορθή εγκατάσταση αν δεις και τις φωτο.

Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω το Νο3 ή το Νο4

Δημοσ.

Όχι μαν, δεν μπαίνει πάνω στο ρουτερ.

Αν έχεις ρουτερ χιαομι και είναι ρυθμισμενο δεν χρειάζεται εκ νέου να ρυθμίσεις και το στικακι.

Το πετάς πάνω στο ρουτερ και παίρνει τις ρυθμίσεις και μετά το βάζεις οπουδήποτε στην εμβέλεια του ρουτερ και αυτό αναπαραγει το σημα

Το 3&4 έχουν ένα μεγάλο ΝΟ μπροστα*

Τα έγραψα σε περίπτωση που δεν τρολαρεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...