123qwe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Θα εχει διαφορα στην αποδοση του δικτυου εαν αλλαξω της wind το ZTE ειτε γενικα οποιοδηποτε ρουτερ που μας δινουν οι παροχοι με αυτον εδω; Συνήθως οταν κανω χρηση της ip-tv το δικτυο σερνεται.
Alphaleader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ερρρρρμμμμμ μάλλον δεν κατάλαβες τον συλλογισμό μου. Προφανώς δεν στέκομαι στο αν θα είναι 5€ φθηνότερο. Ταυτόχρονα βέβαια όλοι όσοι το αγοράσουν σήμερα και ενδεχομένως και εσύ δε το είχες πάρει μέχρι τώρα επειδή ήταν 5€(?) ακριβότερο. Και ακριβώς επειδή όπως είπες ότι θα κριθεί απο το πως θα δουλέψει στην πράξη θα περιμένω τις εντυπώσεις σας μιας και σήμερα στην τιμή δεν θεωρώ ότι έχω να κερδίσω κάτι. Με λίγα λόγια αμφισβητώ ότι είναι προσφορά με την έννοια που έχει αυτή στο συγκεκριμένο φόρουμ εδώ και χρόνια... 1000% είναι vfm μιας και μιλάς σε έναν Xiaomi fan(αν και μισώ την λέξη fan όταν μιλάμε για προιόντα ) Θα σου πω.... στην τιμη που μου το χει το banggood (που μονο απο εκει ψωνιζω συνηθως), πλησιαζει σε κατι tp-link... οποτε δεν το θεωρουσα και ευκαιρια ακριβως... υπηρχε και μια αναγκη για ενα ρουτερ... απλα η προσφορα ηρθε και κουμπωσε... το εφερε στο μετρο που θεωρουσα συμφέρον για να καλυψω ενα κενο. Οπως εγινε και με το Χιαομι mi max πριν λιγο καιρο με το Ali.... και η τιμη του καθισε παντου μετα (αν και την τιμη της προσφορας εκεινη δεν ειδα να την κανουν match ακριβως, αλλα τεσπα χαμηλωσε σαφως). Κελεπουρι δεν ειναι, ειναι ομως μια αρκετη καλη τιμη αν κρινω απο τα διαφορα reviews... ελπιζω να επαληθευτουν.
leros2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πήρα και εγώ ενα σετάκι, δεν μου άρεσαν οι μονο 2 θύρες lan και οτι ειναι 100αρες... αλλά το τσίμπησα ... Για το repeater ας όψετε η τηλεόραση του σαλονιού που μου το ζητούσε καιρό Μας αδειασε τη revolut ο Alis παλι
Alphaleader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Θα εχει διαφορα στην αποδοση του δικτυου εαν αλλαξω της wind το ZTE ειτε γενικα οποιοδηποτε ρουτερ που μας δινουν οι παροχοι με αυτον εδω; Συνήθως οταν κανω χρηση της ip-tv το δικτυο σερνεται. δεν ειναι modem (το διευκρινιζουμε γιατι καποιος μπορει να μην το καταλαβε), αλλα αν το θες για να αναβαθμισεις το εσωτερικο σου δικτυο θα την κάνει μια χαρα την δουλεια του. Θα το συνδεσεις πανω στο ρουτερ του παροχου και θα μοιραζει πλεον αυτο το ασυρματο internet στο σπιτι. Διαφορα θα δεις σιγουρα... (αφου ειναι τοσο σαπια τα ρουτερ των παροχων) 1
alexiko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το repeater με μια αναβάθμιση που κάνει μόνο του (αν δεν την έχει ήδη, μου έχουν τύχει και οι δύο περιπτώσεις) παίζει και με τρίτα ρούτερ. Δοκιμασμένο από μένα 3 φορές.
a123xxsp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για όποιον έχει το κινέζικο (εγώ αυτό έχω που έχει επίσης 128ΜΒ μνήμη) το international firmware με Αγγλικά μενού είναι εδώ... http://www.guresci.com/ το πέρασα σήμερα πάνω από το τελευταίο κινέζικο, είναι λίγο πιο παλιό αλλά παίζει μια χαρά
Alphaleader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το repeater εκπεμπει και 5 ghz? τα λεει στην περιγραφη: https://www.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-WIFI-Repeater-Amplifier-Extender-Universal-Repitidor-Wi-Fi-Extender-802-11n-150Mbps-Wireless-WIFI-Extende/415488_32686525185.html
Murdocng Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 βοηθήστε με να καταλάβω και γιατί όχι από εδώ??? http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi-WiFi-Router-3-1167Mbps-2-4GHz-5GHz-Dual-Band-4-Antennas-/172365842146?hash=item2821ce06e2:g:3-QAAOSw4shX9iNX είναι άλλο , παίζει κάτι λάθος ???
Zerg13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 To repeater γιατι γράφουν οτι μπαίνει στην usb του router? Xiaomi Wi-Fi + has a very compact and very easy to use: simply connect the Wi-Fi + into the USB port of the router, and then will automatically sync, and the amplifier is ready for operation. Μπορώ να το βάλω και απευθείας στην usb του laptop και ανεβάζει το σήμα; Αν αγοράσω 3-4 απο αυτά μπορούν να μπουν σε laptop σε 2 ορόφους κτηρίου περιμετρικά και να αυξήσουν το εύρος του wifi; κάνουν δουλειά;
leros2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 βοηθήστε με να καταλάβω και γιατί όχι από εδώ??? http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi-WiFi-Router-3-1167Mbps-2-4GHz-5GHz-Dual-Band-4-Antennas-/172365842146?hash=item2821ce06e2:g:3-QAAOSw4shX9iNX είναι άλλο , παίζει κάτι λάθος ??? Τώρα πάει το παραγγείλαμε .... δεν βλέπω καποια διαφορά, μηπώς ειναι η κινέζικη έκδοση ? Δεν ξέρω τι διαφορές ε΄χουν ετσι και αλλιως
imvrios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Η κινεζική είναι που έχω αγοράσει κι εγώ από Gearbest και αναμένω να παραλάβω. Η τιμή όμως είναι super. Απλώς υπόψιν ότι στο Gearbest έλεγε ότι έρχεται με κινέζικο plug, οπότε υπολογίστε να αγοράσετε και ένα chinese to european plug adapter.
Themos3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 βοηθήστε με να καταλάβω και γιατί όχι από εδώ??? http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi-WiFi-Router-3-1167Mbps-2-4GHz-5GHz-Dual-Band-4-Antennas-/172365842146?hash=item2821ce06e2:g:3-QAAOSw4shX9iNX είναι άλλο , παίζει κάτι λάθος ??? Γιατί είναι η Κινέζικη version, γιατί υπάρχουν μόνο 5 διαθέσιμα τεμάχια, γιατί γενικότερα με τα fake xiaomi στο ebay γίνεται πάρτυ(δεν ξέρω αν έχουν κλώνους για το συγκεκριμένο) και γιατί δε το ξέραμε οτι το πουλάει ο άρχοντας τόσο μέχρι που το είπες! 1
alexiko Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 To repeater γιατι γράφουν οτι μπαίνει στην usb του router? Xiaomi Wi-Fi + has a very compact and very easy to use: simply connect the Wi-Fi + into the USB port of the router, and then will automatically sync, and the amplifier is ready for operation. Μπορώ να το βάλω και απευθείας στην usb του laptop και ανεβάζει το σήμα; Αν αγοράσω 3-4 απο αυτά μπορούν να μπουν σε laptop σε 2 ορόφους κτηρίου περιμετρικά και να αυξήσουν το εύρος του wifi; κάνουν δουλειά; Δεν θα δουλέψει ως τυπικό usb wifi stick. Απλά (λογικά) θα παίρνει ρεύμα από κει.
caasi70 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Κανένας δεν προβληματίζεται που σε αναγκάζει να κανεις register στο site τους για να λειτουργήσει; Δε γνωρίζω κανένα αλλο κατασκευαστή router και δικτυακού εξοπλισμού ακόμη και αυτούς σε Κίνα και ταιβάν που να το απαιτούν αυτο. Ποσο ασφαλές μπορεί να ειναι αυτο για να το βάλει κανείς στο σπιτι του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα