Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Router 3, 26,81€ & Mi WiFi Repeater 7,21€ @ AliExpress [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξέρετε ότι η πόρτα LAN είναι 100Mbit και όχι Gigabit... καλές οι ταχύτητες που δίνει ο router αλλά αν σκοπεύετε να το βάλετε σε τοπικό δίκτυο με καλώδιο, θα πάνε χαμένες...

Ναι θα έχω bottleneck με τα 7mbps που μου δίνει ο ΟΤΕ...
  • Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν γκούγκλαρα σωστά, η ώρα στον Αλή πρέπει να είναι 12 το μεσημέρι, Δευτέρα.Οπότε ξεκινάει στις 12 αύριο το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Δημοσ.

Το repeater ρίχτε το μια ματιά γιατί νομίζω κάποτε διάβασα ότι παίζει μόνο με Xiaomi router. Δεν θέλω να παραπλανήσω αλλά για δικό σας καλό ρίχτε ένα μάτι.

Βασικά και στην μπροσουρα δίνει τρεις εναλλακτικές οι δύο είναι μέσω των ρουτερ και η τρίτη είναι μέσω του smart home app

Δημοσ.

To router έχει παίξει στα 26 ευρώ και το repeater στα 5.8 απο gearbest.

Είχαν κανει ομως μια μαλακια με τα μεταφορικα και τελικα πήρα το mini youth και το repeater.

To repeater παιζει με ΟΛΑ τα router μην το φοβάστε.

Δημοσ.

Και εγώ τσίμπησα το routerάκι. Είναι international έκδοση οπότε... επίσης είδα λέει 128ΜΒ RAM ενώ στο κινέζικο λέει 64mb RAM

Δημοσ.

και εδώ ενα ακομα ρουτερ... να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε γιατι το θελω να μοιρασει σε σπιτι με τουλαχιστον 12 ασυρματες συσκευες που δημιουργουν καλο τραφικ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα περιμένω τις εντυπώσεις σας παιδιά γιατί όταν ο "alis" δίνει 10.000 κομμάτια "προσφορά" είναι απόλυτα βέβαιο ότι αυτή και ίσως χαμηλότερη θα είναι η τιμή του προϊόντος στην αγορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. 

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα περιμένω τις εντυπώσεις σας παιδιά γιατί όταν ο "alis" δίνει 10.000 κομμάτια "προσφορά" είναι απόλυτα βέβαιο ότι αυτή και ίσως χαμηλότερη θα είναι η τιμή του προϊόντος στην αγορά μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. 

ερρρρμμμμ δεν ειναι φυσιολογικο? Ολα τα τεχνολογικα προιοντα χανουν τιμη για να αντικατασταθουν απο κατι αλλο.

Απο εκει και πέρα... το προιον δεν θα κριθει αν η χωμα τιμη πάει 5 δολλάρια παρακάτω. Ποιος ασχολειται με μικροποσα? Αν το δωσουν τζαμπα, θα αισθανθω και μια πικρια να σε πω την αληθεια... αλλα ως εκει. Θα κριθει απο το πως θα δουλεψει στην πράξη. Ουτως η αλλως για να πάρω κατι αναλογο απο Ευρωπη το 40+ θα το χα για πλακα, οποτε...

Δημοσ.

ερρρρμμμμ δεν ειναι φυσιολογικο? Ολα τα τεχνολογικα προιοντα χανουν τιμη για να αντικατασταθουν απο κατι αλλο.

Απο εκει και πέρα... το προιον δεν θα κριθει αν η χωμα τιμη πάει 5 δολλάρια παρακάτω. Ποιος ασχολειται με μικροποσα? Αν το δωσουν τζαμπα, θα αισθανθω και μια πικρια να σε πω την αληθεια... αλλα ως εκει. Θα κριθει απο το πως θα δουλεψει στην πράξη. Ουτως η αλλως για να πάρω κατι αναλογο απο Ευρωπη το 40+ θα το χα για πλακα, οποτε...

ερρρρρμμμμμ μάλλον δεν κατάλαβες τον συλλογισμό μου. Προφανώς δεν στέκομαι στο αν θα είναι 5€ φθηνότερο.

Ταυτόχρονα βέβαια όλοι όσοι το αγοράσουν σήμερα και ενδεχομένως και εσύ δε το είχες πάρει μέχρι τώρα επειδή ήταν 5€(?) ακριβότερο. Και ακριβώς επειδή όπως είπες θα κριθεί απο το πως θα δουλέψει στην πράξη θα περιμένω τις εντυπώσεις σας μιας και σήμερα στην τιμή δεν θεωρώ ότι έχω να κερδίσω κάτι.

Με λίγα λόγια αμφισβητώ ότι είναι προσφορά με την έννοια που έχει αυτή στο συγκεκριμένο φόρουμ εδώ και χρόνια(ακόμα και αν πιάνει το 10%)... 1000% είναι vfm μιας και μιλάς σε έναν Xiaomi fan(αν και μισώ την λέξη fan όταν μιλάμε για προιόντα :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...