Προς το περιεχόμενο

Να αγοράσω πολυμηχάνημα ή όχι;

nikolaos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι δεν πιάνει πολύ χώρο και ίσως είναι η πιο φθηνή λύση.

Άπό την άλλη όμως αυτά τα μηχανήματα είναι μέτριας ποιότητας, τα φθηνά τουλάχιστον, και δεν έχουν τις δυνατότητες μιας συσκευής που έχει κατασκευαστεί για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά.

Άμα έχεις π.χ. ένα φαξ-φωτοτυπικό-εκτυπωτή-κλπ και σου χαλάσει ή δεν σε καλύπτει πλέον ο εκτυπωτής ή κάτι άλλο, τότε τι κάνεις; Πάνε χαμένα τόσα λεφτά που έδωσες γιατί θα είναι άχρηστο όλο το μηχάνημα ή θα χρειαστείς αντίστοιχα να πάρεις και άλλο εκτυπωτή που θα πιάνει και άλλο χώρο, οπότε η οικονομία χώρου δεν υφίσταται.

Δημοσ.

Παίχτη το πολυμηχάνημα έχει το εξής σημαντικό μειονέκτημα πέραν των υπολοίπων:

Πολύ υψηλό κόστος παραγωγής αντιγράφων.Άμα γλιτώσεις μερικά χρήματα από την compact συσκευασία θα τα χάσεις εις πολλαπλούν από την παραγωγή αντιγράφων.

Δημοσ.
Τι πλεονεκτήματα και τι μειονεκτήματα μπορεί να έχει η αγορά ενός πολυμηχανήματος;;

Εξαρτάται για τι χρήση το θες...

Αν θες απλά να εκτυπώνεις και άντε καμιά φορά στο τόσο να το χρησιμοποιήσεις σαν φωτοτυπικό, τότε δεν αξίζει από την άποψη κόστους συντήρησης (βλέπε ακριβά μελάνια και μεγάλη κατανάλωση)...

Αν από την άλλη το θες περισσότερο σαν χρήση φωτοτυπικού με δυνατότητα να scannάρεις και να εκτυπώνεις όταν χρειάζεται και άλλα πράγματα, τότε πρέπει να επωμισθείς αναγκαστικά το κόστος...

Γενικότερα, είναι καλύτερο να έχεις ένα καλό εκτυπωτή τελικά ο οποίος να έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και επίσης ένα καλό scanner σαν αυτόνομες μονάδες... έτσι ώστε και να χρειαστεί να αλλάξεις κάτι να μπορείς να το κάνεις ευκολότερα... Εγώ έχω ένα πολυμηχάνημα και τελικά το έχω μετανιώσει από άποψη κόστους συντήρησης...

Δημοσ.

egw pados file mou tha agwraza ena polymhxanhma an eixa problhma xwrou,giati na gemizeis to grafio sou me diafora periferiaka enw mporeis na ta exeis ola se ena?fysika an exeis megales apaithseis pas se mhxanhmata eksidikeymena gia th doulia pou ta thes,ayto isxyei gia ola ta all in one mhxanhmata

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...