1kost1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αναζητώ κινητό αξιόπιστο κινέζικο από 5.5’ μέχρι 5.7 δικαρτο ΚΑΙ ταυτόχροναs κάρτα sd ας είναι και ελαφρώς μεταχειρισμένο για να μην το ρουταρο εγώ γιατί δεν το κατέχω το «άθλημα» μέχρι 180 ευρώ. Υπάρχει κάτι ανάλογο;;;;
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δες αγγελίες redmi note 3 pro (με περασμένη ελληνική ρομ) θέμα έκλεισε κ δν χρειάζεται να συμπληρώσεις τπτ!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δες αγγελίες redmi note 3 pro (με περασμένη ελληνική ρομ) θέμα έκλεισε κ δν χρειάζεται να συμπληρώσεις τπτ! δεν είναι δικαρτο και ταυτοχρονα να δέχεται και sd(3 πράματα συνεπως)
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν mods που τα χώρας και τα 3 μαζι το είχα κάνει και δούλευαν Και χρησιμοποιώ ακόμα αυτήν την σιμ και sd card δλδ δν χαλασα τπτ
ziaba Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν mods που τα χώρας και τα 3 μαζι το είχα κάνει και δούλευαν Και χρησιμοποιώ ακόμα αυτήν την σιμ και sd card δλδ δν χαλασα τπτ εδώ δεν κάνει ρουτ θα επιχειρήσει τέτοια μόντα Αναζητώ κινητό αξιόπιστο κινέζικο από 5.5’ μέχρι 5.7 δικαρτο ΚΑΙ ταυτόχροναs κάρτα sd ας είναι και ελαφρώς μεταχειρισμένο για να μην το ρουταρο εγώ γιατί δεν το κατέχω το «άθλημα» μέχρι 180 ευρώ. Υπάρχει κάτι ανάλογο;;;; δες το lenovo k4 note
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Άλλο το να πειράξει software κ άλλο να βάλεις το ένα πάνω στο άλλο σαν lego
1kost1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Κοιτάξτε ….δεν ξέρω να ρουταρω κλπ… (έχω και μια κάποια ηλικία που αναλογικά μπορεί να είμαι και πατέρας σας!!!!!! Απλά δεν ξέρω ότι ένα κινητό πχ redmi note 3 pro (που μου αρέσει…) μπορεί με πατέντα να συνυπάρχουν και να λειτουργούν ομαλά και τα τρία (2 sim και μια καρτα cd ) άμα βρω κάποιον «ειδικό» από τις αγγελίες που ρουταρουν τα κινητά, μπορούν να το φτιάξουν;;;; (εννοείται με το ανάλογο οικονομικό κόστος…. ) γίνεται;;;;;
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Κοιτάξτε ….δεν ξέρω να ρουταρω κλπ… (έχω και μια κάποια ηλικία που αναλογικά μπορεί να είμαι και πατέρας σας!!!!!! Απλά δεν ξέρω ότι ένα κινητό πχ redmi note 3 pro (που μου αρέσει…) μπορεί με πατέντα να συνυπάρχουν και να λειτουργούν ομαλά και τα τρία (2 sim και μια καρτα cd ) άμα βρω κάποιον «ειδικό» από τις αγγελίες που ρουταρουν τα κινητά, μπορούν να το φτιάξουν;;;; (εννοείται με το ανάλογο οικονομικό κόστος…. ) γίνεται;;;;; Άμα είσαι Θεσσαλονίκη στο κάνω τζάμπα σιγά μην πάρω και λεφτά έχω κάνει 2 με επιτυχια μεχρι τώρα όσο για το mod στο δικό μ δεν με ένοιαζε κ τόσο αλλα πέτυχε σε ένας φίλου δνντο δοκιμασα φοβήθηκα μην με κυνηγάει μετά
1kost1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Άμα είσαι Θεσσαλονίκη στο κάνω τζάμπα σιγά μην πάρω και λεφτά έχω κάνει 2 με επιτυχια μεχρι τώρα όσο για το mod στο δικό μ δεν με ένοιαζε κ τόσο αλλα πέτυχε σε ένας φίλου δνντο δοκιμασα φοβήθηκα μην με κυνηγάει μετά ειμαι προς .....Αθηνα μεριά!!!! απλά το κάνουν αυτοί που ρουτάρουν;;;;;;;;;;;;;
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μην νομίζεις είναι κάτι δύσκολο! Άμα έχεις τις βασικές γνώσεις υπολογιστή απλά οδηγίες ακολουθεις άμα δν κάνεις του κεφαλιού σου ή κάτι λάθος(παραλείψεις δν το δεις καλά) το κινητό δννθα πάθει τπτ απόλυτος αλλά και να πάθει 99.9% διορθώνεται! Κλτρα δες σε αγγελία έτοιμο με περασμένη ελληνική ρομ και άμα δν θες να στριμοξεις 2 σιμ και κάρτα μνήμης πάρε το 32αρι δν σου φτάνουν 25gb ελεύθερα? Εδώ εμένα μου φτάνουν με 10gb εφαρμογές(15 παιχνίδια) και άλλα 10μουσικη..
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html μπαταρια κτηνος με αυτα που θες και με 127ε 1
vchristod84 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html μπαταρια κτηνος με αυτα που θες και με 127ε Δεν λένε ότι αυτός ο επεξεργαστής παρουσιάζει προβλήματα;
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όσοι το έχουν πάρει είναι υπέρ ευχαριστημένοι από ότι διαβάζω στο myphone Κι εγώ ήμουν μεταξύ xiaomi και αυτού και τελικά το παρήγγειλα λόγω χωριστης SD καλύτερης μπαταρίας, fingerprint μπροστά που ίσως είναι πιο βολικό όταν το έχεις στο τραπέζι και ίσως καλύτερης κάμερας Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2016 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα